Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 110)

• 41 099
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
Според информация на Tv100 Демет Оздемир и MF Yapım са в етап на преговори за участие в проекта на Disney+, в който ще играе и Керем.

Във видеото от тази вечер с Бурджу Ханде каза, че все още няма нищо сигурно относно проекта за Дисни и ще говори, когато нещата се изяснят.
Надявам се да не си партнира с Джан Яман, както се споменаваше, че не ми е от най-приятните личности и бих се отказала да гледам заради него.🙃

# 646
"Хванали са я с Бурджу тази вечер. Много е досаден Акиф.
Малко да ги скастря, къде са тръгнали с колата по централна улица с пешеходци. Stuck Out Tongue
https://twitter.com/allaboutercel/status/1483896707788255233"

В отговор на midnight_sun, автомобила е BMV! И двете са супер елегантни, а Ханденцето е с колие... ресторант, купон, живот... Wine GlassНашия е в неизвесност, укрива се ще го качат на следващата пряка. Бягат от такива като Акиф/досадници и воайори/ още малко и в прането им ще се заврат УЖАС!:hear_no_evil:

# 647
Точно пък си мислех за Джан Яман и че го виждам като нейн евентуален партньор. Satisfied Animal See No Evil
Те днес цял ден пускат постове, че двете не са в добри отношения, понеже всичките предложения за нови проекти минават през Ханде и видиш ли имало ревност. След това излезе като по часовник новината и за Керем.
Никой не може да ме убеди, че не завиждат на Ханде за успеха и популярността, която набра, но в случая ме съмнява да има нещо вярно и проблем между тях. А иначе за проект между Керем и Демет, сигурно няма да е лошо.

Yassy_N, явно теорията ми, че Керем черпи за рекламата не е достоверна. А такова преминаване с колата по централна улица, сигурно пешеходна, ми напомня на едни български батки. Satisfied Но са ми милички и ги оправдавам. Може и Бурджу да е черпила, че Любов, логика, отмъщение продължава, въпреки сценаристите, които са като нашите между 29 и 35 епизод. Animal See No Evil

Последна редакция: чт, 20 яну 2022, 00:06 от midnight__sun

# 648
  • София
Ханде и Бурджу си останаха наистина много добри приятелки. Заедно играха в "Дъщерите на Гюнеш", като две сестри. А сега продължават да са много близки. Ханде е казвала, че са много заети и затова не могат често да се виждат. Предполагам, че днес са се срещнали, тъй като Ханде беше болна и това е повод да се видят.

# 649
Благодаря за превода към днешния епизод.
Много им се радвам на Серкан и Еда как се гонят като двама влюбени тийнейджъри.
Поведението на Айдан също ми харесва приема Еда като дъщеря и иска да ги събере заедно с Серкан.
Дразни ме Селин с нейното поведие. Не вижда ли че каквото и да прави Серкан няма да я погледне защото няма очи за друга освен за Еда. Селин е с болен мозък. Какво като се премести при Серкан, той продължава да си обича Еда и да се мъчи да я спечели отново, даже и Айдан не понася Селин.

# 650
Включвам се да кажа ,че много ми хареса рекламата и ще направя нещо от нея като имам някакво време иначе Демет и Кире не мерси стига с бъркочи с вкус на череши - мерси. Драма куин сърцето ми иска нормален проект какво ще прави да се стяга и да ми го сервира защото такова недоразумение не бих възприела просто и аз си имам граници в фенството изглежда...

