Форумни липси № 9

• 392 758
  • 3 175
  •   2
Отговори
# 2 475
Аз в същата нощ уж следях темата и така и не разбрах с какво са прекалили, същото беше и с Даун. Явно докладите  са летяли със скоростта на светлината, толкова да не се хване нишката.

# 2 476
Даун си е тука.
Уиш не знам, за Анди със сигурност знам, че не е.

# 2 477
  • в очите на дъщеря ми
Ако трябва да сме точни конфликта между двете беше само " черешката на тортата" на грубото, обидно и безпардонно поведение на потребителката "Уиш"! Форума определено е по-добро място без нея!

# 2 478
  • Бургас
Не съм я разпознала. С нов ник ще е предполагам 🤔 Харесвах я!

# 2 479
Чак ми е чудно прехласването по последните споменати и коментирани за пореден път.
Като тая Лиска и темата за шундите ли беше- ах, ох.
Поне още пет години ще четем дитирамби.

# 2 480
Чак ми е чудно прехласването по последните споменати и коментирани за пореден път.
Като тая Лиска и темата за шундите ли беше- ах, ох.
Поне още пет години ще четем дитирамби.

В този ред на мисли и "епоха" от форумния живот, ми липсва Ксения.

Не съм я разпознала. С нов ник ще е предполагам 🤔 Харесвах я!

С нов, как иначе. Sunglasses
И ник, и живот, всичко. Innocent И като се обърка кога под коя самоличност какво е писала, става забавно. За другите, де. Тя самата се изнервя и показва другото си "Аз"- грубото и невъзпитаното. Иначе всичко е ток и жици. Grinning Поне докато я четях, вече я скролвам, че се изтърка и ми доскуча.
Алкохолът все още не ѝ понася.

# 2 481
  • Другата България
Мен най-много ме впечатли новата ѝ професия. Blush

# 2 482
  • София
Е казвайте и никове де. И за Bad Karma ми е интересно.

# 2 483
  • София
Нито една от гореизброените не ми липсва.
Липсва ми Лимонадената Джо /joy_r, в Чехия живееше.

# 2 484
Въобще не мога и да предположа коя е Даун. Кажете го този нов ник де. Едва ли е чак такава тайна. Нека някоя добра душа ме просветли, моля.

Лимонадената Джо я приемах като спокойно и възпитано младо момиче, докато веднъж не се държа лошо в една тема и буквално не можех да повярвам, че същото едно и също момиче пише отсреща.

# 2 485
Мен най-много ме впечатли новата ѝ професия. Blush

Това съм то пропуснала явно. Каква е? 🧐

Лимонадената Джо я приемах като спокойно и възпитано младо момиче, докато веднъж не се държа лошо в една тема и буквално не можех да повярвам, че същото едно и също момиче пише отсреща.

И на мен от тогава ми стана силно несимпатична, респективно не ми и липсва хич.

# 2 486
  • Варна
Кой е новият ник на Даун може само да се предполага, нали така! С категоричност не може да се твърди! Аз мисля се досещам коя е, има една потребителка по чийто начин на писане се улавят съвпадения от миналият и акаунт, ловя и противоречия в историите, звученето и като цяло прилича на даун, най много някой път да изпляскам - Ти ли си, Даун, ххаххаха.
На мен пък ми липсва Босоногата Графиня, язък че не се появява!

# 2 487
  • На брега на реката
Май всички разпознават Даун, само аз и още няколко потребителки не!

Ами кажете най-после, че става дразнещо. Знам, ама няма да кажа, ами замълчи тогава.

То малко като, Йети. Всички знаят, че го има, ама никой не го е виждал.

За протокола, харесвх Даун , но не я разпознавам.

# 2 488
  • Варна
Еее аз мога само да подскажа, че тази в която се съмнявам пише в двете теми за оплакванията, дам!

# 2 489
Толкова много пишат и в двете оплаквачески...

Общи условия

Активация на акаунт