Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява списъкът с имена и дати на раждане на бъдещите майки?
Каква информация може да бъде намерена на уебсайта www.babycenter.com?
Кога може да се види ембрионът на ултразвук?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява списъкът с имена и дати на раждане на бъдещите майки?
-
Каква информация може да бъде намерена на уебсайта www.babycenter.com?
-
Кога може да се види ембрионът на ултразвук?
-
Какви са някои от често срещаните симптоми на бременност, обсъдени в дискусията?
-
Какви съвети и подкрепа споделят бъдещите майки помежду си?

и ще дам повече инфо след прегледа, да видим какво ще каже. Моля те, пиши и на теб какво са ти назначили като лечение, те нещата никога не са напълно еднакви, но поне да сравня насоките на твоя и на моя лекар
)) Поздрави
Днес е прекрасен ден. За пръв път откакто разбрах прекрасната новина спах до 9. Предишните сутрини ставах в 6 или 7, доста се бях развълнувала. Чудя се дали на някой от вас вече му се гади
аз засега съм ок, но той ма е и много рано, желая ви приятен и спокоен ден
Станах сутринта в 7 и нещо да оправя сина ми за градина и после пак си легнах и съм спала до 10.30ч., което си е направо геройство.Има ли жени като мен, които не закусват?Аз никога не съм могла да закусвам и сега не ми се яде сутрин.Пия си кафето на гладно и почвам да се замислям дали да не ям преди това поне една бисквитка или нещо такова дребно.Гърдите продължават да ме болят, сутрин като стана от леглото имам чувството, че ще ми паднат
Искам да ви питам и нещо друго:аз в момента не работя и незнам как стои въпроса с майчинството на безработните, имам си здравни осигуровки и се чудя дали да не подпиша фиктивно договор за работа при един приятел.Сега е момента да реша и имам нужда от помощ.Изобщо каква е разликата при безбработните и тези които са на договор?
Здравейте, МИЛИ МАМИ!!!!!!Имам едно малко притеснение и ми трябва помоща ВИ!!!Не съм била още на док.,защото си мисля,че е рано.По мои изчисления термина ми е на 21.07.2007 - последна м. на 17.10.2006,цикала ми е като часовник през 25 дни.Какво мислите ВИЕ?Кога би тябвало да е термина?В коя седедмица съм?Рано ли е за док.?Много въпроси,но много съм притеснена,защото искам всичко да е наред.Преди около 2 месеца направих спонтанен аборт в 5 седмица.Сега от момента в който разбрах,че съм бременна на 10.11.2006 ще пия до 12 седмица ,,дуфастон" и ,,no-spa". Умирам от страх.Мъжът ми е до мен и ме успокоява.Ще се радвам да чуя ВАШЕТО мнение!Благодаря ВИ!