Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 110)

• 41 249
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
ЧЕСТИТА НОВА 2022 ГОДИНА!
Бъдете здрави, щастливи и много обичани!
Ще си позволя да цитирам желание, което много ми хареса: "2022 година не искам нищо да ми даваш, просто никой не ми взимай"

# 136
Честита Новата 2022 г. момичета! Бъдете здрави, весели, щастливи, да е мир в душите ти и любов в сърцата ви! Годината беше трудна, но дано новата донесе здраве и спокойни дни! Радвам се, че съм сред вас, че мога да разбера нещо за любимата ми двойка. Не пиша често поради заетост, но винаги ви чета. Пазете се, смейте се, обичайте се и бъдете обичане! Бъдете БЛАГОСЛОВЕННИ!

# 137
Здравейте, Керемки, ХандеМки и бадемки! Идвам, за да ви честитя подновяването на календара. Пожелавам ви да бъдете здрави, щастливи и нека получите това, за което мечтаете и заслужавате! По-важно - ценете хората около вас, обичайте и бъдете обичани, че в днешно време не можеш да си сигурен в нищо. Календари, кантари.. особено вторите са големи лъжльовци по празниците 🤣

Ако имаме празнуващи - да им е честито 🤩

Оставям тази симпатяга тук, за да оцвети безцветния ми пост 😍

# 138
Здравейте , прекрасни !☺❤🎄

Честита Нова 2022 година , момичета !❤🎄 Нека Новата година донесе в домовете ви здраве, радост, сполука, щастие, успехи, благоденствие и спокойствие !

Традициите на Нова година

Сурва, сурва, весела нова година!
В сърцата ни винаги Вяра и Любов да има!
Да е здрава и честита, да е мирна, плодовита!
Да сме все тъй весели, щастливи,
а дните ни да са благочестиви!
За много години !

"-На какво ухае Новата година?
-На надежда за по-добри и щастливи дни.."

Flowers Hibiscus В първият ден на Новата година отбелязваме Васильовден ! На именниците честито ! Да е живо и здраво името им и да им носи много здраве, късмет, успехи и щастие!

Flowers Hibiscus  Нека темата ни бъде все така жива,интересна, жужаща, пъстроцветна ! Нека през Новата 2022 година Ханде и Керем ни изненадат приятно  с много хубави неща - и професионално, и лично !

Flowers Hibiscus Нова година - нов късмет!
Всяка Нова година отваряме нова страница от живота ни и започваме да пишем върху празния лист. Нека през 2022 година го изпишем  с всичко онова, което  сърцето ни желае!

Момичета, желая ви щастлива празнична вечер и наздраве! Heart  

# 139
Честита Нова година!
Нека бъде здрава, щастлива, успешна, спокойна и интересна!

Бърборанке, бързо оздравяване! 🤗

Марги😊, страхотни късмети!

Бъдете здрави, прекрасни момичета!

# 140
Честита Нова година момичета!
Бъдете здрави, благословени и щастливи. Нека новата 2022г. ви донесе повече поводи да се усмивките.
Подарявам ви една искрена усмивка от тази малка красавица Мая

# 141
Честита Нова 2022 година! Relaxed Flowers Cherry Blossom Нека ви донесе здраве, щастие и късмет. Да бъде спокойна и благополучна. Simple Smile

2021

# 142

Азисия, Алекс, Мира, Миси, Гости, Дилеми, Усмивка, nrgmama, Ина, Златна, Бро, Сиси, Али, Диамантче, Диди, Кате, Линде, teseto, Анелия, Налбантова, Криси, Нинче, Слънце - хей, пчелички, Animal Bee да ви се връщат хубавите пожелания на всички. Много приятно това жужене в темата.

# 143
ЧЕСТИТА, ЗДРАВА, ПЛОДОВИТА 2022 ГОДИНА!

За всички нас момичета! Летете и мечтайте на крилете на любовта и сбъдвайте, сбъдвайте, сбъдвайте...
Честито да е името на празнуващите днес, носето го с достойнство!
Плодовита и здрава да е и за нашите ЧАРОВНИЦИ!

Да ни разжужават кошерчето с хубави новини!

# 144

Здрава, щастлива и успешна година да бъде Simple Smile
Момичета желая ви здраве и щастие за Вас и семействата ви! Обичайте се и дарявайте добрина и усмивки Simple Smile

Марги, чудесна баница с късмети Simple Smile

БРО, радвам се, кураж момиче, всичко ще мине Simple Smile

Оставям една от любимите си снимки като поздрав за всички Вас Simple Smile

# 145
Наистина е приятно в темичката както казваш Margarita N.
Благодаря ви момичета че покрай Почукай на вратата ми се запознах със всички вас макар и виртуално се чувствам много близка с вас. Бъдете много щастливи.

# 146
  • София
                             MEMORIES

А тя обожоваше торта...

Тогава срещнах Керем и всичко тръгна, както трябва

Красива гледка, на красиво място с красива жена...

# 147
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Gift Heart

# 148
Добро утро момичета!
Семейство Гамзе

Да ви попитам момичета някой имали някаква информация Керем и Ханде къде са прекарали празниците.

А  в посланието на Керем за Нова Година може ли някой да каже какво пише в него? Предварително благодаря.

Мелиса

# 149
  • София
Привет в Новата година, романтични момичета.
Първо да ви проверя и преброя. Отпочинахте ли си вече от тежките трапези и лудите танци?

Как са болничките ни Бърборанка и момиченцето на Златна. Подобрявате ли се вече?

Ето ви нова снимка на ХанКер от списание "HELLO"!

(Естествено че е фотоколаж на лудите фенове)

Общи условия

Активация на акаунт