Зимата навън настава, аз пък ще съм ЮЛСКА ма&

• 13 796
  • 271
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Като гледам аз съм с най-малко признаци, даже не ми се повдига от онзи път преди 4-5 дни.  newsm78 Може би е нормално да нямам признаци, знам ли? Thinking Малко ме болят гърдите и определено са ми се надули, но нищо друго. Зацапването ми като че ли мина. Некой друг имал ли е зацапване? На мен по принцип като броим днес, от теста са ми 7 дни. Т.е има сигурно шанс да е рано да ми се гади и прочие признаци? newsm78

# 181
Здравейте и от мен момичета.Сега разглеждах списака ни ,хубава и голяма компания сме заформили
Като чета вийдам,че доста от вас са понастинали също като мен,аз изпаднах в ужас защото почти по едно и също време с прекрасната новина дойде и гадния гърлобол и хремата,което прибави нови притеснения към многото съвети да се пазя повече от обичайното.Малко фервекс и витамини оправиха нещата,само носните кърпи не мога да захвърля още.
Иначе за бременните симптоми,при мен са май само болезнените гърди и от време на време едно напрежение в кръста,никакво гадене и разни такива.С елпет с правим компания в това отношение.  Hug
Другият понеделник съм пак на доктор,да видим ембриончето,надявам се
А за зацапването,аз мился,че имах такова ден преди по принцип да е дадата на лелката,но за по-малко от ден го нямаше вече.Доста бях пощракляла,че ми идва въпреки,че имах положителен тест  Crazy
Успешен ден на всички и тия дето да на доктор да пишат как е минало
до после

# 182
Хайде чакаме отзиви от посещенията при докторите  bouquet  bouquet
Ами то си е нормално всеки да има различни признаци - все пак всеки има различен организъм  newsm78 или поне аз така си мисля де.
Че на мен ми се гади по принцип и без да съм бременна, особено когато лелката идваше, та какво ли остава сега  Sick Sick
А как сте с настроенията?? Аз съм ужас ooooh!
Как си се хиля както тиква печенка в следващия момент направо ми се приревава и се скапвам Confused
Мъж ми само ме успокоява че ме бият хормоните като в пубертета  Laughing

Сега съм на върха на щастието, че си имам нет  newsm44
И ще ви държа под око   smile3508
 Hug  bouquet

# 183
Здравейте, момичета!Аз след малко тръгвам на лекар и аз ще помоля да го снимат и ще се опитам да ви покажа снимката, ако успея да я снимам и кача в нета.Късмет на всички, които днес ще видят за първи път бъдещото бебе GrinningПосле да разказвате как е минало.За неразположенията нямам какво да ви кажа, защото мен само ме боляха гърдите и то жестоко, но от няколко дни ме болят съвсем леко.Не ми е ставало лошо и не ми се гади и ДАНО да е така и занапред, че съм си патила много от това повръщане.
Чао за сега, по-късно пак ще ви пиша.
Леле как се притеснявам...стискайте ми палци и на мен, моля ви Hug

# 184
  • Sofia
така - докладвам:
сега се върнах от лекар - бебчето е 12 мм, видя се биещо сърчице - всичко е наред и си отговаря на седмиците Simple Smile - олекна ми.
питах за течението - лекрката каза че е напълно нормално за бременна жена - но взе проби и ще пусне изследване за всеки случай - да е сигурна.
иначе съм на лекар на 19.12.Simple Smile
рапорт даден   Joy
а на таткото като казах - много радостен!