# 651
  • София
Значиии, много ще съм хепи, ако Керем играе в сериал с Деметката. Особено ако е за платформа. Чудно чифте ще са! И какво стана - размениха се, Джан с Ханде, Демет с Керем. Нека. Аз съм за Ханде да играе с Джан. Много ще са ми забавни като двойка. Ханде една такава нежна като сърна. Джан един такъв обрасъл като орангутан (сега малко се е постегнал де, не е толкова рошав, но пак си е по-груб). Аз имам един лаф за него и го пиша с най-мили чувства. Моя си шака е. Да не ме нападнат сега фенките на Яман, нищо против него нямам. Но много обичам да се шегувам, че Джан Яман е като да си поръчаш Джейсън Момоа от Али Експрес. Grinning Grinning Една моя дружка му е голяма фенка (както аз съм на Керем) и много обичам да я бъзвам с този мой лаф. Много ми се ядосва и се забавлявам. Защото тя почва да ми обяснява: “Ааа да бе, а за твоя рижо какво да кажа?!” Истината е, че и тя захаресва Керем покрай мен. Бил възмъжал с годините и сега бил много готин. Така казва. Simple Smile Ама как бе!? Вижте ни го!!! Heart Eyes

Нали знаете - Керем в черно разваля семейства. Wink

Това, което слагам в скрит текст, ще се радвам да го прочетете и да ме съпортнете. Simple Smile
Скрит текст:
От съвсем скоро започнах нещо, което отлагах във времето, но реших, че е крайно време да го превърна в реалност. Работя в друга сфера, но стайлингът си ми е страст. Обожавам да пазарувам различни дрехи, обувки, аксесоари, да ги съчетавам. Засега е само хоби, но да видим до какво ще доведе. Направих свой профил в Инстаграм за аутфит ъф дъ дей инспо, ще качвам всеки ден различни визии. Моят стил е много разнообразен и се влияе от настроението ми. Понякога е минималистичен, понякога - кокетен, понякога е по-спортен, понякога - елегантен. Реших да се впусна в това начинание, защото аз специално обичам да пазарувам цялостна визия. Искам да знам как ще изглеждам. Не купувам хаотично отделни артикули и после да се чудя с какво да ги съчетая. Затова реших да направя такъв профил, в който да предлагам цял аутфит, така ще вдъхновявам други мацки. Simple Smile Ще се радвам тези от вас, които имат профили в Инстаграм, да ме последват. Много ще ми помогнете да развия профила си, ако споделите и на приятелки, за което предварителмо ви благодаря. Hug Профилът се казва ciaobambina___
Ето и скрийншот към него:

И да отговоря на Мики - много правилно разсъждаваш. Когато се ползва селебрити за дадена реклама, е хубаво да се избере човек, който или е пряко свързан с бранда (като интереси, например), или пасва на конкретния криейтив. Обяснявам - Ханде и бижута (хубава жена, носи бижута, популярна е, актриса, в шоубизнеса, има къде да носи по-кичозни и тежки такива). Или някой бранд снима клип, в който се пее. (Лидл България правеха много музикални клипове преди.) Най-логично е в този ред на мисли да се вземе певец или танцьор. Керем и БМВ са страхотно комбо. Отива му тази марка. Мисля, че той си кара по принцип БМВ, че им е фен. Не мисля, че е само защото ги рекламира. Клипът е много автентичен, защото феновете на Керем правим връзката. А за феновете на марката е приятен за гледане клип, схваща се идеята. И така. Simple Smile

# 652
  • Кърджали
Керем с Демет бих пробвала да гледам. Но ми се иска нещо по-сериозно да е като жанр.
Ханде с Джан Яман - категорично няма да си го причиня. Тъй че за мен той отпада като евентуален партньор. Следващият, моля

# 653
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Wink

# 654
Привет и от мен Coffee
Хубав ден на всички

# 655
Добро утро! 🍀

Бърборанке радвам се, че вече си добре 💖

Рекламата на Керем е един път. Всяка следваща е по добра от предишната. Така, че чакам следващата 😚 Бокс, скейт, дърводелство, от всичко по малко...

