Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 110)

• 41 094
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
Но пък колко хубав войник беше Джан Яман, неузнаваем направо. Stuck Out Tongue Winking Eye Иначе нямам мнение за него, никъде не съм го гледала и изказванията му не съм чела. По-скоро съм попадала на това, което преразказват феновете.

# 676
Откъде тръгна това, че Ханде ще играе с Джан?
 - Нова снимка на Керем като гост в програмата GAIN „Удобно ли ти е там?“ с Миргун Кабас

# 677
  • Кърджали
Аз понеже не обичам да имам мнение без да имам мнение бях направила веднъж опит да гледам малко Джан Яман в Ранобудна птичка . Малко, щото и малко едва издържах. Отписах го категорично.След това пък медийните му "изяви" съвсем ми го опротивиха

# 678
Кого бихте взели на мултикултурно пътешествие със себе си? Кой, ако не Керем Бюрсин
Интервюто с Керем е вече качено онлайн на платформата Gain TV

# 679
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Да се включа и аз с мнение за Дисни. Дигиталните платформи са добри с това, че сериите са кратки-30-45 мин. и сериалите са с малко на брой епизоди. Не зависяттолкова много от рейтинги. Броят на сериите е предварително определен.В този ред на мисли смятам, че проектите са глътка въздух за актьорите да работят по-спокойно.
Джан Яман съм го гледала в три проекта-Пълнолуние, Ранобудна птичка и Мистър Грешен....Мисля, че след РП се взе много на сериозно и се поразболя от звездоманията и ме разочарова....Дали Ханде ще спечели от евентуално партьорство с него е трудно да се каже...Зависи от сценария и каста на другите актьори....Ето Буура е страхотен актьор, но Азизе приключи бързо...Ще поживеем ще видим...
Бъдете здрави...

п.п. Джан Яман е дипломиран адвокат...имаше даже кантора....Това е Smirk за гледащите Присъда...

Последна редакция: чт, 20 яну 2022, 16:30 от gostenka68

# 680
Клюка от рубриката един блогър каза ...
"Новината за новото партньорство в проекта Демет Йоздемир и Керем Бюрсин е вярна"

# 681
Винаги различен 💯

# 682
Здравейте момичета.
Да си изкажа мнението по повод евентуално партньорство между Демет и Керем. На мен тази комбинация на ма харесва, сякаш не си пасват особено. Не ми харесва така на комбинация. Това е мое мнение разбира се. Бяха писали че Джан Яман бил искал отново да си партнира с Демет в проект . Те си пасват по добре.
Ще е е страхотно ако Керем и Ханде си партнират в друг проект заедно.
Да попитам има ли видео от гостуването на Керем в тона предаване за което споменавате в по горните постове?
Новинка

# 683
# 684
  • Кърджали
Дано качат това интервю и в ютуб. Ще ми е интересно да го изгледам

# 685
Керем казва, че е мислил за промяна на името си, когато се опитва да получи актьорска работа в САЩ, една от идеите му е била да го промени на Owen Rush 😁 Оуен Ръш 😅

# 686
  • София
Красота!  Няма как да не бъде харесана от мама, леля и аби Керем...

# 687
Не смятам, че това са само клюки. Отдавна различни източници споменават, че предстоят нови проекти на Ханде и Керем. Токио всеки път, когато отговаря на въпроси в ИГ, загатва по нещичко. Да, новините за партньорите им може да не са верни, но смятам, че в действителност и на Ханде, и на Керем им предстои проект за Дисни. Както казват, няма дим без огън.🙃Освен това Дисни тепърва навлизат на турския пазар, не мисля, че ще изпуснат актьори като Ханде и Керем, които придобиха невероятна популярност не само в Турция, ами по целия свят.

За Демет и Керем смятам, че биха били добър тандем. Визуално ми харесват, а и двамата са доказали се в работата си актьори. Със сигурност ще дам шанс на проекта.👻
За Ханде и Джан вече казах, че бих се отказала да гледам само заради него.
Гледах "Любов на инат" и "Пълнолуние". Тогава ми беше симпатичен горе-долу. Впоследствие нещо взе да ме отблъсква в него. "Ранобудна птичка" така и не се навих да гледам, но от време на време следях новините около Джан и Демет, та от там ми стана още по-антипатичен. Бях започнала и "Мистър Грешен", ама тцъ, било е писано да се зарибя по СЧК, та в крайна сметка го зарязах.😁Също така не ми допада и самия му външен вид. Твърде грубо излъчване има и не мисля, че ще стои добре до Ханде, която е толкова нежна.

Ново от Atasay😍

За рекламата на Керем нямам какво да добавя, вие всичко сте казали. Само си представям как са се увеличили продажбите на БМВ откакто Керем си парнтира с тях.😄

# 688
Ново от стори на Ханде

# 689
Привет!
Аз не си представям Керем до Демет - "перифразирана" от главата до петите...До него - само естествена красота...така си мисля аз...

Общи условия

Активация на акаунт