Форумни липси № 9

• 442 976
  • 3 622
  •   1
Отговори
# 1 920
  • Paris, France
Както и да е, минало заминало, както казах, форумът си върви и без СмайлиТо и Мари Мар.

Така е. Върви и без Миоки, Андариел, Мамасита, абсурТ и много други, но ни липсват.

Аз съм против вечен бан. Човечеството премахва смъртното наказание като нехуманно, а вечният бан е виртуално осъждане на смърт. Е, по-хитрите и мобилни успяват да възкръсват.

# 1 921
Точно така. Явно на незавърналите се не им е важно.

# 1 922
На абсурТ със сигурност не ѝ важно, нали почина.

# 1 923
Хубаво де. Баш за нея ли се хвана?
Другите да са живи и здрави, ако искат да се върнат. Ама очевидно не щат.

# 1 924
  • Пловдив
За някои потребители не може да се състави обективно мнение вече, ако не си присъствал на някои купони. Това го казвам безадресно - не ходя в темите за телевизия и не познавам Смайли и Мари Мар.

# 1 925
Всяко мнение е субективно. Ето, някои не са харесвали Смайли, аз пък й бях фенка, защото с мен лично никога не се е държала грубо или неуважително.

# 1 926
  • Другата България
За някои потребители не може да се състави обективно мнение вече, ако не си присъствал на някои купони. Това го казвам безадресно - не ходя в темите за телевизия и не познавам Смайли и Мари Мар.
Разбира се, че е така, това се отнася за всички.
Моето мнение е именно мнение на свидетел, и то не на всички “купони“, като чета, май в темите за “Ергена“ е имало още по-ожесточени такива.

# 1 927
  • Пловдив
Разбира се, че е така, това се отнася за всички.
А, не, някои потребители не се трият и се вижда. Просто са по-обрани като изказ.

# 1 928
  • Другата България
В случая говорим за неща, които явно са изтрити, доколкото разбирам.
Що се отнася до “Ергена“.
А в темите за ИВ не знам, може да са останали някои изстъпления на Смайлито, тя ги имаше за бащиния едва ли не.

# 1 929
Точно в ИВ темите бяхме със Смайли. Не съм забелязала груб език от нейна страна.

# 1 930
  • Sunshine state
Аз пък съм забелязала и то не в ИВ, а в Мастършеф. На всяко гърне мерудия беше и избухваше от никъде като изкажеш мнение противно на нейното. Модерираше си темите яко. Направо се шокирах от езика й при положение, че уж все много позитивна го раздаваше. Не съм участник в темите за Ергенът и не съм отразила Мари Мар там, но ето, че човек се заблуждава като не е бил свидетел на "избухванията" на даден потребител. Аз разбирам да е някой всеизвестен заядливец, а то от нищото и си викаш, леле.. 😆

# 1 931
  • Paris, France
Хубаво де. Баш за нея ли се хвана?
Другите да са живи и здрави, ако искат да се върнат. Ама очевидно не щат.

Не мисля, че не щат. Даже някои са ми писали тук by proxy за да ми оставят някакви координати и да можем да се свързваме при нужда.

Не всеки има уменията, връзките и възможностите да си създаде нова, несвързан със стария му профил сметка (account) и да продължи да пише, че и правейки се на друг. На някои хора им е под достойнството, а други уважаваме законите, правилата, желанието на стопаните у собствениците на форума. Трети са идвали с удоволствие, но имат и други занимания и не им пука къде точно ходят да се забавляват в обедната почивка.

След бан хората и на лични не могат да отговарят и пишат, което може да е пагубно за потребителите, пишещи в здравни теми. Още получавам ЛС от непознати с питане къде да намерят Миоки. Даже доста хора молихме да и махнат бана, ако трябва само за раздел Диети и здравословни.

АбсурТ беше банната преди да почине. Разбрах, че е била болна. В трудни моменти е можела да получи информация, подкрепа. Жената беше стара и живееше сама в отдалечено място, далече от деца, внук и познати. Не твърдя, че е била ангел, защото основно ме дереше и не само мене, а че вечният бан е по-лош от доживотна присъда, защото и писмо не може да прати човек, а от затвора може и за разлика от присъдата не може да бъде обжалван.

# 1 932
Тези потребителки не съм ги засичала, но имаше една, която зачезна ЗукиСу - известна с лошото си шофиране и заядливия тон в темата за автомобили. Може и да се подвизава с нов ник.

# 1 933
  • Другата България
Аз пък съм забелязала и то не в ИВ, а в Мастършеф. На всяко гърне мерудия беше и избухваше от никъде като изкажеш мнение противно на нейното. Модерираше си темите яко. Направо се шокирах от езика й при положение, че уж все много позитивна го раздаваше. Не съм участник в темите за Ергенът и не съм отразила Мари Мар там, но ето, че човек се заблуждава като не е бил свидетел на "избухванията" на даден потребител. Аз разбирам да е някой всеизвестен заядливец, а то от нищото и си викаш, леле.. 😆
“Мастършеф“ го забравих, да, същото беше, като в ИВ.
По едно време и в темите за “Хелс Кичън“ стана тегаво, много хора се отказаха да пишат.
Абе, здраве да е, както казах, минало - заминало.

# 1 934
  • Пловдив
Хайде, хайде, преди да получат вечен бан всичките са имали по няколко предупреждения - тогава е времето за обжалване.

Общи условия

Активация на акаунт