Форумни липси № 9

• 388 778
  • 3 159
  •   1
Отговори
# 2 910
  • Paris, France
Ето го:

https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=242733

Поздравете я от мене!

# 2 911
И този ми пост по горе е харесала Нина. Прочела ни е. Вече знаеш, че липсваш Нина. Hug

# 2 912
# 2 913
Chrissy се надявах да се появи, но уви!
За Лимонадената Джо се сетих, нещо за нея знаете ли?!

# 2 914
Вече знаеш, че липсваш Нина. Hug
Така е.Нина знае, че много хора я уважават и ни липсва тук! Heart

# 2 915
  • София

Защо ли ми възникна асоциация с една книга: „Заобикаляйте по пътищата прегазените котки и кучета“...

Мислех си че няма друг във форума, който знае за тази книга Simple Smile

# 2 916
  • София
За Лимонадената Джо се сетих, нещо за нея знаете ли?!

Добре е, все така си е в Прага. Тя от години спря да пише. Между другото тя ме доведе в Бг мама. 😊
Аз хванах края на златната ера във 'филми и сериали' с нея, Мячик, Бумър, Тина, Пуц, КафеЛате и т.н. и т.н. и още цяла плеяда форумки. Много ми липсват.
Сравнително до скоро с Джо си пишехме в една популярна филмова фейсбук група, но тя и там спря да пише. Просто живот... 😞😑

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 01:03 от Diavolo

# 2 917
Еее, жалко за Фани. Много си я обичам от темата за Лидъл и ководните теми навремето.

Тя и със здравето не е добре. Фани, всичко хубаво мила моя!

# 2 918

Защо ли ми възникна асоциация с една книга: „Заобикаляйте по пътищата прегазените котки и кучета“...

Същото си помислих и аз Grinning
Заради политически мнения ли са баннати хората, за които пишете в последните страници?

# 2 919
  • In transit
Някой знае ли какво се случило с Ефибуш, че е изтрит акаунта? Извинявам се, ако сте коментирали.

Crissy имам чувството, че я мярках в козуначената тема, но може и да бъркам.

# 2 920
Ефибуш с крадените анимации в Покажи се ли?

# 2 921
  • In transit
Не я следя тази тема, но едва ли има други потребители със същия ник. Grinning

# 2 922
  • Другата България
Същата.
Не само анимации, но и снимки.
Освен това беше трол, според мен.
Вероятно вече е с нов профил, тролове да искаш.

# 2 923

Не знам в какъв контекст е написано, но и аз я знам. Имаме я вкъщи. Не съм я чела обаче.

Нина* мисля беше чест участник в темата за Русия. Преди. Когато в темата пишехме съвсем малко хора. Аз поне я знам от там отпреди доста години. Не подозирах, че е с бан, защото и на мен съвсем наскоро ми хареса нещо в темата с въпросите към модератори.
Без да познавам потребителката задълбочено помня съвсем възпитан събеседник. Щом се е стигнало до там да сложат бан на такъв човек... не вървят добре нещата с този форум.

Ефибуш, за разлика от нея, беше невъзпитан събеседник с едновремешния манталитет, заразил немалко потребители - подигравателност, която тренираха, нарочвайки си някой потребител. Няма значение какво е написал и дали непременно не си съгласен. Важното е като видиш негово мнение да влезеш на контра. Отегчително.

# 2 924
Странното е, че Ефибуш имаше период, в който беше нормален участник във форума. После започна да троли из темите, като основно задаваше провокативни въпроси и пускаше странни гифчета в “Покажи се”.

Много приятни съфорумци са изтрещявали, но като им заметат писанията, следите се губят, а свидетелите са малко или заминават с бан и те. Особено ако драмата се случва късно вечер или в малките часове.

Общи условия

Активация на акаунт