Форумни липси № 9

• 388 826
  • 3 159
  •   1
Отговори
# 2 505
Да, дъщерята е добре. Май не е имало здравословен проблем. Сигурно криптото е паднало и са търсили средства да добавят към губещата позиция.

Да се чуди човек да се радва, или да се ядосва на пустите схемаджийски номера. 🤬😡🤯

# 2 506
  • Glasgow
А момченцето с нея ли е, тя ли го гледа?

# 2 507
  • При семейството си
Ако ще триеш, да беше предупредила, нямаше да цитирам.
Ако все пак размислиш, ще си редактирам поста и аз.
Май никой не се интересуваше чак от такива подробности, но ти реши да споделиш.
Ахх, ти продължаваш…кой имал и нямал проблем с осигуровки. И това ли ще изтриеш след малко?!

# 2 508
Ясно си спомням, че дори в хелпкарма имаше помощи за нея.
Това, ако е истина, не е била болна, а пари са се събирали е отвратително. За това хората вече се страхуват да дават.

# 2 509
Като каза схемаджийство се сещам за лелеяния Американски колеж 🙄

Нека са здрави хората и никога да нямат нужда от пари за лечение, има къде да се отчитат, щом спят спокойно…

# 2 510
  • Glasgow
С колежа беше друга съфорумка😞 много грозна история

# 2 511
Отвратително! някой споделя нещо и след 100 години вярна съфорумка идва и информира...
А сигурно са седяли на една маса с кагебето.

# 2 512
  • При семейството си
Ясно си спомням, че дори в хелпкарма имаше помощи за нея.
Това, ако е истина, не е била болна, а пари са се събирали е отвратително. За това хората вече се страхуват да дават.
С какви документи, фактология е била кампанията в ХелпКарма?

# 2 513
Може да я е питала на лични тук и въпбще да не се познават лично. Всеки писал тук е преценил какво иска да каже и покаже. Не виждам нищо лошо, че Аиша го сподели. В крайна сметка така е преценила така е направила.

# 2 514
Не си спомням. Но щом е качена в такава платформа вероятно е имала документи.

# 2 515
За Американския колеж, мисля че съм чела тази тема, но това ми се вижда най-смислената кауза, която беше обявила потребителката.

# 2 516
  • Paris, France
Ако става дума за мама Цоцолана - тя нищо не е искала от никого за таксите и харчовете по сина и. Сподели, че е бил приет в Американския колеж и Шарки сама предложи да финансира някаква част. Мама Цоцолана имаше много деца (не помня точно колко, но 3 или повече) и тежък здравословен проблем. Да е жива и здрава и дълго да си гледа дечицата! Ако някой е във връзка - предайте поздрави!

Не я познавам, не сме били близки. Имам нейна рецепта за козунак. Не я защитавам, а просто обяснявам.

# 2 517
Не, не е за мама Цоцолана.

# 2 518
Даун да не е Абаджиева80 ( или нещо подобно).? Сега като се замисли сля кучето като да е едно и също. Пък и втората се появи след баба на Даун

# 2 519
Тц. Абаджиева си е реална. Живее в Канада.

Общи условия

Активация на акаунт