Сам и самотен

• 22 755
  • 585
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Какви таргети и цели на 23?
Трябва да опита от всичко - сам да му намери калая.

Кво става, идваш ли на бар?

# 316
  • Out of the Mix
Много е млад Аарон.
Ако не е почнал от ученик да задява, да сваля, да е натрупал самочувствие и да знае как да общува с жена, нормално сега да му е трудно. Но пък тепърва ще навлиза в мъжествените си години, след 30-33, и тогава ще е най-атрактивен, а дотогава практика и каквото дойде. Самочувствието ще дойде с опита.

Външният вид е от значение дотолкова, доколкото ти да се чувстваш в кожата си добре, това се вижда и усеща и от другите. Да, има мъже с едни гърди напред, с добри гени, но пък ти имаш твои си качества, и акцентираш върху тях. Все някога някоя ще те хареса.

Също сега се насочвай и към по-големи жени, докъм 32-40 си ок, в смисъл разшири кръгозора, не само наборки и по-малки, не мисли самоцелно за връзка, а трупане на опит, не с всяка правиш секс, но излизаш без ограничения. Е, трябват и пари, не милиони, но все пак.

След което, ако до 32-37 не си във връзка вече, тогава ще почнеш да се насочваш към 25-30 годишните, които точно искат връзка и ти ще си им таргет.

Последна редакция: чт, 06 яну 2022, 10:28 от Revoker

# 317
Много е млад Аарон.
Ако не е почнал от ученик да задява, да сваля, да е натрупал самочувствие и да знае как да общува с жена, нормално сега да му е трудно. Но пък тепърва ще навлиза в мъжествените си години, след 30-33, и тогава ще е най-атрактивен, а дотогава практика и каквото дойде. Самочувствието ще дойде с опита.

Външният вид е от значение дотолкова, доколкото ти да се чувстваш в кожата си добре, това се вижда и усеща и от другите. Да, има мъже с едни гърди напред, с добри гени, но пък ти имаш твои си качества, и акцентираш върху тях. Все някога някоя ще те хареса.

Също сега се насочвай и към по-големи жени, докъм 32-40 си ок, в смисъл разшири кръгозора, не само наборки и по-малки, не мисли самоцелно за връзка, а трупане на опит, не с всяка правиш секс, но излизаш без ограничения. Е, трябват и пари, не милиони, но все пак.

След което, ако до 32-37 не си във връзка вече, тогава ще почнеш да се насочваш към 25-30 годишните, които точно искат връзка и ти ще си им таргет.

Относно възрастта, никога не съм си слагал ограничения, а и както писах по - рано в темата, хората, с които предимно общувам са с десетина и повече години по - големи от мен. Не съм се фиксирал върху определена възрастова група 🙂

# 318
  • София
Аарон, четейки темата, си мисля, че не казваш истината нито за действителната ти възраст, нито за това, което работиш.
И макар че истината, която подозирам (а именно - че не си на 23, а по-голям, и че не работиш в строителството, освен ако не си строителен инженер, примерно), да е "в твоя полза", неказването ѝ или видоизменянето, за мен поставя под съмнение доколко са реални и останалите ти проблеми, описани тук.

# 319
  • Сф
Reine Margot, и аз не вярвам. Също и заради избора на псевдоним Аарон. Даже попитах, но не получих отговор. Аарон е брата на Мойсей, носителя на свещеничеството. Символ и повелител на стихиите, мощ, сила, мъжество ако щете. От първите до Бога. Обаче историята на потребителя е като тотал щета, и не ми се връзва нито с разсъжденията му, нито с неуспехите му. Може би се търси контакт, а не че има реален проблем.

# 320
  • София
PureLove, изобщо не искам да намесвам
и не се влияя нито от ник-нейма на автора, нито от Библията или Бога. Тези неща са ми прекалено отвлечени в случая.
Правят впечатление някои факти - добрият (даже перфектен) изказ, правопис и словоред на автора, както и лаконичност при отговорите (не издава много за себе си; пише неща, от които не могат да се разберат кой знае колко конкретни детайли за личността му, освен, разбира се, поставения в темата проблем). Въпреки това, от написаното личи интелигентност, доста над средната.
Та въз основа на това си направих моите изводи.
Иначе, за останалото (последната част от постинга ти), съм съгласна.

