Форумни липси № 9

• 388 814
  • 3 159
  •   2
Отговори
# 2 520
  • Paris, France
Абаджиева пише отдавна и с Даун имат различен стил.

# 2 521
Аз други спомени имам за мама Цоцалана и за фотоапарат събираше  пари мисля. Пак за сина си.

# 2 522
Форумът е публичен. Като не искаш да ти развяват кой си и що си - не пиши за лични неща.
Или си намери някакъв частен чат, да не те четат и други хора.
Това - да забраняваш на други хора да пишат някъде, ми е супер смешно. Първо могат да те излъжат. Второ могат да ти отговорят "ако искам пък" Да можеш да блокираш такъв потребител, но да налагаш ултиматуми те прави жалък.
а да искаш отчет от хората е пародия. Аз ако съм ще кажа "Ами ходих до Луната"

# 2 523
  • София
Скрит текст:
Ако става дума за мама Цоцолана - тя нищо не е искала от никого за таксите и харчовете по сина и.
Сподели, че е бил приет в Американския колеж и Шарки сама предложи да финансира някаква част.
Скрит текст:
Мама Цоцолана имаше много деца (не помня точно колко, но 3 или повече) и тежък здравословен проблем. Да е жива и здрава и дълго да си гледа дечицата! Ако някой е във връзка - предайте поздрави!

Не я познавам, не сме били близки. Имам нейна рецепта за козунак. Не я защитавам, а просто обяснявам.
Не беше точно така.
Вярно е, че не е искала директно пари.
Но манипулираше. Майчиното ѝ сърце как би се зарадвало, детето как мечтаело... Все в този дух ги пишеше. Пък който върже.

# 2 524
Даун имаше няколко профила. Ако погледнете хронологията на Абаджиева, преди да изчезне Даун се е появявала 2-3 пъти и то за коментар в стила на Даун,. След бан-а на Даун, изведнъж стана супер активна

# 2 525
Точно така! И  много хора се вързаха. После беше фотоапарата.

# 2 526
  • Другата България
Тц. Абаджиева си е реална. Живее в Канада.
Абаджиева е Софиемаспенсър.
С басейна с трамплина, нещо такова беше.

Ако става дума за мама Цоцолана - тя нищо не е искала от никого за таксите и харчовете по сина и. Сподели, че е бил приет в Американския колеж и Шарки сама предложи да финансира някаква част. Мама Цоцолана имаше много деца (не помня точно колко, но 3 или повече) и тежък здравословен проблем. Да е жива и здрава и дълго да си гледа дечицата! Ако някой е във връзка - предайте поздрави!

Не я познавам, не сме били близки. Имам нейна рецепта за козунак. Не я защитавам, а просто обяснявам.
Разбира се, че не е вярно това.
Не само е искала, ами и пари форумно се събираха именно, защото имаше рак, вече не помня имаше ли нямаше ли /дано си е здрава жената/, но в последствие се оказа, че парите са за хранителни добавки и фотоапарат за сина ѝ. И после директно си ПОИСКА да помогнем за таксата на сина ѝ, също.
Тогава Шарки предложи да плати, но само срещу квитанция за таксата, или удостоверение, че наистина е приет - забравила съм. Доста благородна постъпка.
Дори в темата имаше извинение от Татти, че и те са се подвели и бяха се включили в кампанията.
Да ме поправи някой, ако греша, че беше отдавна. Темата вероятно още стои някъде в архивите.

Намерих темата. Постът, в който си иска да се помогне за таксата на сина ѝ, и то в частен университет, е на стр. 41. Има и банкова сметка приложена.
https://www.bg-mamma.com/?topic=847138.600

Последна редакция: сб, 07 сеп 2024, 20:50 от Merri_An

# 2 527
  • Glasgow
Аз мисля че беше първо фотоапаратът, а после как останали малко пари и да се донадят и да има за такса за колежа. Тогава дори модераторите заключиха темата, защото много хора бяха скандализирани от начина, по който са използвали парите. Защото някои са давали от последните си пари, мислейки че дават за онкоболна, а тя ходи на почивки, купува фотоапарат и т.н

# 2 528
Софи се беше появила в темата за КОВИД по едно време. Абаджиева си е Абаджиева. Не са един и същ потребител.

# 2 529
  • Другата България
Напротив, един и същи потребител са, но нямам намерение да споря.

# 2 530
И аз не споря, но мисля, че Софи е по-възрастна и с по-голяма дъщеря.

# 2 531
реюниън ли е даун?
и бед кармата кажете коя е, че имам две подозрения - хачисера едното, за другото не се сещам сега

# 2 532
Ако не се лъжа, мама Ц. искаше да подари фотоапарат на сина си и хората веднага се отзоваха. След това дойде директната молба за помощ за колежа. Някой попита всеки срок ли ще събираме пари за такса и после събитията се развиха бързо.

Последна редакция: сб, 07 сеп 2024, 22:10 от Linofrina

# 2 533
Така беше. Прекалено стана с колежа.

DiaMia кой стар потребител е?

# 2 534
  • Mediterraneo
Хора, Мама Цоцоланка наистина имаше рак, пребори го, държи ремисия вече няколко години. Останалото каквото и да е, но онкоболна беше.

Общи условия

Активация на акаунт