Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 110)

• 41 100
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Добро утро момичета. 
Прекрасна и много успешна беше изминалата година за двамата ни красавци. Като се замисля и стигам до извода, че няма нищо случайно. Трябваше Ханде и Керем да се срещнат точно в този проект. Може СЧК да не е с перфектният сценарий, но така е трябвало да стане. Трябвало е да се съгласят да го изиграят, за да се влюбят и сега да са заедно. Как иначе щяха да се срещнат?  Та те са родени един за друг. От както са двойка Керем се промени толкова много. Отначалото той беше с едно леко хашлашко поведение. Често в устата му беше думичката  F..k. Стойките и позите му бяха съвсем други. За тези две години той се превърна в един вече улегнал мъж. Начинът му на говорене, на мислене, стана съвсем друг. Ханде успя да го промени към по-добро. Двамата взаимно си помагат за да се развиват. Ханде също се промени. Виждаме какво направи любовта с нея. От едно хубаво момиче тя се превърна в една невероятно красива жена. Преди Керем, тя сякаш живееше на автопилот, по инерция. Приемаше връзката си с Мурат като навик. От момента, в който любовта я докосна и прониза сърцето й, тя се промени. Ханде разцъфна, като едно пролетно цвете, скрито до този момент под снега. И когато този сняг се разтопи, това цвете разтвори своите красиви листенца. Тази тяхна любов е толкова истинска, че дори феновете я уловиха. Тази любов направи така, че им помогна и в тяхното професионално израстване. Всичко, което направиха беше успешно. Какво нещо е любовта. Какво може да направи с човека. Нека да са щастливи. Тази година да удвоят успехите си. Да се включат в успешни проекти и да ни зарадват с нови още по-успешни роли.

Нека да е честита наградата на Керем!

Да е честито и на Ханде!

# 706
Мики, в някоя от темите четох, че младата актриса с Х (съжалявам, но  е много сложно името 😀) е на 21. ⭐

# 707
  • Кърджали
За Керем чак толкова да се е променил, ме забелязвам. Да, уляга, но това си е нормално за възрастта. Иначе като начин на мислене. (ако гледаш сериозните интервюта, където се опитват да покажат Керем като човек, а не като медийна звезда) винаги си е бил смислен, разсъждаваш и интелигентен мъж. То това беше и нещото, което ме накара да го харесам в началото.. Но това си идва и от семейството му, от начина на възпитание и средата.
За Ханде нямам толкова наблюдения ( не съм сядала така подробно да гледам интервюта нейни, освен това при Ибрахим Селим).Папарашките глупотевини не ги броя, тях не ги и гледам. Но и тя прави впечатление на умна жена. Тъй че са си баш един за друг.

Хафсанур е добра актриса, добре... Ако Керем приеме да участва в този проект, екипа ми допада,ще се гледа ако имам възможност ю
Остава сега да видим кой ще е партньора на Ханде. Ако я съберат с Халит и Пънар в един проект ще е уау, но да видим..

Последна редакция: пт, 21 яну 2022, 10:37 от Aлекcандрa

# 708

Срещала съм го и преди явно, познато ми е . Hafsanur Sancaktutan Scream много са им сложни имената на някои. И най-вече на Башак/нашата Пъръл, фамилията й се състои навярно от около 20 букви. Joy

Магия, сменила си аватара Purple Heart

# 709
  • Кърджали
На Башак името няма изговаряне и изписване... Все съм попадала на сложни фамилии, но нейната е ужасно сложна

# 710
  • София
Хай, девойки! Flowers Cherry Blossom

Почвам по ред:

1. На Керем са му се паднали топ партньорки. И двете много ги харесвам - и като актриси, и външно. Дано информацията се окаже вярна. Нямам търпение за този проект. Simple Smile

2. Мики, аз от малка съм си “фешън икона”. Всички около мен ми го казват и ме караха да направя такъв профил, защото харесват стила ми. Винаги съм се интересувала от мода, но не следвам модните тенденции. Не. Не. Интересувам се какво е модерно, разбира се. Следя тенденции и всичко. Но пречупвам нещата през моята си призма и усещане за съчетание на цветове, материи, дори стилове - мога да нося огромен памучен оувърсайзд суичър със сатенена пола, например. Wink Но стайлингът е това, което ми доставя удоволствие. Самото пазаруване на дрехи и аксесоари, съчетаването им и така. Специално за теб днес визията е цветна. Wink

3. Керем и Ханде напоследък не ги виждам заедно - няма снимки, няма папарашки истории, все са отделно, не са си харесали и коментирали последните постове в Инстаграм. Да няма буря в рая?! Rolling Eyes

4. Ханде напредва много, очаквам да чукне 30 млн тази година. Wink

5. Обаче аз чакам 10-те млн на Керем. Дано се отчете с благодарствен пост / стори по случая. Heart Eyes

Хайде, дружки, усмихнат ден ви желая! Flowers Four Leaf Clover

# 711
Бро, какви бури? Grin Нали преди 5 дни гледаха Мави. Рисуваха по него, стори пусна. Следим ги зорко за лайкването на публикациите, но всяка ли трябва да отразяват? Smile Сигурна съм (и аз като Линдето), че Ханде го е похвалила за рекламата на четири очи. Satisfied Ханде от началото на годината са я засекли в дома на Гамзе, после в Сапанджа за рожденият ден и сега с Бурджу. Другата новост е подписването за Disney.