Последна редакция: чт, 06 яну 2022, 14:08 от Reine Margot

# 321
  • Terra incognita
Сигурно е поредният студент по психология.

# 322
  • Сф
Съгласна съм, но човек неволно прави асоциации. Ей скоро, един в съседна тема се кръстил Мадо и пита дали изневерява жена му. Нещо такова, не се хабих и да чета. И понеже тук  темата е отчаяна едва ли не, а изказа на автора тече съвсем подредено, разумно, граматически над- нивото дори на жена, камо ли някой от строителството и се замислих. Не съм религиозна и аз , просто ми направи впечатление избора на име и уж ниската прослойка и битие на автора. Малък град, строителство, две несполучливи връзки, платонически. Възрастта също не ми се покрива с израза. Не очаквам 23 годишен мъж да говори, по точно пише по този начин. Еле пък от някакво забутано място. И така .

# 323
  • София
Съгласна съм, но човек неволно прави асоциации. Ей скоро, един в съседна тема се кръстил Мадо и пита дали изневерява жена му. Нещо такова, не се хабих и да чета. И понеже тук  темата е отчаяна едва ли не, а изказа на автора тече съвсем подредено, разумно, граматически над- нивото дори на жена, камо ли някой от строителството и се замислих. Не съм религиозна и аз , просто ми направи впечатление избора на име и уж ниската прослойка и битие на автора. Малък град, строителство, две несполучливи връзки, платонически. Възрастта също не ми се покрива с израза. Не очаквам 23 годишен мъж да говори, по точно пише по този начин. Еле пък от някакво забутано място. И така .
Напълно си права.
+1 Hands Plus1

# 324
  • Terra incognita
По принцип не е невъзможно. Точно този тип интроверти аутсайдери залягат над дебелите книги от малки и развиват по- рано зрял, богат и подреден изказ.
На времето имах една съученичка. Техните бяха евангелисти или нещо такова. Момичето беше пълен интроверт, четеше много, пълна отличничка, свиреше на пиано и се изразяваше като зрял, голям човек. Съответно беше религиозна.

# 325
  • София
Хайде сега, моят ник е толкова високопарно посредствен, а историята зад него е за тридневен рев.
Умирам си някоя кат се хване за прозиращата ми тъпота на база ник.

Не се връзват депресията, суицидните мисли, липсата на близост и опитност, пък после среда имал, жени приятелки имал, доверени били…

Най- високо интелигентния човек когото съм познавала, красив ум, беше баща ми, шофьор по професия.

# 326
  • София
По принцип не е невъзможно. Точно този тип интроверти аутсайдери залягат над дебелите книги от малки и развиват по- рано зрял, богат и подреден изказ.
На времето имах една съученичка. Техните бяха евангелисти или нещо такова. Момичето беше пълен интроверт, четеше много, пълна отличничка, свиреше на пиано и се изразяваше като зрял, голям човек. Съответно беше религиозна.
Да, доста неща са възможни, но някои просто е по-вероятно да са истина, в сравнение с други.

# 327
Е, аз не мисля, че някой вярва на автора, чешем си езиците... опс, клавиатурите, да върви седянката Grinning

# 328
А на мен ми е странно, че за толкова много хора изглежда невероятно, че по принцип човек на 23 (при това бил мъж?!) може да пише грамотно. Ами той допреди 3-5 години още е ходил на училище, материалът му е пресен. Simple Smile)) Защо да не може да пише?

# 329
  • София
В случая нещата не опират само до граматически правилното писане. Личат и интелектуални натрупвания и някаква "предпазливост" при изразяването, които показват по-голяма възраст от 23 години.

Общи условия

Активация на акаунт