# 656
  • София
Здравейте! Grinning Спокоен и ползотворен ден ви желая!Heart Eyes

# 657
  • Бургас
Значиии, много ще съм хепи, ако Керем играе в сериал с Деметката. Особено ако е за платформа. Чудно чифте ще са! И какво стана - размениха се, Джан с Ханде, Демет с Керем. Нека. Аз съм за Ханде да играе с Джан. Много ще са ми забавни като двойка. Ханде една такава нежна като сърна. Джан един такъв обрасъл като орангутан (сега малко се е постегнал де, не е толкова рошав, но пак си е по-груб). Аз имам един лаф за него и го пиша с най-мили чувства. Моя си шака е. Да не ме нападнат сега фенките на Яман, нищо против него нямам. Но много обичам да се шегувам, че Джан Яман е като да си поръчаш Джейсън Момоа от Али Експрес. Grinning Grinning Една моя дружка му е голяма фенка (както аз съм на Керем) и много обичам да я бъзвам с този мой лаф. Много ми се ядосва и се забавлявам. Защото тя почва да ми обяснява: “Ааа да бе, а за твоя рижо какво да кажа?!” Истината е, че и тя захаресва Керем покрай мен. Бил възмъжал с годините и сега бил много готин. Така казва. Simple Smile Ама как бе!? Вижте ни го!!! Heart Eyes

Нали знаете - Керем в черно разваля семейства. Wink

Това, което слагам в скрит текст, ще се радвам да го прочетете и да ме съпортнете. Simple Smile
Скрит текст:
От съвсем скоро започнах нещо, което отлагах във времето, но реших, че е крайно време да го превърна в реалност. Работя в друга сфера, но стайлингът си ми е страст. Обожавам да пазарувам различни дрехи, обувки, аксесоари, да ги съчетавам. Засега е само хоби, но да видим до какво ще доведе. Направих свой профил в Инстаграм за аутфит ъф дъ дей инспо, ще качвам всеки ден различни визии. Моят стил е много разнообразен и се влияе от настроението ми. Понякога е минималистичен, понякога - кокетен, понякога е по-спортен, понякога - елегантен. Реших да се впусна в това начинание, защото аз специално обичам да пазарувам цялостна визия. Искам да знам как ще изглеждам. Не купувам хаотично отделни артикули и после да се чудя с какво да ги съчетая. Затова реших да направя такъв профил, в който да предлагам цял аутфит, така ще вдъхновявам други мацки. Simple Smile Ще се радвам тези от вас, които имат профили в Инстаграм, да ме последват. Много ще ми помогнете да развия профила си, ако споделите и на приятелки, за което предварителмо ви благодаря. Hug Профилът се казва ciaobambina___
Ето и скрийншот към него:

И да отговоря на Мики - много правилно разсъждаваш. Когато се ползва селебрити за дадена реклама, е хубаво да се избере човек, който или е пряко свързан с бранда (като интереси, например), или пасва на конкретния криейтив. Обяснявам - Ханде и бижута (хубава жена, носи бижута, популярна е, актриса, в шоубизнеса, има къде да носи по-кичозни и тежки такива). Или някой бранд снима клип, в който се пее. (Лидл България правеха много музикални клипове преди.) Най-логично е в този ред на мисли да се вземе певец или танцьор. Керем и БМВ са страхотно комбо. Отива му тази марка. Мисля, че той си кара по принцип БМВ, че им е фен. Не мисля, че е само защото ги рекламира. Клипът е много автентичен, защото феновете на Керем правим връзката. А за феновете на марката е приятен за гледане клип, схваща се идеята. И така. Simple Smile

Здравейте, момичета!
Аз ще ги гледам, независимо в какъв тандем и в какъв сериал! Любопитна съм за Ханде и Джан, както и Керем с Демет. Разбира се, че ще играят с други актьори........, Двамата, само в къщи и пред Гамзетата... Simple Smile
За скрития текст: Готово! Последвана си! Успех! Simple Smile

# 658
Сериозният Керем пък направо ми бърка под лъжичката 😁

# 659

На мен май повече ми харесва усмихнат Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт