Зимата навън настава, аз пък ще съм ЮЛСКА ма&

• 13 786
  • 271
  •   1
Отговори
# 195
Янамама,добре дошла при нас и голямо ЧЕСТИТО   bouquet   bouquet   bouquet

# 196
  • София
Ianamama добре дошла от мен и тук  Hug Благодаря ти за милите думи, няма да му казвам на мъжо че ще му пораснат ушите от кеф  Mr. Green
nimi на мен утре ми се пада 7ми ден закъснение, дано не ме кара пак да ходя тази седмица че на работа е просто лудница и не могаааа Sad
Продължавайте с палците, утре рано рано ще докладвам  Peace Praynig

# 197
Малееееее  ooooh!
Всички се затичахте по доктори,а аз още не знам при кой и къде да ходя Thinking ooooh! Thinking
Ами тази седмица ще е, но към края - четвъртък или петък
До тогава ще трябва да реша при кой ще ходя  ooooh!
Ianamama - и от мен добре дошла   bouquet
Elpet аз пък чак сега погледнах аватара ти  Embarassed след като прочетох постинга на Ianamama. Вярно сте много сладки и свежи  Hug
nimi не вярвам на такива работи, само да мине прегледа и ще опищя всичко и всички  smile3521

# 198
  • София
Там там аз не мислех да ходя преди другата седмица ама докторката издала заповед на мъжо да тичаме утре, тъй че слушам и изпълнявам  Naughty
А за аватаря- ми то слънчицето ми е такова, затуй  Grinning
А за казването преди 3тия месец- ние по-рано казахме преди аборта, ама не е трябвало и не за друго ,ами понеже до 3тия месец е най-рисково положението, така ни казаха. А не за бабини деветини някакви. Ако всичко е наред сега ще си трайкаме до 3тия и почваме да бием барабана. Аз апропо вече си пълнея съвсем, та може и да ми проличи. Тази фолиева киселина ме гони на щур глад!  #2gunfire

# 199
  • Стара Загора
Там там то с докторите си е трудна работа  newsm78. Аз съм си записала 4ас за утре но немога да кажа на 100% дали съм сигурна 4е искам да отида точно при тази докторка. За компетентност и апаратура знам 4е е ОК. Но не й се обяснява много на тази жена пък аз имам хиляда притеснения! До утре трябва да реша поне дали се отказвам мили не.

# 200
А ама ви е се изписали много докато аз днес се лудвам от работа Naughty
Добре дошла на Янамама много се зарадвах като видях дата на термина ти защото това е моята рождена дата. Hug
Arksi много се радвам че всичко пре теб е било наред и че си видяла вече и пулса на бебчо. Peace
На всички на които им предстоят прегледи стискам палци и да се успокоите,че така тревожите и бебчетата.
А затова дали трябва да се казва или не аз немажах да отрая и вече се похвалих дано да не е за лошо.  Blushbaby_neutral
Хаиде лека вечер на всички. Hug

# 201
Здравейте и от мен!
Добре дошла на Янамама!
 arksi, честито, представям си колко си щастлива- ти и мъжът ти. Аз съм утре на лекар и много, много се вълнувам, дано всичко е наред. Но както казва  h.kirova , трябва да сме спокойни, а да са спокойни и бебчетата ни. Аз днес намерих на монитора на компютъра вкъщи едно бебче, естествено се оказа, че моят мъж го е поставил там, за да ме зарадва със сладката картинка, стана ми много мило. Laughing
Иначе на мен от време на време ми се гади  Sick, но нищо сериозно, поне засега. остават болките в гърдите и честото пишкане.

# 202
Здравейте и от мен!Искам да се присъединя към вас-на 26 съм и това ми е първа бременност.Термина ми според каклкулатора е на 14 юли.Аз съм от проблемно забременялите,затова малко се притеснявам,но се надявам всичко да е наред.Ходих вече на лекар,потвърдиха бременоста,но не казаха нито седмица,нито нищо.изписаха ми фолиева киселина и дуфастон и сега съм на преглед на 30.много се радвам,че ще има с кой да споделям за всичко.Притеснявам се,защото от време на време ме наболява ниско долу ама трая засега.Малко ми се гади,но и това ще изтрая само да е добре бебчо.Успех на всички и много късмет.