# 185
Rumito - стискам палци  fingerscrossed сигурна съм че всичко ще е наред  Hug и всички ще се радваме да видим снимка на малкото бебче /ако имаш възможност разбира се/
arksi_ направо ми се напълниха очите като прочетох за сърчицето  Hug Hug сигурна съм че и ти и таткото сте много щастливи   bouquet
Дано на всички прегледите ни минат както при теб  smile3525
Elpet къде се изгуби Confused
Много работа ли имаш Hug
reni 7705 кажи и ти как е минало при Док  Hug

# 186
  • София
Arksi и на мен като ан Там-там ми се насълзиха очите! Да сте живи и здрави и леко бременеене, а таткото много д ави гледа и слуша!! Hug
Там-там така са ме награбили че не мога да дишам  Sad
Как ми се ходи и на мен на доктор по-рано д съм сигурна че всичко  е наред, ама нали пусто трябва да се чака? Sad Като не мо дойде на 14ти, кога според вас най-рано да отида? newsm78 Че то нетърпението е страшна мъка #Crazy

# 187
  • на пистата
arksi я кажи на какъв ехограф те гледаха за да знам да ида ли днес или в петък,защото не ми се ще пак с вагиналния а се съмнявам дали с коремния ще видим пулс.

# 188
  • на пистата
Arksi и на мен като ан Там-там ми се насълзиха очите! Да сте живи и здрави и леко бременеене, а таткото много д ави гледа и слуша!! Hug
Там-там така са ме награбили че не мога да дишам  Sad
Как ми се ходи и на мен на доктор по-рано д съм сигурна че всичко  е наред, ама нали пусто трябва да се чака? Sad Като не мо дойде на 14ти, кога според вас най-рано да отида? newsm78 Че то нетърпението е страшна мъка #Crazy
аз отидох на 5 дни закъснение и се видя ембрион с вагиналния ехограф.отивай ако искаш,знам какво е да нямаш търпение.

# 189
  • на пистата
момичета да питам и нещо друго,аз имам корем вече а вие,може моя да е,защото ще ми е второ а коремната стена е отпусната newsm78аз така си го обяснявам.

# 190
  • Sofia
с вагинален ехограф - за да може да се види по-добре.
за коремен - не знам - лекрят трябва да прецени

# 191
  • София
Помоли мъжо да звънне на докторката преди малко, че тук много не мога да говоря и утре отижам рано от зарана да се гледаме с нея Simple Smile Стискайте палци, че , душа не трае. Само да е наред всичко този път че ми се струва че ще изперкам  Praynig Praynig Praynig

# 192
Здравейте, бъдещи юлски мами!Казвам се Яна,тоя месец ще стана на 29 и днес разбрах,че съм бременна!Имам дъщеричка на година и 10месеца почти.Симтомите ми този път се проявиха много по-рано,а и наистина корема ми е подут още от сега,чак се разкопчавам.Термина ми по калкулатора е 26.07.Ей сега се обадих на лекарката ми,на преглед съм на 8.12.И аз нямам търпение,стискам палци всичко да е наред при мен и при всички,които чакат първия преглед.Желая успешна бременност на всички и девет месеца да си правим добра компания!

# 193
elpet,не мога да си затрая и да не ви направя комплимент-много сте сладки с мъжа ти,често ви срещам и винаги се усмихвам,когато погледна аватара ти.Желая ви да сте все такива свежари!

# 194
Елпет,мен доки ме гледа на 5 ден закъснение,но ме помоли да дойда и на 7-ми ден закъснение,за да е сигурен.И тогава беше категоричен,така че утре трябва и при теб да потвърдят.Мен ме гледа с вагинален ехограф ,с коремен нямало да се види каза
Стискам палци за утре,зная какво ти е е сега,после ще ти бъде така и като чакаш да видиш ембрионче  Grinning.Аз сега съм в тази фаза,не мога да изтрая до другия понеделник и така още 8 месеца  Blush
на всички късмет и чакаме да се хвалите,кой със снимки,кой с добри новини
И още нещо ,вие вярвате ли на тия суеверия,че не трябва да се казва за бебчо до 3 месец,защото не е добре и не е много сигурно,тъй като тия месеци са рискови.На мен ми се вижда глупаво пък и доста неизпълнимо от моя страна.Та на мен ми идва да изкрещя на целия свят,какво остава за близки и приятели  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт