Мнение - отношения с колега

• 20 759
  • 418
  •   1
Отговори
# 75
  • USA
Ми питай го какъв му е случая тогава...Аз директно бих го попитала ко праиме....какви сме си и какво иска..

# 76
Ако е могъл тогава да усети, че тя не го харесва - без да я пита, нали, - как сега не може да усети, че тя дотам е лапнала въдицата, та чак има риск да си оплете служебните задачи, защото само гледа към неговото бюро, вместо в компютъра? Та тя го гледа и чезне по него видимо.
Ами аз си мислех, че много ми личи отстрани, но реално на най-близките ми хора на работата казах аз самата, те не предполагаха, че аз имам чувства към него, но и те все пак не ни светят непрекъснато. Вече след това явно от човек на човек и клюки, та научиха доста хора и започнаха бъзиците за нас двамата. Той иначе е супер умен човек, ама то едно е да си умен, друго е да имаш усет и интуиция за тия любовни глупости.

Последна редакция: чт, 30 дек 2021, 19:50 от liliya6077

# 77
Дами, ако някой ви харесва и държи на вас, няма да ви се налага да водите уточняващи разговори и да го питате какви сте си. Ще е видно по отношение, поведение, планове за бъдещето. Усилия се полагат при случваща се вече връзка, тя да работи и съществува добре, да се пази искрата и обичта. Усилия не се полагат, за да пожелае някой да има връзка с теб и да те обикне. Тези неща трябва да идват леко, естествено и от сърце. Хората от тази история, доколкото чета, са прекарали достатъчно време насаме и са имали възможност и да се целунат, и следваща среща да си уговорят, и планове за уикенда да си направят, и т.н. На 25 години едно младо момиче трябва да е заето с това да си планира хубави изживявания с мъж, който я харесва, търси и ухажва, и не може да й се насити, а не се обяснява, да прави самопризнания, да налита на целувки и не знам си още какви отчаяни гимнастики. Не може всеки да ни харесва и иска, както и ние не можем да харесваме и искаме всеки, но може да не си губим времето и да не се излагаме, особено пред мъже, на които видимо не им дреме.

# 78
Аз изобщо нямам намерение да ходя да му се обяснявам или да му се моля, не съм такъв тип човек и никакъв шанс това да се случи, защото това си е чиста излагация. Но наистина ще ме е яд, ако той е имал същите чувства, пък сме се разминали. Просто не обичам да съжалявам и да ме е яд, че нещо е можело да стане, ама не е станало. И пак да си кажа, че съм от хората, които рядко се влюбват. Не че имам някакви супер големи изисквания или се имам за голяма работа, ама така се случва, трудно се впечатлявам от хората. А относно това за средата - като си по цял ден на работа, това ти е средата и там са ти контактите. Аз съм си все на работа, а излизанията са ми с компаниите, които са си от гимназията и от университета, хора, с които се познаваме от 300 години и сме си все едни и същи. Но дори да тръгна да окапвам всяка вечер по баровете или където и да било, няма да има особен смисъл, защото като харесам някого, другите автоматично ги игнорирам, то при повечето хора е така де. Та явно просто ще се отдръпна. Ако му пука, да дойде и да ме попита защо, тогава бих му казала, няма да тръгна да го лъжа. Ако не дойде, жив и здрав и толкоз.

# 79
  • София
Мога да си заложа единия бъбрек, че ако се дистанцира, ще започне да й прави мили очи, тя ще реши, че ето - взел се е в ръце и все пак не ще да я изпусне, ще започне и тя с влажните погледи, той пак ще мине колд и наново.

# 80
Виж сега, ако ще действаш - действай. Че ако прекалите с мотаенето, накрая ще започне да те приема, като приятелка и в един момент даже ще започне да ти споделя любовните си трепети по някое момиче. И тогава вече съвсем ще те хване яд

# 81
Но наистина ще ме е яд, ако той е имал същите чувства, пък сме се разминали. Просто не обичам да съжалявам и да ме е яд, че нещо е можело да стане, ама не е станало.

