Зимата навън настава, аз пък ще съм ЮЛСКА ма&

• 13 815
  • 271
  •   1
Отговори
# 105
Ох, това последното от надя777, всъщност съм аз. Просто без да искам не съм променила потребителското име на моята приятелка, която вчера ползва моят компютър. И да допълня на 25 години съм и ще ми бъде първа рожба. Още веднъж се извинявам на всички за недорозуменито

# 106
Здравей, Боряна:)) и честито   bouquet

arksi_ , не си знам още термина, изчислявах го  - 15.07.07., но искам АГ-то ми на прегледа следващата седмица да го определи Simple Smile))

Румито, разбирам те за цигарите, аз пушех по 1,5 кутии на ден,   от 1 седмица (когато разбрах за бебето) не пуша въобще , но все още ми е много трудно, гони ме никотиновия глад и се тъпча като прасе Mr. Green Позволявала съм си 2 пъти да си дръпна от цигарата на мъжа ми, но и тогава се чувствам виновна Sad(. Хубаво е да не пушиш поне първите 3 месеца, така съм чувала, стискам ти палци в борбата с никотина  #2gunfire Simple Smile)))) А кафе пия само сутрин - много слабо и със сметана и захар(чак кафето не усещам Grinning)

# 107
Пустите му цигари  Rolling Eyes Close
Чак се вбесявам на себе си. Не издържах вчера и изпуших цели 3 цигари. Топреди това си пушех по кутия де. И сега съм си забранила цигари.Naughty Разрешавам си само да си дръпна веднъж вечер от цигарата на мъжа.
И аз кафето трудно - ще почвам да пия чай   Wink
И мен ме наболява от време на време корем аниско долу, но четох че е нормално тъй като матката се разтяга  newsm78
Доки ще каже на прегледа  Peace
Ох, момичета нямам търпение да отида на лекар и да знам че всичко е наред Confused

# 108
Здравейте на всички и добре дошли на новите попълнения . Hug
Днес слдобяд ще ходя на лекар и мнго се притеснявам дали всичко ще е наред. Praynig
Ще питам и за дата макар че аз по първия ден от цикъла я сметнах че е първи ,но понеже си знам че е станало на 6 ще чакам да видя и видеозона.
Вас болят ли гърдите още че мен направо ще ми се пръснат,а за спънето и аз съм Румито като сумнамбул съм.

# 109
  • Sofia
Здравейте на вси4ки и честита прекрасна новина на присъединилите се след мен    baby_neutral

На мен ми остават два дни до прегледа и нямам търпение, а ако можеха ве4е и да ми кажат дали ще е мом4е или моми4е щеше да е направо страхотно. Синът ми иска моми4е, незнам защо много е странно обикновенно батковците си ме4таят за мом4е, оба4е не   Naughty  категори4но заяви 4е няма да е доволен ако е мом4е. Аз 4естно казано се присъединявмам към неговото желание, но не смея да се надявам, 4е първия път ме гледаха двама доктори и до 8м1/2 уж беше моми4е и изведнъж две седмици преди да родя изненада  hahaha  сега ми е смешно но тогава беше шок.
Таткото имал пред4увствие за мом4е - само ме ядосва  Crossing Arms
Да ви питам в този ред на мисли - това с халката на някакво кон4е или подобно и се върти над дланта близо до сърцето и според въртенето се определя дали мом4е или моми4е някой знае ли го и опитвал ли е ? По-объркано от това не можех да го обесня, 4естна дума    Laughing

Хайде стига 4е стана дълго за което се извинявам

# 110
Здравейте мили момичета!
Написаното от Надя 777 ме провокира да ви кажа здрасти: викам си: оппа, още 1-2 месеца и някои от нас ще се влеят наново в бременлийско форумче Joy Joy Joy То пък било грешка Laughing
Мамита, за течението да ви кажа: нормално е. Всъщност то има защитна роля- този повишен секрет предпазва от навлизане на инфекции малкото ембрионче.
Пийте си фолиевата киселина; тя е доказано важна. Другите витамини- както си прецените.
А за това с конеца- може да се позабавлявате. Над опаката страна на китката. На мен ми го пробва една доки на шега, но взе че позна Laughing
И ако ви досаждаме с надничането и съветите- казвайте!
Леко бременеене!  bouquet

