Виж чифт обувки чиста кожа не се е сетила да им предложи.Уж беше модерна със зелен уклон,пък за година си взела десетки чепици,естествена кожа.И защо трябва да осведомява народа? Пак в духа на модерното уж беше ок с нашествениците от БИ и Африка.В Малта много им се радвали,приемали и не знам още какви измишльотини.По-късно излезе мн.инфо в медиите,че не ги приемат и въобще всички писания на потребителката са измишльотини.Много хора точно това написаха.Тя си мълча.В един момент от немско изрева от арабите.Оплю ги от у-ще,където заедно с тях учеше немски език.Взимали помощи от нейните данъци,нещо в този дух беше.К'ви данъци като още ходеше на курсове.По същото време се хвалеше от гимназията на дъщеря си.Отношения,всичко уау!Две години по-късно оплю ученици и учители се държали безобразно с дъщеря и,дискриминация и т.н.Влизала за малко и рядко във форума.3хил.поста за 1 год. поне за мен хич не е рядко и малко.С всичките и противоречия хич,хич не ми е убедителна.Не си спомням как от раз я разпознах с втората и самоличност.Написах го,бързо ме изтриха.По-късно тя вече не се криеше.Внезапното изтриване и на втория профил,според мен се дължи на някакъв гаф.Едва ли е случайно.Пък и идва някакъв г-н да ни осведоми,че била много добре.Ама не се и съмняваме.
И затова трябва да разбираме,че е много добре,а той очевидно трябва да ни осведоми.Аз уточних,че косата и е изрусена.Изтриха ме.
Ей такива с такива глупости се надцакват някои хора. Препоръчани теми