Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 110)

• 41 277
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Привет, момичета! Smiley
Приятен и спокоен ден ви желая! Heart Exl

Надявам се всички болни вече да са добре. Smiley
За Бро Heart Exl и другите момичета с проблеми Heart Exl

Последна редакция: пн, 03 яну 2022, 11:06 от Dilemi

# 181
Идвам да поздравя празнуващите. Relaxed
Линде, да ти е жива и здрава рожденичката и много да ви радва. Animal Hatching Chick
Честито и на именичката! Здраве и късмет ти желая. Simple Smile

Скоро и по Telemundo Simple Smile

https://www.turkishtvclub.com/sen-cal-kapimi-will-be-aired-in-the-us-soon/

А при нас кога ли ще го излъчат?

# 182
Тази година към средата 100/100

Оййй че хубав колаж! Само Ураз,Арас и Каан липсват 😂🙏😻

# 183
Малко объркано ми го превежда Гугъл, затова копирам и на турски.

HypeAuditor'ın son instagram verilerine göre #HandeErçel Sinema & Aktör - Aktris kategorisinde Türkiye'de 1, dünyada 15. sırada. Tüm kategorilerde Türkiye'de 3, dünyada 63. sırada

Според последните данни за Instagram на HypeAuditor, Ханде Ерчел се класира на 1-во място в Турция и 15-о в света в Кино и Актьор - категория Актриса и 3-то в Турция и 63-то в света във всички категории.

Керем в Турция заема 4-то място.

# 184

Дано ги видим отново заедно в общ проект

# 185
  • София
Привет ХанКерки!
От два дни нямаме никакви вести от Бърборанка. БРО, притеснявам се за теб. Ако можеш само се отбележи за да се успокоя.

Тази тройка беше незабравима в СЧК. Селин, която не спираше да ни играе по нервите. Серкан, който от раздвоен между Еда и Селин се луташе, кое да послуша, сърцето или разума, но успя да послуша сърцето си.  И Еда, която преодоля всички препятствия по пътя си, заради любовта си към Серкан.

Ето го красивото колие, което носи Ханде.

# 186
Пишат, че Ханде и Керем са с ковид и са се карантинирали.
Бро отчети се с един пост. Не си сама, заедно хванахте вируса, че и Ханде покрай вас, ако е вярна информацията.

https://www.instagram.com/p/CYRZmY9o8us/

# 187
Здравейте!
Аз като стара свекърва да си кажа, Бърборанка с ковид, ако е истина и Керем, а в последствие и Ханде... Ако ми схващате мисълта, кое е първо кокошката или яйцето Rolling Eyes
БРО ни чете, но тя и самата си каза, че няма да и е до писане/ активна. Който се е коронясвал с по тежка корона знае какво е.

# 188
Поздравявам  всички Вас и вашите семейства и иприятели с Новата 2022 година! Да бъде здрава, успешна, изпълнена с мир и надежда! Прочетох информация за Ханде и Керем  , че са с Covid
(https://www.instagram.com/p/CYRZmY9o8us/
Kerem Bursin ve Hande Erçel covid’e yakalandı. ikili birlikte karantinaya girdi. #kerembursin #handeerçel)
 . Дали е вярно ?

# 189
Честита нова година, любими момичета! Бъдете здрави и дано през новата година имаме само хубави теми за обсъждане тук. ⭐❤
Аз съм добре, вече чакаме новия член на семейството, но с кандидат-баткото бяхме доста болни...
Марги, страхотен паралел си споделила днес, много ми хареса! 💜 Знаете, че са ми слабост..

# 190
  • София
Магийка, нека всичко при теб да мине леко.    

На прав път съм била, когато преди няколко поста качих това. Не случайно Керем е сложил емотиконче с термометър в устата. Подсказал ни е миличкият, че е болен.  И се пошегувах, че Ханде се прави на изненадана, все едно не е до него.

# 191
Магия, аз пък си помислих, да не би отсъствието ти  да е заради появата на новия член в семейството ви... Дано вече сте здрави и очакваме да ни зарадваш с хубавата новина Flowers Four Leaf Clover Purple Heart

# 192
Привет!
Момичета, благодаря за чудесните пожелания!💓 Накарахте ме да усетя деня като личен празник.

На всички момичета и близките им, които  се чувстват зле, желая бързо оздравяване.
Магийка,💗!
Прегръщам ви!

Приятна вечер!

# 193
  • София
Болното ни момче!     

# 194
Всичко живо се натръшква дано е добре....
Дано всички са живи и здрави после.

Общи условия

Активация на акаунт