# 111
  • София
Здравейте отново!
Имам един въпрос-опасно ли е за бременните в жилището да има куче?И то ако се чеша непрекъснато?Моля ви,някой ако знае да пише по въпроса Praynig
Относно гърдите-мен също ме понаболяват,а пък сутиените и панталоните вече не ми стават EmbarassedТо не че няма причина-апетитът ми е страшен,ям по 6-7 пъти на ден Grinning
Давам идея за нещо много вкусно и полезно,ако на някоя от вас ви харесва-2чаши прясно мляко,един банан и 1 суп.л мед се пасират и става страхотен шейк Grinning
Ами засега толкова от мен,ще се включвам пак Hug

# 112
  • Стара Загора
Здравейте, и днес. Чувствам се много добре и имам страшно много работа. Дано и за напред съм така (със здравето де). Но постоянно ми е много студено и много ми се спи ама много. Като ме4ките съм като ми замирише на зима и ми се спи. Сега отивам при JPто за направление и при после час при АГ. Дано ми измери кръвното 4е с този студ сигурно е ниско.

# 113
здравейте и от мен .Нека и аз се впиша при вас,чакащите юлско бебе.Днес бях на лекар и той потвърди,бременна съм и много щастлива  Laughing Laughing Laughing
нищо не каза за термина,но аз по мои изчисления си го определям на 18.07.2007.Ако той каже друго ще го променя.На 27 години съм и чакам първото си дете
Таткото още не може да асимилира,въпреки че беше планувано и желано повече от всичко
леко бременеене на всички и до скоро

# 114
Хей здравейте пак върнах се от доктор и първо на вас да се похваля имаме си плодче със тупкащо сърчице. newsm44
А за термина стигнах ме до консенсос и за сега ще бъде 6 07 ,вече се поуспокоих малко сега вече ще съм на преглед на 5.12 и тогава ще ми пуснат изследвания.

# 115
Здравейте сладурки  Hug
Включвам се относно въпроса на em4eto за кучето...Ако то е ваксинирано няма абсолютно никакъв проблем.Аз с куче изкарах бременността,и сега с куче си отглеждам детето.Проблеми не сме имали,и дано нямаме и занапред.
Както вече са ви казали момичетата по-горе пийте си фолиевата к-ма,много е важна за бебчето  Peace
Извинявайте че ви се месем,но дано сме ви от полза,все пак ако ви досажваме казвайте  Peace
Поздрави   bouquet

# 116
  • Sofia
h.kirova, честито!  Hug
вече официално ти пиша термина.
ти в коя седмица си?

аз в понеделник съм на преглед, за да видим ембрионче - даже и таткото ще го взема, че милият е много нетърпелив Simple Smile. ама и ние сме се разбрали, че ще идва с мен на прегледи. сега се успокоявам, че всичко ще е наред и се опитвам да не мисля, защото много ме е страх ...

Последна редакция: ср, 15 ное 2006, 18:10 от arksi_

# 117
Момичета имам голям проблем  ooooh! ooooh!
Трябва да си избера гинеколог в София, прочетох целия Бял и зелия Черен списък в Справочника и не мога да реша към кой да се обърна  newsm78 newsm78
Моя колежка ми препоръча нейния гинеколог, който и е наблюдавал 2-те и бременности и е много доволна от него, но същото име срещнах и в Черния и в Белия списък и малко се чудя Thinking
Дайте някаква насока ooooh! Направо съм като в необрано лозе  Rolling Eyes

# 118
Мамчета, здравейте:))

Аз искам да попитам някоя от вас има ли опит с бременност и бъбречни проблеми едновременно? Бях забравила за тях  Sick, но тази вечер ме навестиха  #Cussing out, болките са зверски ниско долу и лесно могат да се объркат с болки в яйчниците(добре, че имам опит в бъбречните си болежки, та ги различавам...) Имам песъчинки в бъбреците от около 3 години и периодично ги изхвърлям с много болки. Обадих се на моето АГ  да го питам и той не ми забрани приема на но-шпа заедно с папаверина, който пия за матката...каза, че не било страшно за бебето, но мен ме тревожи факта - бъбречните проблеми по принцип могат ли да доведат до някакъв проблем с плода?

# 119
  • Sofia
Там-там, аз ходя при д-р Благоева - тя е в Св. Панталеймон, но там си плащаш.
За сега съм доволна от нея - много е внимателна и може да и се задават въпроси. Освен това ми е препоръчана от една приятелка, която роди миналата година.

Общи условия

Активация на акаунт