На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 37

• 84 513
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Кажете нещо за гъбички на ноктите на краката. 
Една позната преди години ходила и като не знаела името на лекарството, нарисувала едно ходило и една гъба. Разбрали я.

# 91
Тросид лак е най-често купувано.

# 92
  • Бургас
Loceryl е еквивалент на Екзодерил Макс лак, който се нанася веднъж седмично. Активна съставка аморолфен 5%. Цена - около 8 лв., при над 30 тук.

# 93
Някой да знае може ли да се купи пулмикорт и вентолин, и каква рецепта трябва да има? В България са изчерпани.

# 94
Може, много хора го правят. Рецепта не са ми искали, но купувам предимно Пулмикорт - Будекорт се казва турският, който вземам аз.
Вентолин солуцио за инхалатор нямат. Ако ви върши работа инхалер /помпичка/, такова има-просто го потърсете по активната съставка, или я кажете в аптеката.

# 95
  • Димитровград
Някой да знае може ли да се купи пулмикорт.....
Без рецепта взимам. Казвам Пулмикорт, дават ми някой от заместителите(последния път CORTAIR).  С активна съставка BUDESONID (R03BA02) има и други. https://ilacabak.com/ara.php?arama=R03BA02

Последна редакция: чт, 06 яну 2022, 11:53 от papaone

# 96
Някой, който е купувал врати наскоро? В групите из фейсбук се саморекламират 2-3 магазина, обаче отзиви от вече купили не намирам... Цените в България са станали космически, да не говорим за сроковете за изпълнение, а вратите са същите.

# 97
Някой, който е купувал врати наскоро? В групите из фейсбук се саморекламират 2-3 магазина, обаче отзиви от вече купили не намирам... Цените в България са станали космически, да не говорим за сроковете за изпълнение, а вратите са същите.

За магазин не мога да препоръчам в Турция, но аз поръчвах от https://voroshilov.com/ и съм изключително недоволна! Никога не бих купила повече от тях, а не бяха никак евтини! Идваха и да мерят на място и пак не бяха измерени като хората..

# 98
  • Mostly in my mind
Някой да знае може ли да се купи пулмикорт и вентолин, и каква рецепта трябва да има? В България са изчерпани.
Тъкмо взех днес неговия аналог. 60 лири струва.

# 99
Ако някой би се ангажирал, ще му предплатя да ми купи.
Детето ми и в момента има нужда и ползвам един пулмикорт с изтекла годност, но имам само за 5 инхалации.

# 100
Детето ми и в момента има нужда и ползвам един пулмикорт с изтекла годност, но имам само за 5 инхалации.
Купувам от години вентолин за инхалации от там. Пулмикорт от скоро. Има във фейсбук групите организация за закупуване точно на тези продукти сега. Ако искате свържете се с предлагащите услугата.

# 101
Купувам от години вентолин за инхалации от там.
Може ли снимка, линк, или просто име на това, което купувате /Вентолин за инхалации/?
Също моля ако някой е купувал или знае кск се казват турските таблетки, които съдържат серотонин/ триптофан, да сподели 😉

# 102
  • Mostly in my mind
Съжалявам. Sad
Ако бях прочела по-рано, с удоволствие бих Ви взела. Този дори е за племенницата и вече го дадох, понеже и те сега са на инхалации.

# 103
  • Димитровград
Може ли снимка, линк, или просто име на това, което купувате /Вентолин за инхалации/?
Също моля ако някой е купувал или знае кск се казват турските таблетки, които съдържат серотонин/ триптофан, да сподели 😉

Това е търсачката за лекарства - за серотонин излизат следните резултати : https://ilacabak.com/ara.php?arama=serotonin
Може да търсите по наименование, активно вещество или код на лекарството.
А това е търсенето за вентолин: https://ilacabak.com/ara.php?arama=ventolin

# 104
За изчезналата фейсбук група - и мен много ме ядосваха едни и същи въпроси по 100 пъти на ден! Винаги съм се чудила защо не се чете поне два-три поста нагоре преди да се пише... Ама хора разни...
Благодаря за темата! Успешни пътувания на всички!

Общи условия

Активация на акаунт