Форумни липси № 9

• 442 919
  • 3 622
  •   1
Отговори
# 2 055
  • гр.Пловдив
christina1980 и на мен ми липсва,четях я с удоволстие доста години,беше минала през всичко жената-ученици,ипотеки,имоти,СО,дано да е ОК,но щом я няма толкова време ,явно има причина и се е отказала ...

# 2 056
  • Пловдив
Някой знае ли защо christina1980 не пише вече? Виждам, че профилът е бил активен, но не пише от година някъде.
Знаем, някои  даже сме били свидетели как се излага.

Кристина май има бан. Преди времв пак беше споменавана и мисля, че така написа някой. Изненадах се, защото не съм я запомнила с конфликти.
Ето, точно това се има предвид, че някои впечатления не са правилни заради модерирането - не си я запомнила, защото се трие. Иначе има с какво.

# 2 057
Да. Така е.
Чак се чудех предишните питания за същата потребителка са.

# 2 058
  • Paris, France
Къде пък се е изложила Кристина 1980? Имаше едно грозно излияние, но касаеше нейния, собствен живот и нито беше грубо, нито обиждаше някого. Аз я помня като объркана, но добронамерена и остроумна на моменти. Доста преувеличаваше неуредиците в собствения си живот, като живот със свекърва, а всъщност беше живот до свекърва и свекърва и беше и помагала и даже гледала децата, но си беше ОК. Мисля, че беше леко депресирана и виждаше светло розовото като тъмно черно. Характер.

# 2 059
  • София
На мен Криси ми беше симпатична. Странен, но колоритен образ. Жалко, че се отказа да пише.

# 2 060
Аз пък помня нейно грозно изказване за децата със СОП.

# 2 061
  • София
Аз пък помня нейно грозно изказване за децата със СОП.
Би трябвало още да е в някоя от "Страшките".

Отделно имаше много евтини провокации.

# 2 062
  • Paris, France
Доколкото помня, първият и син е бил много буен и трудно дете като малък, та явно е развила нетърпимост към деца с поведенчески проблеми. Ако в класа на някое от децата и е имало дете със СОП и заради неговото поведение детето и е страдало, нищо чудно да и е писнало. Тук някои деца със СОП ги слагат в нормалните класове и доста родители недоволстват, като насаме се изказват и грубо.

Отделно имаше много евтини провокации.

Кристина? Имам чувството, че не говорим за един и същ човек. Преувеличаваше негативи от собствения си живот, но нищо повече.

# 2 063
  • София
За един и същи човек говорим.

# 2 064
Мен пък почти нищо не може да ме учуди. Чета само някои теми, случайно ако надникна другаде виждам познатите потребители в съвсем различна светлина. Не лоша, просто различна.

# 2 065
  • Пловдив
Казвам, че здраво се модерира и ако не сте присъствали - не се вижда.

# 2 066
  • София
Кристина пишеше много хубави постове в темата за Театър. Подробно обясняваше за всяка постановка и на мен лично ми беше полезна. Иначе и аз помня нейни изказвания за децата със СОП.

# 2 067
Кристина ми беше симпатична и ми липсва. Пишеше интелигентно и умерено.

# 2 068
За един и същи човек говорим.

Разбира се, че е същата. Няма 10000 със същия ник.
Спомням си я и въобще не ми липсва.

# 2 069
  • София
Явно има огромно значение кой в коя тема го засичаш.

Общи условия

Активация на акаунт