Мнение - отношения с колега

• 20 751
  • 418
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Е при авторката няма реакция, защото тя още никъде не го е поканила. Иначе историите хем са сходни, хем не са. Но моите впечатления от споделеното са, че и двете са влюбени, но се смущават да действат, та ето тук си приличат много. Господата вече са друга тема.

# 406
  • София
И господата са подобни. Няма да го бъде, ако ще девойките на главата си да застанат.

# 407
  • Пловдив
Ама ето, ако мъжът е по-неуверен да го наречем (или направо смотан) - ми бъди ти по-активна. Аз съм била. Никога не ми е пречило.

# 408
Лошо, че с тоз ковид сега няма тиймбилдинги.

# 409
и мен така колега ме кани на командировка заедно да отидем, и когато след поредната покана се изпуснах "ми добре, може.." на другия ден ми прати резервацията, да не би да се откажа.. аз не бих го поканила, признавам си..не защото не ми харесва, а защото нямаше да ми е същата тръпката..

# 410
  • Пловдив
Хотелите не са затворили, спа със двойна стая има.

# 411
Завиждам за професиите ви... При нас обикновено няма време за изненади. А и късмет - ако аз съм в София, той обикновено не е и обратното.

# 412
Хотелите не са затворили, спа със двойна стая има.
Ама аз имам предвид работодателят да им организира нещо на авторката и възлюбения й, че инак няма да станеее... Сами не могат да се пресрамят да я вземат тая двойна стая!

# 413
  • Пловдив
Аз ако бях, досега да съм го поканила. И после вече всичко ще е ясно.

# 414
Бе ти ако си жена, ще действаш, ще го поканиш, ще му се обадиш, ще пишеш първа, голяма работа, ама в един момент и на жената й писва и решава да си влезе в ролята на жена. А и смотан, смотан, ма колко да е смотан??

# 415
  • София
Завиждам за професиите ви... При нас обикновено няма време за изненади. А и късмет - ако аз съм в София, той обикновено не е и обратното.
А хората, които искат, се женят от тук до щатите. Стига си си губила и ти младостта.

# 416
Много хубаво е направила нашата съфорумка, от тук нататък топката е при него. Може единствено да го подсети в случай, че все още не е вденал.
Не знам защо е толкова разпространено мнението, че мъжете като харесват някоя жена, трябва да действат непременно без значение дали тя показва интерес или не. Това е характерно по скоро за една групичка - играчи и женкари, които предлагат на всяка и която закачи. Повечето нормални мъже не обичат да ги третират като навлеци и за тва внимават кога и на коя предлагат. За това е важно жената трябва да покаже по някакъв начин интерес, а когато вече има изградени по друга линия отношения, става малко по сложно.

# 417
Хората, ако искат, могат и на Луната да се женят. Едно от нещата, които харесвам в него, е именно, че имаме подобни нагласи за кариерите си и еднакъв начин на живот. За мен лично компенсира ежедневните срещи и графика от 9 до 17.

# 418
Не знам как са се развили нещата при дамата, но аз бях в същото положение. Сама си се навивах за един мой колега, който според мен демонстрираше по-специално отношение. Все едно аз ги бях писала тези неща. На това му се вика сам да се вкараш във филм. Е и другата страна участва. Аз понеже наистина си мислех, че той ме харесва, а и  се бях се увлякла, повдигнах темата ..Еми той ме харесвал като човек хахх. Та сега сърбам попарата. На работа е неловко. Честно казано гледам с други очи на човека. Не ми е приятен, и то не защото ме отхвърли, а защото много активно участваше да вляза във филма. Излиза, че съм му сърдита, а аз просто вече не го харесвам. Сега съжалявам , че въобще повдигнах темата, обаче иначе щях да затъна много.

Последна редакция: вт, 26 сеп 2023, 17:08 от Bory Ana

Общи условия

Активация на акаунт