Всеки има право да въвежда такива в собствеността си, без значение от какъв вид е тя...
Както са казали и по назад и на мен също ми пречи, че не са еднакви за всички правилата...
Двойни, тройни и т.н. стандарти.
Скоро поне аз не съм попадала на такова разделение, но преди със сигурност го имаше.
Но причината не мога да я знам.....
Дали тези двойни стандарти при модерацията са съзнателни...или поради големият обем информация за обработване се получават неволно.
Вероятно причината е комбинирана...
Нооо, дори и модераторите тук да имат двойни стандарти, аз ги наблюдавам и у потребители.
Всъщност забелязах го в един, но предполагам на много хора би им било такова поведението...
Съфорумка, която е с вечен бан от повече от година, тук претендираше за права и свободи, що не и се позволява това или онова... и подобни...
Но, в нейните собствени виртуални места където тя е админа/шефа, цензурата и правилата са по тежки от тук, позволява си и да обижда пишещи заради различно мнение...
Двойният стандарт дори и да го има при модераторите, има го и в част у потребителите.
На чуждото място трябва да им е позволено всичко, в тяхното собствена строго спазване на правила .. и цензура....