Хапване на гъби в ранна бременност

• 702
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте в 12г.с. съм да попитам хапването на гъби кладница под формата на супа, дали е може? Тъй като много обичам, но някъде прочетох, че не може да се консумират в ранна бременност, вие хапва ли сте?

# 1
  • София
Естествено, че може. Не може само брани от теб диви гъби в гората. Култивираните са напълно безопасни.

# 2
Здравейте , искам да ви попитам , възможно ли и на 3 ден от закъсненшето да се вшди точица на ехограф?
Гинеколожката ми каза , че явно съм с по -късна овулация на втория ми ден от закъснетието правих кръвен беше отрицателен , а на третия ден ходих при нея и ми каза че виждя точица и че може да съм бременна и аз взех та си взех тест вечерта на третия ден от закъснението и най-после беше холожителен минаха се още три дни и отидох пак и ть ми каза , че няма развитие гърдите не ме боляха и че чхгто явно ми е спаднало и ми наговори страшни неща и аз взех вчера пак тест и този път чертичките си бьха и двете кръв червени а на третия ми ден от закъснението беше бледа втората какво мислите вие?

# 3
На първи преглед се ходи при поне 10 дни закъснение. Изчакайте просто, много бързате, има си доза търпение в цялата работа. Успех

Общи условия

Активация на акаунт