Зимата навън настава, аз пък ще съм ЮЛСКА ма&

• 13 809
  • 271
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте мили мами !  bouquet
Хеи мами дето чакате второ бебе казапте ли вече на по-големите си деца.Ние казах ме на нашия кандидат батко и той е много щастлив и непрекъсната ме обикаля и следи и задава хиляди въпроси. #Crazy

# 136
Ние още не сме му казали.Искаме първо да мине прегледа, да знаем, че всичко е наред и дори говорихме с мъжа ми, че ще му кажеме след няколко месеца, защото Марти е много нетърпелив, постоянно пита кога ще имаме бебе.Бях му казала, че като ми порасне коремчето значи има бебе вътре и той все ми го гледа и дори казва, че ми бил голям Mr. GreenТака, че ще изчакам.

# 137
  • София
Здравейте и от мен мамчета!
Аз също се присъединявам към вас, надявам се всичко да е наред и през юли да гушкаме заедно много малки сладки бебешоци! 
Hug
Ние сме "пресни" още и не можем много да се осъзнаем, още повече че през юни преживях спонтане аборт в 8 г.с.
Надявам се всичко да е наред че и повече Simple Smile

# 138
  • Стара Загора
Ние още не сме му казали.Искаме първо да мине прегледа, да знаем, че всичко е наред и дори говорихме с мъжа ми, че ще му кажеме след няколко месеца, защото Марти е много нетърпелив, постоянно пита кога ще имаме бебе.Бях му казала, че като ми порасне коремчето значи има бебе вътре и той все ми го гледа и дори казва, че ми бил голям Mr. GreenТака, че ще изчакам.
Това е при нас - едно към едно.
 Но на нас не си слу4и нещо много неприятно преди две години забременях случайно. Казахме на малката чак в 4 мес и в петия се наложи да го махна по медицински причини. Малката много зле го прие с месеци ме питаше кога ще се роди бебето въпреки 4е всеки път търпеливо обяснявах ,че бебето се е отказало да се ражда. Та към днешна дата не съм казала дари на майка си. Много ме е страх.
И най-ве4е от това да обяснявам на хората "Ама как? Защо?".
Стискам вси4ки палци този път да ни е писано нещо хубаво, пухкаво и пискащо.
Това е моята история. Оплаках ви се, но като на никои не казвам поне с вас да споделя.
Не ми се сърдете за негативните мисли.

# 139
  • Sofia
elpet , здравей!
надявам се този път всичко да е както трябва, да имаш 9 месеца изпълнени с прекрасни емоции и накрая една мило бебче да ви радва!

# 140
  • Sofia
елпет сигурня съм че четейки всички ще стискат здраво палци.

А за баткото аз май вече писах, много се радва, и без това последно време все си харесва някое бебе на близки и приятели и решава 4е ще си го вземаме за нас.
Само има един проблем ТРЯБВА ДА Е МОМИЧЕ.
А на мен вече ми е свит корема след малко съм на преглед, много се радвам и страшно се притеснявам, което ме изненадва, първия път не съм имала никакви притеснения или странни мисли.

И исках да питам момичетата от софия къде си проследяват бременноста и знаят ли къде ще раждат.

Стискайте палци за прегледа

# 141
Здравейте мили юлски мамчета.
Аз съм от мартенките,но ми се иска да ви пожелая лека и приятна бременност,весели моменти и прекрасни,здрави бебчета.
P.S.нямаше как да се сдържа да не ви пиша,защото аз съм била юлско бебе и този месец ми е любимия. Hug

# 142
 welcome на новите Юлски бъдещи мами!
Елпет, от сърце ти пожелавам да изживееш прекрасна безпроблемна бременност!
Кони, знам за какво говориш, защото аз миналата година точно по това реме разбрах, че съм бременна и щях да бъда юлска мама тази година, но бременността ми беше много проблемна още от самото начало и я прекъснах по ред причини.Тогава бях говорила със сина ми на тема бебета и му "запалих фитилите".От тогава все пита кога ще става батко.
Момичета най-искрено се надявам и се моля всички бъдещи юлски мами да сме здрави и да родиме най-прекрасните усмихнати бебчета!!!

