Форумни липси № 9

• 398 207
  • 3 202
  •   1
Отговори
# 210
Дева май имаше предвид да кажат новия ник на Даун след като твърдят, че отново пише. Не че не знае коя изобщо е Даун.

И не, Даун не пише във форума.

# 211
Питам за новия ѝ профил, Хексе.
Знам много добре коя е Даун.

# 212
Даммммм, от няколко места се твърди, че е възкръснала.
Ама само догадки стигат до мен. Grinning

# 213
Имате предвид, че Даун е извършила Reunion с форума?

# 214
О, да... Крейзи чик, Дона, а имаше и една мацка -  беше модератор, ако не се лъжа, пишеше в парфюмната, а дъщеря и съм я запомнила като една от най-красивите и стилни абитуриентки. Момичето беше с много семпла, но адски стилна тъмносиня рокля на Галиано.

# 215
Хм, ако се е преродила в този потребител то сериозно послъгва за всичко. Нито разбирах поддръжката за бана й и оттеглянето от форума заради това, нито лъженето с нов профил за да избегне бана.

Сирен верно ли е с бан или просто не й се пише? Липсва из темите.

# 216
С бан, беше обяснила подробно във фейсбук профила си

# 217
С бан, беше обяснила подробно във фейсбук профила си
Благодаря, не знаех. Отдавна я нямам в социалните си мрежи, както и повечето съфорумки.

# 218
Аз пък се сетих за една потребителка - психолог, журналист и писател. Беше много активна, с интересен живот и интернационални партньори.
Някой сеща ли се за ника й? Истинското й име го знам.
Присетих се да нея, защото тези дни препрочитам една от първите й книги. Тая жена просто е невероятна!

Новата книга на Юлка за тийнове се казва "Сянката на щуреца".

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 07:56 от zigizagi

# 219
  • София
Saule

# 220
Василиса Прекрасна или нещо подобно?

# 221
Имате предвид, че Даун е извършила Reunion с форума?

Абе на мен все не ми мяза на нея, а аз имам "око" за тези работи. Rolling Eyes

# 222
  • European Union
На мен ми липсва Кукумицинка, особено в тази тема. От нея научавах за форумските прераждания, аз нямам око за тези работи.

# 223
  • Наблизо
И на мен ми липсват Куку и Мамасита.Много хубаво си се дракахме по темите.
Куку последно съм я засичала и беше много много уморена от ежедневието нещо.Сигурно си е взела почивка от форума.

# 224
Мамасита определено липсва. Беше интелигентен събеседник и въпреки, че в повечето случаи не споделях мненията ѝ, ми харесваше да дебатирам с нея. Като цяло, форумът губи от липсата ѝ. Искрено се надявам, ако се върне да не е само като мълчаливо наблюдаваща proxima.

Общи условия

Активация на акаунт