Зимата навън настава, аз пък ще съм ЮЛСКА ма&

• 13 813
  • 271
  •   1
Отговори
# 120
Според този видеозон но който ме гледаха се вижда 8 седмица ама той бил с по малка разделителна способност и като отида др. в болницата на по добрия видеозон ще се види по добре.

# 121
  • Варна
Привет на всички щастливи жени и от мен!Разгледах списъка в началото на темата и видях че ви липсва една дата и затова реших да се включа и аз.  rotfImbo
На 35г. съм.Това ще бъде второто ми дете.Термин - 01.07.2007г. 

# 122
  • София
Мерси,popova,не ни досаждаш,вярвам,че и другите момичета мислят така,още повече,че имаме страшна нужда от всякакви съвети от по-опитните Peace
Andromeda,напълно те разбирам за бъбреците,аз също имам песъчинки и дори и камъчета.Лошата новина е,че както казва моят лекар бъбречните проблеми се засилват точно по време на бременността.На мен на следващият преглед ще ми обясни какво да правя,че имам и пиелонефрит и ще се наложи да се пият хапчета ooooh!
Добрата новина е,че имам приятелка с бъбречни проблеми,която роди преди 2 години и от нея знам,че няма нищо страшно за бебето,дори е по-добре да се проведе лечение,за да не се усложнят нещата-температури,по-силни и продължителни болки и т.н.Аз също се притеснявам за тези неща,но ще слушам док и ще изпълнявам Peace
Засега толкова,но ще се включа пак по темата след повече информация Grinning

# 123
Здравейте, до моят преглед остават 5 дни. тръпна в очакване. аз също имам придърпванияв яйчниците, доста силно вагинално течение и болезнени гърди. Нещо се опитвам да се разболея и малко се притеснявам, но се надявам да ме отмине.  Hug

# 124
em4eto, благодаря ти !:))

Надявам се моят доктор да се сети за тези неща, защото той е винаги тоолкова спокоен...  ще слушам и аз док и се надявам да няма проблеми  Praynig  и ще дам повече инфо след прегледа, да видим какво ще каже. Моля те, пиши и на теб какво са ти назначили като лечение, те нещата никога не са напълно еднакви, но поне да сравня насоките на твоя и на моя лекар Simple Smile)) Поздрави  Simple Smile

# 125
Добро утро на всички! newsm35 Днес е прекрасен ден. За пръв път откакто разбрах прекрасната новина спах до 9. Предишните сутрини ставах в 6 или 7, доста се бях развълнувала. Чудя се дали на някой от вас вече му се гади Sick аз засега съм ок, но той ма е и много рано, желая ви приятен и спокоен ден Hug

# 126
  • Sofia
Добро утро и от мен
И аз се чувствам добре, не усещам нищо за сега, ама нищо, никакви признаци за бебчо освен липсата на М  Laughing
Но това поне при мен не е изненада защото и първата ми бременност проте4е така.Надявам се и този път да е безпроблемна.   
Е единствено корема ми е като на преяла но пък вчера прочетох че при втора бременност коремчето много по бързо става видимо. Ще трябва да го преживея този период когато минавам за леко закръглена  Shocked  а не за бременна.

А и да се похвалим по последна информацие бебо вече има пръстчета на ръцете, сега се оформят и на крачетата     baby_neutral

# 127
Добро утро и от мен!
Днес за първи път, откакто разбрах новината се наспах хубаво. smile3524Станах сутринта в 7 и нещо да оправя сина ми за градина и после пак си легнах и съм спала до 10.30ч., което си е направо геройство.Има ли жени като мен, които не закусват?Аз никога не съм могла да закусвам и сега не ми се яде сутрин.Пия си кафето на гладно и почвам да се замислям дали да не ям преди това поне една бисквитка или нещо такова дребно.Гърдите продължават да ме болят, сутрин като стана от леглото имам чувството, че ще ми паднат JoyИскам да ви питам и нещо друго:аз в момента не работя и незнам как стои въпроса с майчинството на безработните, имам си здравни осигуровки и се чудя дали да не подпиша фиктивно договор за работа при един приятел.Сега е момента да реша и имам нужда от помощ.Изобщо каква е разликата при безбработните и тези които са на договор?

