Форумни липси № 9

• 388 719
  • 3 159
  •   1
Отговори
# 3 060
Не съм била фен. Просто се сетих. А, да, лафчето "Тя е чудесно, живее си живота" много кефи.

Последно се сещам за една дама Рокси. Идруг път съм се сещала за нея колчем е станело дума за банки.

# 3 061
При някои профили пишат различни хора. Един профил, но се логват и пишат и мъжът, и жената или, че и трети човек. Затова звучат шизофренично на моменти.

Това е култово😂🫣
Представих си как мъжът ми влиза с моя профил и започва да качва яко нецензурни вицове и да се хапе с хората. После иди обяснявай, че нямаш сестра😂😂🫣

# 3 062
Моя мъж никога не би си позволил да ми пипа устройствата, камоли да пише от мое име.

# 3 063
То не е до позволение. Те така си функционират. Ползват си общи профили с взаимно съгласие.
Така де – още преди много години като се логнах и започнах да пиша в този форум, имаше една потребителка дето един ден не се понасяхме, на другия съвсем се разбирахме и имахме сходни гледни точки. Дълго време не си го обяснявах.

# 3 064
  • София
Моя мъж никога не би си позволил да ми пипа устройствата, камоли да пише от мое име.
Това не значи по никакъв начин, че други хора не го правят.

Бази, с мъжа или с жената имаше сходни гледни точки? Grinning

# 3 065
# 3 066
# 3 067

Последно се сещам за една дама Рокси. Идруг път съм се сещала за нея колчем е станело дума за банки.

И за “черния квадрат”. 😁

# 3 068
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Рокси е добре Heart

# 3 069
  • SF
Как пък разбра, че е с мъжа?

# 3 070
И аз това се запитах, освен ако не са се договорили на лично.

# 3 071
И за “черния квадрат”. 😁
Това не се сещам какво е.

# 3 072
  • SF
И аз това се запитах, освен ако не са се договорили на лично.
Да, бе, да! И какво пише на лично? - Вчера бях аз, в събота беше жена ми, първите два дни от седмицата бях аз, но вечерта на втория за около час беше жена ми, следващия ден пак тя, но към 6 часа за около два часа бях аз....
Хайде, моля ти се.

# 3 073
И защо решихте, че сте говорили със семейство? Малко ли профили е имало, а подозирам, че още има и ще има, от които пише целият офис или цялата тийн компания. И се забавляват с тези, които им се връзват на пързалките. Simple Smile

# 3 074
  • Deutschland/HE
В политическата тема има такъв профил, ту пише за себе си като жена, ту като мъж. Веднъж го отбелязах и сега внимава, като рязко подобри и правописа.

Общи условия

Активация на акаунт