Сам и самотен

• 22 753
  • 585
  •   1
Отговори
# 330
  • Сф
Знаете , че форума е анонимен. Аз в началото нямах много време за него. Наистина съм търсила и ще отговор на проблем, дали с мен, дали с детето. Но с навлизането на нета навсякъде се появяват и доста пързалки. Когато е забавно нямам нищо против . Но понякога несъответствията ми идват вповече. Да не говорим ,че мъжете които познавам го  имат за много ниска топка. "Овчия форум" , един познат така му казва 🤣. Чувала съм, чела за връзки заформени тук, не от най- приличните при това. Затова търся и анализирам за себе си, подбудите понякога. Не казвам, че съм права, може би мнителна . Хубавото в крайна сметка е, че някой ще прочете и може да намери своя извод по дадена тема. На Аарон няма да дам съвет , защото не съм сигурна ,че историята е реална , както и героя. Просто имам много свободно време и следя до колко ще се разкрие лирическия герой и какъв изход ще намери в крайна сметка.

# 331
За мен е чудно, че такива неща будят изумление у вас. Бих добавил, че това е минимумът, който един младеж на моята възраст трябва да покрива.

# 332
Вирее някакво вярване, че младите хора в наши дни са доста тъпи и неграмотни, разбира се, такива има, но не е с всички така. Покрай мое хоби, общувам с доста хора, които са в 20те си, къде ранни, къде по-късни, всичките са с добри професии и завършени специалности.
Също вярвам, че в момента растат доста по-емоционално интелигентни, отколкото са повечето хора на 30+ и 40+.

# 333
  • София
За мен е чудно, че такива неща будят изумление у вас. Бих добавил, че това е минимумът, който един младеж на моята възраст трябва да покрива.
Ето, пак. Личат си някои  неща Simple Smile

# 334
Относно името, беше първото, което ми хрумна. Не съм го свързвал в случая с някакви библейски асоциации, макар да съм от семейство на вярващи.

# 335
  • Terra incognita
На 23 не си младеж.

# 336
Ейй, как ми се нахвърлихте, дами, че съм писала "таргет". Не исках да го напиша директно,  надявах се с природната си интелигентност авторът да го разбере, без да се налага да го обиждам с моето предположение.
Но добре, ето какво искам да кажа.
За да търси връзки и прави опити, и ВЕЧЕ на 23 - ехоо, на 23 е млад мъж, не младеж... И за да не му се получава всеки път до степен психиката му да се срива... И както описва някои от жените, които е  ухажвал и е бил толкова категорично отхвърлян многократно...
Ами явно харесва недостъпни за него жени. Не се насочва към някое скромно момиче, а към блестяща дама на повече години, или към най-атрактивното момиче в класа. Не е невъзможно, но е прекалено невероятно да очаква да го хареса кралицата на бала. Ама той харесва само кралици? Ееее, ще си седи сам, докато не си подбере момиче, което да е съгласно да излезе с него.
И аз искам да излизам с Брад Пит, но не ми върза, представяте ли си! А аз само такива като него харесвам, моля ви се.

А идеята да работи над себе си е следната: малко да се успокои, да се разсее, да придобие самочувствие, като тренира, като учи, като постига успехи. Защото човекът, който в ежедневието е успешен, не се сдухва чак толкова, когато му отказват.

Но може и да си седи сдухан в ъгъла, да чака Мис Свят да му се яви, щото е "много млад", нали, пък до тогава приятелите му внуци ще започнат да дондуркат.

# 337
Пак не съм съгласна. Не мисля, че успехите в живота са някаква утеха, когато те охвърли някой, в когото си влюбен. Просто нещата нямат нищо общо, за мен. Вместо в евтината си квартира, ще ревеш в модерно обзаведеният си собствен апартамент. Това е разликата.
Това да си успешен и удовлетворен в отношенията си с другият пол, е съвсем друго поле за изява и съвсем друга самооценка се гради там.

# 338
Ето, пак. Личат си някои  неща Simple Smile
Това е като темата на 17 годишната с 33 годишното гадже.
Хората на тази възраст имат различен сленг Wink Около мен е пълно със супер млади хора и начинът, по който говорят е различен.