# 128
Здравейте и от мен!

По въпроса за гаденето - малко, става ми едно такова тежко на стомаха и леко ми се повдига особено като хапна кисело мляко, а много го обичам. Гърди са ми чувствителни  и малко подути.
Rumito в тези теми може да намериш отговор на въпроса ти или да попиташ момичетата, които разбират повече от осигуровки, договори и др. подобни
Майчинството-счетоводно   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=122192.0
НБМ- въпроси и отговори за майчинството и новите промени I  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=132300.0

Весел и успешен ден от мен   bouquet

# 129
 newsm51   Здравейте, МИЛИ МАМИ!!!!!!Имам едно малко притеснение и ми трябва помоща ВИ!!!Не съм била още на док.,защото си мисля,че е рано.По мои изчисления термина ми е на 21.07.2007 - последна м. на 17.10.2006,цикала ми е като часовник през 25 дни.Какво мислите ВИЕ?Кога би тябвало да е термина?В коя седедмица съм?Рано ли е за док.?Много въпроси,но много съм притеснена,защото искам всичко да е наред.Преди около 2 месеца направих спонтанен аборт в 5 седмица.Сега от момента в който разбрах,че съм бременна на 10.11.2006 ще пия до 12 седмица ,,дуфастон" и ,,no-spa". Умирам от страх.Мъжът ми е до мен и ме успокоява.Ще се радвам да чуя ВАШЕТО мнение!Благодаря ВИ!                                                                                                                                                                                                                                                                                  

Последна редакция: пн, 20 ное 2006, 05:00 от myki

# 130
Муки, пробвай с този калкулатор, ако искашhttp://zachatie.org/calculator.htm
И това намерих http://www.justmommies.com/duedate.shtml

Последна редакция: чт, 16 ное 2006, 15:17 от Rumito

# 131
Муки, пробвай с този калкулатор, ако искашhttp://zachatie.org/calculator.htm
И това намерих http://www.justmommies.com/duedate.shtml
                                                                                                           Rumito,Благодаря!

Последна редакция: пн, 20 ное 2006, 04:55 от myki

# 132
Rumito, аз пет години и половшно работех в една фирма. Преди да разбера, че очаквам бебче реших да напусна и да си почина вкъщи, защото там ми беше мн. напрегнато и не издържах. Сега съм се разбрала с един приятел да се осигурявам, все едно работя в неговата фирма. Ще плащам по- големи осигоровки, за да може след това да взимам по- голямо майчинство.
.
myki  На мен моята лекарка ми каза да изчакам 10 дни закъснение и тогава да отида при нея, мисля че бременността може да се установи и по- рано, но предполагам, че се чака по- голямо закъснение, за да може да се чуе сърчицето. newsm51

# 133
Моята докторка каза че сърчицето се чува от петата седмица не по рано а с 10 дена закъснение мисля че още няма да си в петата седмица,но поне ще те уверят че има бебче и че то си е на мястото в матката а не извън нея

# 134
Добро утро! Grinning
Никакви ви няма, ей, бъдете по-смели де. Wink
Искам да ви питам на някой случвало ли му се е като се развълнува много за нещо да му се разтупка сърцето и същевременно да усети как му пулсира коремчето?Все едно и в корема си имам сърцебиене, много е странно.
Иначе аз съм добре, чакам да дойде понеделник и да отида на преглед, силно се надявам всичко да е нормално и дори да видиме сърдечна дейност, ако може толкова рано де.Довечера съм на рожден ден на една приятелка, ще има женско парти и по-късно ще ходиме да й купиме подарък.Имам си и червено конче на ръката вече.
Целувки и пишете, че така е скучничкоооо...

Общи условия

Активация на акаунт