Зимата навън настава, аз пък ще съм ЮЛСКА ма&

• 13 755
  • 271
  •   1
Отговори
# 225
ДОБРЕ ДОШЛИ НА ВСИЧКИ!!!!!!!!!!!!!!!!                                                                                                          newsm51         МНОГО СЪМ ЩАСТЛИВА,ЧЕ СИ ИМАМЕ СЪРЧИЦА        Kissing Heart  !!!!!!СИЛНО СЕ НАДЯВАМ СКОРО И АЗ ДА ВИ СЕ ПОХВАЛЯ!!!!!!  МИЛИ МАЙКИ,С НЕТЪРПЕНИЕ ЧАКАМ ДА РАЗКАЗВАТЕ ЗА СРЕЩАТА  Tada !!!!!!                                                        Аз не съм ходила при док.все ми се струва,че е рано...ЖИВОТ И ЗДРАВЕ ДАНО ВСИЧКО ДА Е НАРЕД  newsm17 !!!!!!                                                                                МНОГО СЕ РАДВАМ,ЧЕ ВИ ИМАМ!!!!!!                                                                                                                   

Последна редакция: вт, 21 ное 2006, 15:45 от myki

# 226
  • София
Здравейте и от мен милички и аз бих искала да се присъединя към срещичката   bouquet Peace.
Леле толкова ми се гади  Sick, уж ми се яде а за каквата и храна да се сетя ииии  Sick. Моя е дигнал ръце вече от мен, каза че съм се променила много ама какво да правя- (не ми се готви, излиза ми се- без него )  Weary нещо не съм наред  newsm12  май.

# 227
  • Sofia
идеята за срещата - прекрасна.
за съжаление тази седмица май ще ходя на изпит до бургас (че съм родом от там и уча за магистър).
абе на мен ли ми има нещо, че не ми се гади - не мога да разбера. в мисъл - гади ми се ама суууупер рядко, да не кажем въобще, а до повръщане - не се е стигало.
phil, мисля че 7 дни закъснение също са достатъчни. иначе се брои от първия ден на последния цикъл.

# 228
На мен само ми се гади сутрин и се чувствам отпаднала.
Анжела, при теб кога започна повръщането Sick
Сутрин,вечер,по всяко време.Все ми мирише на гадно и все съм гладна.Гледам да не ям мазни неща и сладко,за да не качвам излишни килограми още от сега.Днес повърнах за първи път,дано да е за последен.Ужасно е гадно.Незнам дали беше от тоя банан,но се чусвтвам парцал цял ден.Дано вие сте по-добре от мен.

# 229
МОМИЧЕТА,В КОЯ СЕДМИЦА ВИ БЕШЕ 1ят ПРЕГЛЕД ПРИ ДОК.?                                                                                                                                                                                                                                                                  

Последна редакция: вт, 21 ное 2006, 17:04 от myki

# 230
  • На края на вселената!
Какво ще кажете за среща на 2 или 3 декември около 12-13ч. Имам и друго предложение за срещата, но не знам дали ще ви хареса. Да съберем по между си кой колкото може да даде парички и да ги дадем на Движението на българските майки за "Да спестим едно кафе, да е сухо едно дупе". Става въпрос да съберем парички за памперси за деца от домовете. Може и за други цели да бъдат - както ние си решим.

# 231
  • На края на вселената!
МОМИЧЕТА,В КОЯ СЕДМИЦА ВИ БЕШЕ 1ят ПРЕГЛЕД ПРИ ДОК.? 
на 4седмици и половина се видя само че има данни за бременност. На 5седмици и половина се видя плоден сак. И двата пъти с ехограф. Другата седмица (6 и половина)ще ходя да види ембрион и да ме регистрира.

# 232
За съжаление аз не мога на 2-3 декември, няма да съм в София. Не че това е причина да няма среща де:)
За парите съм съгласна.

Относно гаденето моята гинеколожка казва че няма правила в тая работа, просто организъм. Според някакви си проучвания майките, които повръщали през първия триместър, раждали по големи бебета.
На мен лично ми е доста трудно с повръщането, защото се опитвам да сваря преди да тръгна на работа, а нещата како се досещате не стават по часовник:)))))))))))
Мен лично банана ми действа  много добре.

# 233
Angela,аз също пия duphaston в комбинация с no-spa и фолиева киселена-folacid.                                                                                                                                                                                                                                                            

Последна редакция: вт, 21 ное 2006, 17:07 от myki

# 234
Относно срещата- аз на втори декември  съм ок, но на 3 имам рожден ден и за съжаление няма да мога в този ден. Ако на останалите им е удобно, не се съобразявайте с мен, аз ще се присъединя към вас на друга среща. То все пак е трудно всички да се оцелим. Аз след два часа съм на първият си преглед и ще ви пиша веднага. Стискайте палци и при мен всичко да е наред.
myki , много сърдечен постинг Hug

# 235
А, за парите за Движението на българските майки съм с две ръце ЗА.

# 236
  • Sofia
довечера ще добавя новите мами в списъка.
за срещата - само пишете къде кога - виждаме кой ще ходи и се виждаме!

парите - аз съм за - поне знам къде отиват.

не знам какво ви е мнението обаче като дойдат за ми искат пари от някоя фондациа и аз казвам - моля дайте ми банкова сметка - така мога да ви преведа повече - а те ми се сърдят! все едно нещо лошо им казвам!

# 237
  • София
Пишете дата за срещата момичета ама с големи букви че с тая работа да не взема да проусна някой постинг Sad
За паричките също.  Peace
Фил, аз отидох днес на доктор, което е 7 ден. Видя се сакче, а аз съм в 5-6 г.с. По-натам ще се види ембриона и ще се чуе пулс.
Поздрави на всички!  Hug

# 238
Добре дошли на новите момичета с пожелания за лека и безпроблемна.
Аркси, и на мен нещо много-много вече не ми се гади, така че ставаме две.

# 239
  • София
Аркси, и на мен нещо много-много вече не ми се гади, така че ставаме две.
А, ама то и на мен не ми се гади, но ми се струва че можем да кажем само "Слава Богу!" Laughing

Общи условия

Активация на акаунт