# 143
  • Стара Загора
Rumito дано ве4е всичко да е наред и да сложим по още едно детско легло в къщи  Hug.
Ина4е малката (за мен тя си е малка, незнам като стане кака как ще й викам) прави планове къде ще е мястото за брат4ето или сестричето без да знае 4е то ве4е е на път.
А когато иска да ме пита кога ще имаме друго бебе, тя пита "Мамо кога пак ще се ожените с татко?" Joy и не дава и дума да става 4е тези работи стават и без сватба  Laughing

# 144
  • София
Съжалявам,но и аз ще ви се набъркам,прото страшно много ви се радвам HugУспех и леко и безпроблемно бременеене и раждане на всички.Моя термин беше на 13.08,но Ина бързаше да види света.Юли месец е прекрасен месец за раждане и през него се раждат страхотни бебета.същност така е през всички летни месеци LaughingПийте фолиева киселина,почивайте и се радвайте на стрхотните месеци,които и предстоят. Heart EyesАко мога да ви помогна с нещо,ще се радвам много,независимо на лични или в родени 2006  bouquet
Юлска августинка Цвети Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 145
Здравейте ние доста избързахме с казването, веднага след като разбрахме казахме на родителите си и приятелите си. Аз не съм суеверна и смятам, че такова хубаво нещо не бива да се крие. Зная и искренно съчувствам на всички, които са преживяли загуба и са направили аборт. Разбирам ви защо не искате да споделяте, предполагам, че е много мъчително след това да обесняваш на всеки какво е станало. И мен ме обзема един такъв страх от време на време, казвам си, трябваше да изчакаме малко, поне по отношение на родителите, защото те са толкова щастливи. но понеже те знаеха, че бебеправим и непрекъснато ме питаха ,аз немога да лъжа. Майка ми се обаждаше всеки ден да ме пита дали ми е дошло и аз след 4 дневно закъснение и 4 положителни теста си признах. искренно и силно се моля Господ да бъде с нас и юли месец да родим живи  и здрави своите рожби. Grinning

# 146
Ooooo, аз също съм казала на много хора вече.Две от приятелките ми знаеха, че опитваме отново и само с тях споделях какво ми е, затова им казах веднага щастливата новина, защото са чакали с мен.Честно казано те са зарадваха най-много от всички.Те пък от своя страна не се стърпяха да не се похвалят на половинките си и така се  майтапиме, че си имаме едно тайно общество.Казала съм на майка ми и брат ми и това е.Но не искам да казвам на детето все още, а той миличкия съм сигурна, че ще е безкрайно щастлив, когато му съобщиме.

# 147
Мен всеки ме съветва да не споделям, защото имало хора, които завиждат, но аз не смятам, че такива хора могат да ми навредят, когато аз не вярвам и не се поддавам на такива мисли. мисля,че съм заобиколена само от добри хора, които ни обичат и ни се радват. ние с моят мъж сме заедно от 11 години, оженихме се това лято и заерадвахме всички около нас, защото много се обичаме и силно сме привързани luvbed

# 148
  • на пистата
момичета вече не знам какво ми става,не стига,че постоянно ми се гади и тези дни нищо не мога да сложа в устата ами днес и с температура и запушен нос.аман вече от проблеми,на всичкото отгоре преди малко така ме заболя корем,че чак паднах.оплаках се ама вие не ми забелязвайте,надявам се поне вие да се чуствате добре  bouquet

# 149
  • Sofia
момичета, аз малко не ви четох, че имах много работа тия дни, но сега идва weekend и съм тук.

за казването - ние още не сме казали на никой, освен на една наша много близка приятелка.
на родителите ни още не сме казали, защото аз съм от Бургас и не искам да казвам на майка ми по телефона, че ще става баба Simple Smile. тя милата така си мечтае за това ... а и искаме да изчакаме да се види ембионче да знаем, че поне на този етап нещата са наред (много ме е страх).

fraUlica, аз направих опит да се разболея, но пих osciloccocinum и се оправих. пробвай и ти - става за бременни - питала съм.

иначе за гаденето - на мен много рядко ми се гади - да не дърпам дявола за опашката.

Последна редакция: пт, 17 ное 2006, 21:50 от arksi_

Общи условия

Активация на акаунт