Ами това опитвам да кажа, че ако е имал чувства, за една година все да ги в проявил, особено в контекста на това, че сте пили вино, държали ръце и т.н. Не искам да те обидя, но както описваш ситуацията, той не изглежда като да има интерес към връзка с теб.

# 82
Мога да си заложа единия бъбрек, че ако се дистанцира, ще започне да й прави мили очи, тя ще реши, че ето - взел се е в ръце и все пак не ще да я изпусне, ще започне и тя с влажните погледи, той пак ще мине колд и наново.

Оффф, май е вярно това, щото съм тъпа. :ддд

[/quote]
Но наистина ще ме е яд, ако той е имал същите чувства, пък сме се разминали. Просто не обичам да съжалявам и да ме е яд, че нещо е можело да стане, ама не е станало.

Ами това опитвам да кажа, че ако е имал чувства, за една година все да ги в проявил, особено в контекста на това, че сте пили вино, държали ръце и т.н. Не искам да те обидя, но както описваш ситуацията, той не изглежда като да има интерес към връзка с теб.
Сигурно е така, щом не предприе никкави по-сериозни действия, ама наистина ми е интересно защо тогава се държи така? С другите не е такъв, нито някой друг колега или приятел с мен се държи така, че да ме наведе на мисли от такова естество. Но явно си е такъв характер - хора всякакви....

# 83
Тук никой няма кристална топка, за да разтълкува мотивите на твоя колега. Работи не с неизвестните в уравнението, а с известните - цялото това поведение не води до това да имаш връзка или да се чувстваш удовлетворена и щастлива жена. Тези две неща трябва да са ти достатъчни, за да (се постараеш поне) да не влагаш особена емоция и надежда в този мъж.

# 84
  • София

На 25 години едно младо момиче трябва да е заето с това да си планира хубави изживявания с мъж, който я харесва, търси и ухажва, и не може да й се насити, а не се обяснява, да прави самопризнания, да налита на целувки и не знам си още какви отчаяни гимнастики.
Амин.

Авторке, прочети този пост няколко пъти. Чудесно резюме на здравословни отношения.

# 85
Ами май в момента няма такъв, затова мисли за колегата.

# 86
Ами май в момента няма такъв, затова мисли за колегата.

Докато цикли в момче, което очевидно не може да й даде читави отношения, няма да има читави отношения. Колкото по-рано се откачиш от такива кукички, толкова по-бързо ще си оближеш раните и ще се отвориш към нови хора и усещания.

# 87
За тези месеци са ме канили да излизаме различни момчета, ама аз съм отклонявала нещата, защото не ми идва отвъртре. Като цяло ми е малко лицемерно да излезна с някого, а да харесвам друг. Не че непременно трябва да стане нещо от това, че ще изпия едно кафе с някого, ама не изпитвам нужда да го правя за момента. Не ми е някаква фикс идея да си намеря някого точно сега. Дори въпросният възлюбен се появи в период, в който хич не ми беше до тези неща и затова в началото не го отразих особено. Иначе благодаря на всички за мненията. Със сигурност ми бяха полезни. Не че открихме топлата вода, но е добре да чуеш и странична гледна точка, действа някак отрезвяващо. :д

# 88
Ми не. Човек на всяка възраст може да има или да няма почитатели, на всеки може да се случи да зацикли, да се влюби нещастно. На мен ми се е случвало и имам разбиране и съчувствие към хората, които минават през това.
Просто нейната ситуация изглежда като насила хубост не става. Това е моето мнение, въз основа на собствения ми опит както с лоши, така и с читави отношения. И най-важното: това, че в даден момент от живота си нямаш любов, каквато искаш и търсиш, не значи, че трябва да се примиряваш с какво да е, или да губиш представа какво са истински добри отношения, любов, уважение, внимание и т.н. Човек трябва да си знае цената.

# 89
  • Пловдив

Според мен, авторке, иска да те клати. Въпроса е ти дали искаш това и всъщност какво искаш от него?

Ако искаше да я “клати”, до сега да я е изклатил /ужас, как звучи 😂/

Как? Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт