Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 110)

• 41 095
  • 749
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Линде, нали са я взели като потенциална "конкурентка", понеже уж ще играят заедно с Керем. Тези дни се раздели с приятеля си, певеца Oğuzhan Koç. Знам го, защото една негова песен много ми беше харесала лятото на 2020 и я свързвах със сериала и нашите гълъбчета. Много я слушах в колата и си чаках срядите с нетърпение. Smile

А за ваксината не се плаша. Отивам на 27. Animal Mouse Satisfied

Така ли, разделили ли са се?  Ееее, защо? Аз ги харесвах, като двойка. Не му върви на това момиче на приятел.
Радвам се ако с Керем направят екранна двойка. Вярвам, че ще си паснат. Само сценария да е добър.

Скрит текст:
Аз също си сложих ваксина, Даже преди месец си направих и бустерната доза. Около мен всички мои близки, колеги и приятели са с ваксини. И до сега нямам познат, който да се е разболял. Не твърдя, че няма такива въобще, но покрай мен, няма. Така че късмет!

# 721
  • Кърджали
Да, наскоро се разделиха. И на мен ми харесваха като двойка.

За Керем и Демет като екранна двойка - и аз се надявам на добър сценарий.
Ще поживеем, ще видим

# 722

https://www.gecce.com/fotogaleri-kerem-bursinden-yillar-sonra-ge … la-secilemedim/14

Скрит текст:
Стискайте палци момичета, мъжът ми се влоши от снощи... не знам как ще се разият нещата... много е трудно

# 723
  • София
Цитат
Slawena: Стискайте палци момичета, мъжът ми се влоши от снощи... не знам как ще се развият нещата... много е трудно

Славенче, стискам палци и искрено пожелавам да се размине по-леко. От кога е болен?
Ах този гаден вирус. Няма ли вече да ни остави на мира?

За да не сме в спам, утре бил рожденият ден на Ясемин и нашите ще го отпразнуват заедно, някъде в планината Улудаг.

Последна редакция: пт, 21 яну 2022, 22:52 от БлагаВест

# 724

Последна редакция: пт, 21 яну 2022, 22:54 от Slawena

# 725
  • Кърджали
Славенче, стискам палчета много много силно

# 726
  • София
Славенче, натъжи ме много. Аз съм такава. Винаги съм съпричастна към болките и страданията на хората. Ако мога винаги помагам с каквото мога. Но в този случай съм безпомощна. Единственото, което мога да направя е да се помоля за това да стане истинско чудо и да преодолее и това препятствие. А ти си тази, която сега трябва да си силната и да му даваш кураж. Ако не е тайна, в кой град живееш. Има ли възможност да дойде в София. Тук все пак има повече възможности.

Последна редакция: сб, 22 яну 2022, 00:33 от БлагаВест

# 727
Стискам силно палци и се моля да не се случва нищо лошо, да го преодолеете.

# 728

Славена,
Скрит текст:
освен със стискане на палци… и който с каквото може, ако имаш нужда, то друг начин не знам, но ще ти кажа нещо.
В началото ще звучи странно и вероятно грубо. Не го приемай така.
Старите хора са казали, че едно зло не идва никога само. Три идвали. По описаните неща - вашите вече са дошли. Проблемите на съпруга ти, ковид и другите проблеми - три броя.  Сега ти се пада да бъдеш най-силната у вас и да не се отказваш или предаваш въпреки всичко. Вероятно ти казвам неща, които вече знаеш, но знам, че в такива моменти човек се нуждае от подкрепа. Понякога е успокояващо, когато знаеш, че някъде има хора, които се надяват всичко да ти е наред. Та, бъди силна, както и близките ти! Дано всичко отмине по-скоро!

# 729
Моля се и силно стискам палци, 🍀❤️🙏
Бог да е с Вас!

Момичета,
Ако Керем играе с Демет поне за мен няма място за притеснение, тя е доста добра и последните години няма неуспешен проект.... Не е най голямата красавица /кукленска красота/, но е много, много талантлива....

А за Джан Яман, точно обратното.... Дано Ханде да не приеме.... За мен той използва Демет....  Доста грозно, доста манипулативно..... Но това си е мое наблюдение..... А и няма такъв талант за който Той си мисли, че има...
Иначе много ми се иска Ханде с Чаатай...
Марги  ❤️, Simple Smile)))

# 730
# 731
  • София
Славена, пращам ти много позитивна енергия и от сърце желая всичко най-добро за теб, съпруга и близките ти! Стискам палци. Flowers Four Leaf Clover

Момичета,
на вас пожелавам хубав уикенд с един такъв чаровник до вас. Wink

# 732
Славена🤗,  позитивни мисли и вяра !
Стискам палци за добри резултати!
Привет,  момичета! 🥰

# 733
  • Бургас
Скрит текст:
Славе, кураж, търпение и усмивка! Ако вярваш, някъде в къщи, на тихо място, запали свещ/по възможност църковна/ и просто се помоли! Стискам палци и се моля! Минахме миналата зима през това-точно мъжът ми!

Лека нощ!
ГУШ!

# 734
  • София
Славена! Heart Exl Бог да е с вас! Heart Exl
Кураж и късмет, мила! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: сб, 22 яну 2022, 01:46 от Dilemi

Общи условия

Активация на акаунт