Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 110)

• 41 143
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
Марги, страхотна си Kissing Heart
Знаех си, че ще ни изненадаш приятно

# 451
# 452
  • София
Винаги е било за Серкан.

Селин: Еда, какъв ти е проблемът с мен?
Еда:  Какъв ми е проблемът с теб? Не те разбирам, Селин. Такава си, после ставаш различна...
Що за човек си ти?

Селин: Става въпрос за Серкан, нали?
Еда: Винаги е било за Серкан. Ясно е като бял ден, че още си влюбена в Серкан.
Селин: Моля?
Еда: Нещо грешно ли казах? Казах, каквото исках. Отивам при Ефе, с твое позволение.

Селин: Радвам се, че спря да се разправяш с мен и си намери разумна мишена.
Еда: Селин, не се разправям с теб, просто зададох няколко въпроса. Но...Ако се заяждах с теб, бъди сигурна щеше да разбереш. Това е състояние, когато все още не се заяждам.

След защитата от страна на Серкан и видимото раздразнение на Еда, Селин доби самочувствие и вяра в собствената си значимост. Изисканата, с добри маниери и обноски Селин е взела решение , извади ноктите!!! Ще се бие, ще се бие за Серкан!
Серкан чу всичко. Не може повече да се прави, че не знае какво иска Селин, чу всичко сам. Вече няколко пъти присъства на разговорите, по-често спорове, между Еда и Селин. След този разговор, ако държи на Еда, ако не иска да я загуби, Серкан трябва да промени отношението и държанието си  към Селин.

Аз също ще продължа да живея, това означава.

Еда: Поздравления, пак беше прав. Може ли да тръгваме? И без това Селин те чака у дома. Затова, лека нощ.
Серкан: Мога да те закарам, Еда. И да, Селин е в къщи, но...
Еда: Селин е в къщата ти!
Серкан: Знаеш много добре защо е там. Имаше недоразумение.
Еда: Но в къщата ти! Лека нощ, Серкан.

Серкан: Еда!
Еда: Какво?
Серкан: Тихо! Ние...
Еда: Какво? Какво искаш?
Серкан: Това ли е проблемът ти?
Еда: Какъв трябва да ми е проблемът? Какъв ти е проблемът на теб? Нека бившите ти любими да са до теб, но няма да са в живота ти, така ли? Какво е това спокойствие?

Серкан: Тихо..
Еда: Не мога!
Серкан: Какво ще стане, ако Селин остане при мен?
Еда: Разбира се. Не ме интересува. Какво ще стане тогава? От една страна ме ревнуваш, а от другата – седиш прид мен с бившата ти и вечеряте. Какво е това спокойствие?
Серкан: Замълчи, моля те.
Еда: Не мога!

Серкан: Извинявай, но защо си мислиш, че те ревнувнам?
Еда: Ха! Не ревнуваш ли? Добре. Тогава не ревнувай. Защото от сега нататък ще видиш една напърно различна Еда, Серкан.
Серкан: Какво означава това?
Еда: Все пак продължаваш да живееш прекрасно, бившата ти остава с теб...Аз също ще продължа да живея, това означава.

„...ще видиш една различна Еда.“ Това е предупреждение и означава „време е да продължа живота си без теб“. И Серкан, ако не иска да загуби Еда, трябва да направи категоричен и окончателен избор!
Стига игрички със Селин!
Колкото и да му е нужда тя с акциите си, като спомен от детството, и други тем подобни, не може да се държи с нея както преди.
Най-сетне трябва да направи избор. Не е достатъчно да казва „Никога не съм я обичал“. Трябват действия, доказателства!!! Трябва най-сетне да сложи Селин там, където й е мястото!!! Тоест вън от живота си!

Момичета, благодаря! Heart Eyes Отново бяхте чудесни! Heartpulse

Последна редакция: ср, 12 яну 2022, 22:12 от Dilemi

# 453
Dilemi, още веднъж - много благодаря за това, което правиш Kissing Heart
Момичета, благодаря ви от сърце за поредната приятна вечер (няколко минути преди края )
Радвам се, че ви открих. Големи сте сладурани Hug
Пазете се, бъдете здрави Flowers Four Leaf Clover
До другата сряда Hug Kissing Heart

# 454
  • София
Тази нощ в "розовата къща" ще се спи ето така...

# 455
Благодаря за преводите , коментарите момичета, бяхте страхотни.
Радвам се че Еда поставя Селин на мястото й. Чудя се на Селин с какво право се бърка в отношенията между Еда и Серкан, като каква  не я понасям.  Кога ли Серкан ще я разкара най сетне?

Два дни Мави ще е при Керем и Ханде защото родителите й со заминали.
За кратко Керем и Ханде ще са истинско семейство. Колко сладко.

# 456
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много настроение и усмивки Wink

# 457
Добро утро момичета. Пожелавам ви един усмихнат ден.

# 458
  • София
Здравейте! Heart Eyes Лек и спорен ден ви желая! Stuck Out Tongue Winking Eye
Бърборанке, за теб Heart Exl

# 459
Привет и от мен Coffee
Хубав ден на всички Flowers Four Leaf Clover

# 460
  • София

# 461
Здравейте  може би  това ще са участниците

# 462
  • Плевен / София
Здравейте  може би  това ще са участниците

За Демет и Джан се съмнявам да играят отново заедно толкова скоро след РП...Същото се отнася и за Демет и Ибо...след ДЕК.Но щом е платформа...знае ли човек...

# 463
  • Кърджали
Гости, аз лично винаги съм се съмнявала дали е добра идея актьори да играя един с друг отново след като са били веднъж заедно вече .... Но гледайки това, което правят Каан и Пънар май не винаги е лоша идея. Но там може би плюса беше в Любов 101 те не бяха чак в главни роли, та не им се наситиха хората, знам ли.
От този каст за  Дисни плюс на мен Джан ми убива мерака да го гледам, но  евентуално бих го приела като "няма пълно щастие".
Дано се реализира проекта. И Керем да си намери подходящ проект за да не липсва дълго време.

# 464

Общи условия

Активация на акаунт