Зимата навън настава, аз пък ще съм ЮЛСКА ма&

• 13 807
  • 271
  •   1
Отговори
# 150
Аз също преминах лека настинка, но пих чой с мед и лимон и се пооправих, все пак сезона е такъв, няма начин поне веднъж да не настинем.  doctor

# 151
Добро утро !!!  bouquet
Как сте днес надявам се че всички се чувствате добре защото е един хубав ден на вън.
Исках да ви кажа че и аз казах че съм бременна след като минах на преглед и видяхме че всичко на този етап е наред и че бебчо вече си е в сакчето и си има пулс сега остава да се молим всичко и занапред да е наред.Инъче и аз изкарах едно немного леко настиване с хрема,но на мен ми помогнаха продуктите на аква сорс ( зелени водорасли и коластра)

# 152
Добро утро на всички! Желая ви приятен почивен ден! Аз днес съм на работа, но това няма да ми попречи да изживея радостта от хубавото слънчице навън! smile3525

# 153
[color=blueМили мами можелавам ви наи-лекат бременосст.Моя сладур се роди на 28.07,бях за 6.08 .На 27 бях на преглед а моя бебок не се бе6е обарнал и на 28 сас секцио се роди моя прекрасен син Да саздаде6 4ове6ки живот е не6то неопесуемо,сре6тата с него за парви пат,усмивката.Раз4уствах се newsm45 бих минала о6те веднаж по-са6тя пат,но 6те по4акам малко newsm03.Ами наи-сладките бебоци през юли smile3522,аз 6те влизам от време на време.[/color]

# 154
Здравейте мили момичета. Чета Ви вече седмица, обаче чак сега се престраших да пиша.
Аз съм на 29 години и това ми е втора бременност. Имам син на 11 години. Термина ми е 21.07.2007. Желая Ви лека и безпроблемна бременност.

# 155
  • София
Благодаря на всички кандидат маминки за топлия прием  Hug Ако всичко е наред при нас (макар че на доктор ще идем поне след седмица) трябва д  се родим на 25 юли Simple Smile   Praynig

# 156
Честито, reni 7705! Желая ти лека и безпроблемна бременност!  bouquet

# 157
Здравейте момичета!!
Аз от рано рано се инсталирах пред компютър Rolling Eyes Сън не ме лови. Ту ми е топло, ту ми е студено. Болят ме гърдите и кръста абе...#Cussing out Извинявайте ама трябваше да си се оплача.  Cry
Пожелавам ви много хубав слънчев ден    Nature Partly Sunny

# 158
  • Sofia
здрасти на всички!
мъжо вече не може да ме трае  Laughing - сутрин като по часовник се будя в 6, вечер пък заспивам пак като по часовник в 10:30.
боли ме кръста, имам неприятно чувство при допир на гърдите ...
абе просто невероятно ...
иначе положението е добре!
днес реших да компенсирам милото с малко домашни вкусотийки - до сега готвих  Sunglasses

# 159
Добро утро и от мен! Аз също се събуждам рано и лягам рано. Кръста вече не ме боли, но гърдите при допир много. След два дни съм на лекар за първи път и доста се вълнувам отсега. И аз започвам да готвя  chef, лек почивен ден на всички  bouquet

# 160
Здравейте и добре дошла на  reni 7705 .  bouquet
Днес се вихря из къщи  newsm64 newsm79 1ironing 1dishes washно ноли трябва и да отдъхнем и реших да видя как сте ,но като ви чета ипри мен е същото болезнени гърди ранно ставане и ранно заспиване но вече не ми става лошо а това е добре.Хаиде отивам да довърша .

# 161
Ураааа не съм само аз така Hug
Малко егоистично ама си е така  Wink Wink  bouquet
Аз вчера се вихрих из къщата  newsm75 newsm79 newsm28 1ironing wash hang 1dishes
И понеже се събудих в 6 и не можех място да си намеря направих на мъжа  1 тава палачинки  Mr. Green
Има да яде цяла седмица
Приятен ден момичета аз отивам на гости из други краища на града
Стискайте палци само да не ми стане лошо  Sickдокато пътуваме   bouquet

# 162
# 163
Здравейте и от мен, юлски мами!
На 29 години съм, първо дете, термин на 22.07.2007г.
Все още малко ме е страх, че чак другия петък ме вика док за да видим ембриончето.

# 164
Добре дошли на всички нови бъдещи майки!

Много чистите момичета, аз такъв мързел съм станала, по една прахосмукачка пускам и измивам чиниите.Вчера ходих на вилата ни (скоро я купихме) и ремонта върви чудесно.Всяка стая е различна и доста интересна.Ще ви покажа снимки скоро.Утре съм на преглед и се вълнувам като ученичка, нямам търпение да видя всичко наред ли е, много се притеснявам.Лек ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт