На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 37

• 84 340
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • Mostly in my mind
Искам да похваля най-вкусните тулумбички, които съм опитвала. Много хрупкави отвън, меки отвътре.
В центъра на Одрин, веднага след рибния пазар се намира магазинът. За баклава основно. Взехме и от тази млечната, не е лоша, но не ми се стори нещо уау.   Тулумбичките, тулумбичките...много вкусни, пък хич не обичам по принцип. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 661
Здравейте ! Ходихме до Одрин за първи път през седмицата , за да е по-спокойно и да се ориентираме кое къде се намира. Имам въпрос към тези , които ходят до Одрин в неделя , чакате ли много на границата ? Защото няма да можем всеки път да си пускаме отпуск , за да отидем до там.

# 662
  • Пловдив
Здравейте, знаете ли къде мога да купя облицовъчен камък Травертин?

# 663
Искам да похваля най-вкусните тулумбички, които съм опитвала. Много хрупкави отвън, меки отвътре.
В центъра на Одрин, веднага след рибния пазар се намира магазинът. За баклава основно. Взехме и от тази млечната, не е лоша, но не ми се стори нещо уау.   Тулумбичките, тулумбичките...много вкусни, пък хич не обичам по принцип. Stuck Out Tongue Winking Eye
Оу, не. От там баклавата беше кофти. Вземи си от Мигрос

# 664
  • Русе
За паркинг бях коментирала и аз малко преди Коледа, че има в близост до главния вход на Али паша чаршия
Pehlivanlar Otopark
https://https://maps.app.goo.gl/ywjdzAcsB5usucK77

# 665
Имам въпрос към тези , които ходят до Одрин в неделя , чакате ли много на границата ? Защото няма да можем всеки път да си пускаме отпуск , за да отидем до там.

Различно е. Обикновено в по-ранните и късните часове има по-малко хора.

# 666
  • Бургас / UK
Последните няколко пъти паркираме на този паркинг: Tahmis Otopark Alani.Намира се от горната страна на Сарачлар , откъм Старата джамия. В близост е Айдън тава джигер. Не знам дали знаете, но са се преместили на отсрещната страна , помещението е малко по-голямо и има втори етаж.
Ето и паркинга , в ляво се вижда главната за ориентир.

Ето и още един ориентир

Ние идваме от към пазара, складовете и само напред се кара докато не видя тази тухлената постройка( тя ми е отриентира) .

# 667
От няколко дни чета из групите ,че при плащане с карта имало 8 процента комисионна.Може ли някой ,който е ходил тези дни да даде информация.Досега винаги сме плащали с карта ,но ако е вярно по-добре да си купим лири.

# 668
Здравейте! Някой ходил скоро в Одрин и плащал с карта, може ли да каже има ли някаква по - висока начислена такса върху плащаната сума?

# 669
Може ли някой ,който е ходил тези дни да даде информация.
събота бях и се върнах няма такова нещо има само превалутиране

# 670
Потвърждавам и аз, бяхме миналата седмица, само превалутиране.

# 671
  • Бургас
Най-точна информация за това какви такси има с картово плащане в чужбина може да ви даде обслужващата банка.
Друг е въпросът ако самият търговец не желае картово плащане и казва, че ще увеличи цената с определен процент.
Това ми се е случвало веднъж в магазин в Чорлу.

# 672
Ние ползваме Револют, през седмицата няма такса за превалутиране и си сменям лири. Правя си лирата като водеща за плащането и нямам такса. А и с тази карта ни е най-евтино! Само за сравнение, обмених лирата на 0,126 лв.

# 673
Като стана въпрос за паркиране, днес на паркинга на Kipa (мисля, така се казва, в посока Истанбул, след Марги и следващото кръгово; има голям Мигрос вътре + по-малки магазинчета) някакъв с жълта жилетка ми взе 10 лири за има-няма половин час. Не видях табели за платен паркинг, не издава документ за плащането, нито виждам как може да е отчел времето. Не ми се разправяше, че бързахме, още повече за левче и нещо, ама да го имате предвид ако някой ходи. Криминална работа ми се стори тоя циганин

Последна редакция: сб, 12 фев 2022, 04:29 от answer42

# 674
Преди 3 г ходихме на Кипа и на нас ни взеха пари за престоя въпреки липсата на табели . Сега не ходя там понеже не е моя магазин не защото се плаща престоя Grinning
Като стана въпрос за паркиране, днес на паркинга на Kipa (мисля, така се казва, след Марги и следващото кръгово, в посока Истанбул; има голям Мигрос вътре + по-малки магазинчета) някакъв с жълта жилетка ми взе 10 лири за има-няма половин час. Не видях табели за платен паркинг, не издава документ за плащането, нито виждам как може да е отчел времето. Не ми се разправяше, че бързахме, още повече за левче и нещо, ама да го имате предвид ако някой ходи. Криминална работа ми се стори тоя циганин

Общи условия

Активация на акаунт