# 339
  • София
Със сигурност като имаш изградена самооценка и постижения в други сфери е много по-лесно да се отърсиш от отхвърлянето, защото има на какво да стъпиш, самочувствието ти е стабилно и не се съмняваш в себе си, просто осъзнаваш, че не винаги нещата се случват. Обратнопропорционално, много по-лесно да привлечеш някого, когато нагласата ти към теб самия е силна и позитивна. Иначе хем се приемаш зле, хем изпращаш на другия посланието, че нищо не предлагаш, и съответно шансът да бъдеш пожелан, се сгромолясва.

# 340
Айде сега анализи на никове и писането.
Въобще не виждам логика в това само защото е избрал този ник и историята да му е пързалка.
Също така има младежи пишат грамотно и по този начин.
То в училище ако не се научи човек да пише - кога тогава?
Познавам 18 годишно момче, което пишеше почти без грешки, а също и се изразяваше много добре.
Казваше ми, че от класа му не са много като него. Нивото е ужасно. Но това не значи, че няма грамотни деца.
Преди години имах колега на 26 беше девствен. Нищо му нямаше, с момчетата се чувстваше добре и говореше свободно, веселяк беше. Доста дървено се държеше с момичетата, ама му се отвори парашута.

# 341
Пич, вземи се стегни...(В добрият смисъл) Simple Smile
Това "разрушено" самочувствие, само може да те "спъва" към успехът с жените.
Вземи се в ръце, опомни се, стегни се, осъзнай се, стъпи здраво на земята и докажи пред себе си, че си жив!
Животът е прекалено кратък за да се депресираш за глупости. Моят съвет е да излизаш, възможно колкото се може, повече.. Не позволявай на животът да отлети, без да му си се насладил, максимално.
Бъди по-отворен, ако щеш и нахален, влизай по клубовете през нощта със самочувствие и действай. Нямаш, какво да изгубиш, не си във връзка, а докато не си, живей!
Аз, преди години, не се спирах. Много луд бях на времето, не давах задна на пред никого. Обикаляхме с компанията дискотеките по-цели нощи. Пиехме уиски, водка или каквото имаше, но това не беше пречка да си тръгна от дискотеката с някоя мадама. Ако ти кажа, че вкъщи се прибирах само за единият сън, няма да повярваш. През цялото останало време бях на вън, вземах колата и газ.. с приятели, приятелки по-цял ден  кафенца-мафенца, билярд цъкахме, белот играехме до сред нощ. Живот си беше, ЖИВОТ!
Според мен, самотата само може да ти бъде пречка, не позволявай тя да вземе превес в живота ти!
Излизай и живей, сега е подходящият момент.

Бъди здрав и по-ведро за напред! Hands Muscle Blush

# 342
А на мен ми е странно, че за толкова много хора изглежда невероятно, че по принцип човек на 23 (при това бил мъж?!) може да пише грамотно. Ами той допреди 3-5 години още е ходил на училище, материалът му е пресен. Simple Smile)) Защо да не може да пише?
Защото ученолюбието отдавна не е на мода. Сегашните 23 годишни са пълни дървета в писмения изказ.

# 343
  • SF

Ами явно харесва недостъпни за него жени. Не се насочва към някое скромно момиче, а към блестяща дама на повече години, или към най-атрактивното момиче в класа. Не е невъзможно, но е прекалено невероятно да очаква да го хареса кралицата на бала. Ама той харесва само кралици? Ееее, ще си седи сам, докато не си подбере момиче, което да е съгласно да излезе с него.

Той не ни е споделял подобни неща. Не знам откъде е тази интепретация.

Отново да те питам - как се сменя вкус и как започваш да харесваш нещо, което по принцип не те привлича и не му обръщаш внимяние?
Не си представяй, че той има избор от 10 жени, готови да излизат с него, но си е избрал грешната. Нещо съвсем друго ни споделя момчето.

# 344
Тогава момчето да каже къде е всъщност проблема. Според него защо не го харесват - той как си го обяснява? Вярно или не, все трябва да има някакво обяснение за себе си.

Общи условия

Активация на акаунт