Ще имам близнаци ! Тема с продължение 38

• 60 160
  • 934
  •   1
Отговори
# 435
Имах Ш-образна възглавница, вършеше работа и за кърмене, и за седене, има подобни в olx, шити.
+1, използваме я постоянно.
Знам, че не е репродуктивен лекар. Той май до скоро и лекар не беше... Жените му вярват и ходят и когато не могат да забременеят. Той пък открива някакви неща, пуска изследвания за стотици левове и жените се успокояват, че се прави нещо може би. Както и да е, щом го боготворят, явно са забременели, което е важното. Останалото е "всеки сам си преценя". Аз не разбирам много неща, които хората масово правят и това, че ходят при него е едно от тях.

# 436
Балтова, тъкмо попаднах на статия, че са се родили тризнаци в Стара Загора. Да ти честитим ли, или има и други с тризнаци освен теб ? 😛

# 437
Здравейте, приятелка е притеснена за близначетата си, че не са достатъчно големи и понеже не намирам информация за близнаци, а само за едно бебече реших да ви попитам.
Момченцето е 51см 3012 и е на 1м, момиченцето е 50см и е 3486 пак на 1м. Тя е натдала много цял колограм и 200, но майката си има кърма и е порастнал с 2см, но момченцето почти не е качило 650гр и не е порастнал на височина. Тя ще дохранва, но на майките с опит как им се виждат размерите?

# 438
Идеални са и двамата, няма нужда от дохранване. Височината е стрг индивидуална, както и килограмите.За справка близначките първия месец бяха качили едната 300 гр, а другата 500 гр, а кака им родена 6 години по-рано за месец качи килограм.Едната близначка, тази качила най-малко беше на смесено хранене, всички други на кърма.

Качването на сантиметри, няма отношение с храненето.Това е по-скоро генетично.

Само 650 гр, боже аз с близначките мечтаех да видя тези цифри!

# 439
Благодаря ти, аз понеже съм с едно бебе то качваше първите три месеца по килограм и нещо и ми се видя малко. Simple Smile

# 440
  • Sofia
Момичета, в 27 г.с.съм с мека шийка. Не е скъсена.
Приеха ме в болница за терапия с кортекостероиди за дробовете на бебетата, вливат ми магнезий.
Имате ли опит с такова състояние?
Дали е възможно шийката отново да възстанови структурата си или това е необратим процес?

# 441
Hope90, Привет!
Да,нашите тризнаци са!❤️Родиха се на 7- ми, Лия - 2150, Владислав - 2200 и Максим - 1650, в 35 седмица. И тримата проплакаха,и тримата дишаха самостоятелно. Бяха в кувиози,на кислород и системи. Преди два дни спряха кислородът на всички,от вчера двамата по - големи вече не са в кувиоз! И тримата се хранят с адаптирано мляко. Общо взето нещата се случиха по възможно най - добрият начин.♥️🤗🥰

# 442
Е хаа, Балтова!
Честита радост! Да сте щастливи, здрави и с много късмет да се гледате цялото семейство!

# 443
Честито! Нека да са много здрави, на теб бързо възстановяване, здрави нерви и много хубави моменти.

# 444
Честито, Балтова 🙂
Важното е, че е минало успешно. Бързо прибиране на всички вкъщи!

# 445
Ехаа, честито! Перфектни мерки и добра седмица! Това за тризнаци е направо подвиг! Бъдете живи здрави и само щастие да има пред вас!
По-големите 2 бият по тегло моите близначета даже Smile

# 446
Честита тройна радост! Да са ви живи и здрави и много радост и щастие да ви носят!:)

Hope90, Привет!
Да,нашите тризнаци са!❤️Родиха се на 7- ми, Лия - 2150, Владислав - 2200 и Максим - 1650, в 35 седмица. И тримата проплакаха,и тримата дишаха самостоятелно. Бяха в кувиози,на кислород и системи. Преди два дни спряха кислородът на всички,от вчера двамата по - големи вече не са в кувиоз! И тримата се хранят с адаптирано мляко. Общо взето нещата се случиха по възможно най - добрият начин.♥️🤗🥰

# 447
Браво, Балтова Heart Жестока емоция! Бъдете здрави, скоро да се гушкате у дома и ....дупе да ви е яко Simple Smile

# 448
Честито Балтова, да са ти много здрави дечицата !

Момичета, днес ходих на ЖК и според лекаря, не трябва да си махам зъбния камък, защото е предпоставка за инфекция, а венците страшно ми кървят и зъболекарката ми каза, че според нея махането на зъбен камък ще ме оправи и е позволено при бременност, пробвах със стягащи пасти, вода за уста, сандрин, нищо не става, миналата седмица споменах на фм, тя не каза, че е вредно, вие какво мислите?

# 449
Аз махах зъбен камък някъде към 6-ти месец май. Бях в голям филм със зъбите-боли ме някой зъб, но не знам кой точно, на външен вид нищо нямаше, а не може да се прави снимка. Зъболекаря оправи каквото прецени и каза, че е добре да се махне зъбния камък, за да ми се успокоят венците, защото болката можело да е от възпален венец, а не от зъб. АГ-то ми каза само, че няма проблем да ходя на зъболекар, само снимка да не ми се прави,  не спомена за други забранени манипулации.

Общи условия

Активация на акаунт