# 203
Аngela ,честито! Когато искаш нещо много дълго, след това притесненята са по- големи. На мен също ми минават плашещи мисли, но гледам бързо да ги отхвърлям. Аз също от време на време усещам леки болки ту оляво, ту отдясно, но мисля че са нормални. Желая ти лека и щастлива бременност!  bouquet

# 204
Да,абсолютно си права.Аз се лекувах в клиника по стерилитет от края на март,но доктора е уникален и откри причината много бързо-висок пролактин.Още пия хапчета и дори незнам до кога ще ги пия.Затова малко повече се притеснявам,но каквото ми е писано.Лека вечер!

# 205
  • на пистата
да кажа и аз,бях на док и видяхме пулс,но имах едно малко кървене и постоянните болки и док ми предписа утрогестан и магнерич за да се опитаме да предотвратим спонтаннен аборт.забрани ми секса и да обикалям много много,повечко да лежа.това е от мен за сега ,а,забравих праща ме и на изследвания, вие направих те ли ги вече.и друго според узи-то термина ми е на 06.07.2007

# 206
Привет на всички ново присъединили се  Hug  bouquet Hug
Ние с мъжа Heart Eyes направихме едно кратко съвещание и като се казва събрахме се и аз реших - утре сутрин пътуваме към Света София и там си харесваме лекар.  Peace
Ако може и прегледа да мине и аз да се успокоя ще е най-добре  Praynig

# 207
  • На края на вселената!
Здравейте мили мамчета!
Аз съм на 25год и съм бременна с второто си дете (термин 20.07.2007-май това беше една от липсващите дати в списъка на първа страница). Каката е на 2г. и 5м. и малко трудно приема новината за бебо - от 1-2 седмици  е много по-внимателна, гальовна и търси повече внимание. Дори и лекарят ми, който я видя за първи път каза че ревнува от сега. А аз се старая често всеки ден да й говоря колко ще е хубаво да имаме бебе и как ще е голямата кака на бебето, купих й бебе с вана да го къпе, купих й и ютия с дъска за гладене, за да свиква, но пак отказва да си даде играчките и креватчето на бебето. За пола на бебо - искаме да е момиче, но на въпроса ми към таткото  А ако е момче?, той каза Ще го сменяме Joy Joy Joy А като питам каката какво иска винаги ги сменя - ту момче, ту момиче. Та за мен най-добре да са близнаци Praynig, ама май няма да стане Thinking

Днес бях на преглед и се видя с коремен ехограф само плодния сак. Другата седмица на 28.11 ще ходя пак да се гледаме. Нямам сериозни симптоми, гадеше ми се веднъж-два пъти, вечерта. Гърдите са ми пораснали и вече не мога да кърмя каката, като захапе и ме боли. Понякога усещам леко придръпване в корема, но е за кратко.
На мен лекарят ми изписа Неофолик и Неоксид (антиоксидант на билкова основа). Аз му казах че пия Фолацид от деня следващ бебеправенето, но той каза че не го одобрявал, защото се съмнявал доколко е активна фолиевата киселина във Фолацид и с тази опаковка в бурканче, не било добре.
На мен основен проблем са ми килограмите. С първата бременност качих ужасно много и не можах да ги сваля напълно. Та сега тръгвам от много висок старт, а както ми се яде непрекъснато, скоро няма да мога да ходя, а ще се търкалям. arksi, ти ходи ли да ти определят хранителен режим?

Момичета, а какво ще кажете за една скорошна среща за запознаване на юлските мами? Ще ми бъде много приятно  bouquet Надявам се да станат месечни тези срещи (поне за мамите от София).

# 208
Там Там, пожелавам ти всичко да се оправи. Щади се и се пази и най- важното, бъди спокойна!

# 209
  • Sofia
Здравейте момичета!
На новите мами - добре дошли и приятни 9 месеца да изкарате! Добавила съм ви в списъка в началото.
elpet - моля да ми дадеш информация - години,, кое детенце ще ви е това - за да допълня в списъка.
иначе като гледам най-много кандидати имаме за 21.07. Simple Smile
това за срещата е добра идея - одобрявам.
Томасе, аз също имам проблеми с килцата - миналата седмица бях при моя диетолог и за сега ми каза да си спазвам режима, който е бил до момента. Общо взето не ям сладко, хапвам умерено - пилешко месо, зеленчуци, плодове, мляко и яйца. Проблемът е, че всеки организъм е строго индивидуален. Ако искаш на лични да ти пратя как точно се храня или евентуално да ти дам кооринати на човека. Хубаво е, че той има опит с бременни и даже води някакви гимнастики, които обаче препоръчва след 13-14 седмица.

Общи условия

Активация на акаунт