Sparkling Heart Много вярвам в тях, въпреки че почнаха с интригите покрай евентуални нови техни партньори. Надявам се да им се получат следващите проекти, да се харесат, но всички знаем, че такава химия и любов каквато усетихме, пак няма как да я повторят.

# 712
Магия, радвам се да те видя. Hug И новото аватарче е супер. Проверих и аз годините, че сърце не трае, наистина е на 21, значи си е младичка , с Керем не мисля, че биха стояли добре като двойка, зависи пак каква прическа ще му направят. Joy Ако е в образа на Вампира ще свали някоя друга година визуално. Joy Демет пък била 92 набор, сега я проверих , ами на толкова си и изглежда. Като цяло не съм фен на голямата възрастова разлика в двойките, било на екрана, било в живота. Макар че с моя мъж имаме 8г разлика Joy ама в моя защита ще кажа, че той младее много и на външност, и по акъл, а аз съм родена на 30, както съм казвала и преди Joy явно съм стара душа, от дете си разсъждавам като възрастен, най-накрая си достигнах годините и по календар. Joy

# 713
В дома ва Ханде и Керем има нов член на семейството. Едно от кучетата е родило.

# 714
Здравейте момичета! Flowers Hibiscus

Първо да честитя на Керем и Ханде! Hands Clap Heart

Второ: сакън моля ви какви са тези слухове, че били се разделили, не искам дори да мисля за такава опция, вярно че бяха затворени заради Ковид, и знаем всички колко е изнервящо, но аз си мисля, че това са само долни слухове. Те дори и преди си ходиха по отделно на разни места, затова се надявам да няма нищо вярно, за видиш ли тяхна раздяла.
А за новите проекти ще ги чакам само заради тях да ги видя, защото, аз за другите нямам мнение, само Халит съм го гледала веднъж в Шехерезада, и сега хвърлям поглед на Пънар в Присъда.

Бро, радвам се че си вече по-често в нашите редици, надявам се вече да е всичко зад гърбати, и да не го мислиш. Hug

На всички ви пожелавам лек и спокоен петъчен снежен ден!
Бъдете здрави! Flowers Four Leaf Clover

П.С. Слънце направи ли си нови антитела? Аз още се чудя дали да си правя. Thinking

Последна редакция: пт, 21 яну 2022, 15:00 от Sisi*9

# 715
Сиси, отказах се от втори тест. Записах си час за ваксина, отмених го. Втори път пак така и сега на 27 запазих за трети път, на който най-вероятно ще отида. Личи си, че не горя от желание, но е време и мен да "чипират", както обича един приятел да казва. Laughing

Sparkling Heart

По HBO MAX през март

Последна редакция: пт, 21 яну 2022, 16:11 от midnight__sun

# 716
  • София
Слънчице, не се плаши. То всички нас са ни "чипирали" още с раждането. Няма къде да се скрием. Едни доброволно, други насила. Един чип повече вече е все тази. Шегувам се разбира се. Света се обърка тотално. Нищо не зависи от нас. Така че, носи си новите дрехи и си живей спокойно живота. Каквото ни е писано ще си стане и без нашето съгласие.

Относно предстоящите нови проекти на Ханде и Керем аз ще продължа да ги подкрепям и ще ги гледам,  независимо  кои са новите им партньори, дори и да не ги харесвам. Нали в това се състои подкрепата. Пък знае ли човек, с кой партньор какъв "шедьовър" ще излезе. Точно от там, от  където най-не очакваме може да се получи нещо много стойностно. Едно нещо обаче, ми прави особено впечатление. Защо папараците се опитват от нищо, нещо да направят. Защо преследват Ханде с въпроси за Демет. Керем ще играе и с други партньорки, но не точно Демет е на прицел. Още не са започнали и вече виждате ли Демет е "конкуренция" за сърцето на Керем. Дано не им се вържат на номерата.  

# 717
Здравейте стори на Ханде

и от bmw

# 718
  • София
Нашето влюбено момиче слуша в колата си "Oú est ma tête?" - Pink Martini

# 719
Линде, нали са я взели като потенциална "конкурентка", понеже уж ще играят заедно с Керем. Тези дни се раздели с приятеля си, певеца Oğuzhan Koç. Знам го, защото една негова песен много ми беше харесала лятото на 2020 и я свързвах със сериала и нашите гълъбчета. Много я слушах в колата и си чаках срядите с нетърпение. Smile

А за ваксината не се плаша. Отивам на 27. Animal Mouse Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт