На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 37

• 84 438
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
По принцип вносните стоки са им по-скъпи, но не винаги. Купувам доста вносни лекарства, които например са по-скъпи от турския им аналог, но пък в пъти по-евтини от българските цени и реших да питам за количките.

# 136
Здравейте,
Имате ли информация на какви цени вървят мъжките костюми в Одрин, моловете?
Поразрових се из нета, но не намерих информация.

# 137
Ще помоля някой който ходи в Лозенград да ми снима въпросните молдове и цените им . За да преценя дали се струва да ходя до там , понеже все още не мога да се реша да отида сама до там, а само до Одрин се наемам Joy

# 138
Как поръчвате предварително лекарства от аптеките?

# 139
  • Бургас
За Лозенград аптеката - пиша им на вайбър и пращам списък с техните имена на лекарства, които са еквиваленти на българските, които ми трябват.

# 140
Има ли аптека в Одрин, която използва WhatsApp, Viber и може да се направи запитване?

# 141
Относно лекарствата, ние ходим в една аптека близо до складовете, в която собствениците са младо семейство. Не знаят български, но владеят английски език. Много точни и коректни в изпълването на списък.
Случи се да ходим една неделя и тази аптека беше дежурна тогава. Трябваше да купя скъпо за България лекарство, което в Турция е в пъти по-евтино. В аптеката го нямаха и младия мъж ми каза,че могат да го доставят до 20-30мин.
Изчакахме и го доставиха.
При следващо пазаруване на доста неща ми направиха хубава отстъпка от общата сума.
Аптеката се казва Hatipoğlu и се намира на Uzun Kaldırım 22.

# 142
Всички, които ми писахте за пулмикорт и вентолин-Сърдечно благодаря!
Изключително съм благодарна за жеста и няма да забравя дамата от Варна, която освен нужните лекарства е пратила и подарък на синът ми.
Ние сме малка, смотана държава с тиквиници за управници, но с прекрасни хора!
Трогнахте ме!:heart:

# 143
  • София
Аз съм пуснала пост 3 стр назад с данни за аптеката в Одрин, пиша им предварително и всичко ми е готово като отида. Аптеката е по малка, но много заредена, досега проблем не съм имала а там оставям средно по 250 лева. Плащам с карта, нямала съм проблем, дори пия чай и често ми подаряват дребни неща 😁. Но да пазарувам доста и често, може би и това да е причината, ето и визитка. Но всяка аптека ще ви свърши работа, ако им вземете координати и им пишете.

# 144

Тази визитка ми дадоха, когато случайно влязох в аптека на главната в Одрин. Обслужи ме много усмихната и внимателна жена, говорейки малко български.Не съм поръчвала по вайбър обаче. Пробвайте ако искате.

# 145
  • Стара Загора
Здравейте. Искам да попитам някой от вас дали е срещал някъде уолкъри(проходилки) от този тип : https://www.trendyol.com/huanger/babylondy-cok-fonksiyonlu-bebek … -walker-p-7126279
Търсих в ebebek , но има само Fischer Price и ми дава онлайн изчерпана наличност.
В кой друг магазин мога да проверя? Защото се сещам по главната за детски магазини само за дрехи Innocent

# 146
Това, че ги няма онлайн не значи, че ги няма в магазин, да знаете Simple Smile Уокъри  имаше в Ебебек в Ераста, точно зебрата я имаше изложена средата на декември. На място проверете

# 147
  • Стара Загора
Това, че ги няма онлайн не значи, че ги няма в магазин, да знаете Simple Smile Уокъри  имаше в Ебебек в Ераста, точно зебрата я имаше изложена средата на декември. На място проверете
Благодаря за информацията. Знам, че като са изчерпани онайл се отнася само за онлайн магазина им. И няма общо с наличностите по физическите...
Просто  попитах дали някой е виждал в друг магазин подобни артикули Innocent

# 148
  • Варна
Тези от вас, които пазаруват и в други супермаркети освен Мигрос, има ли недостиг на същите стоки, който прогресивно се увеличава в Мигрос? Тоест, в другите вериги също ли липсват Ариел, Персил, Fairy, Ernet, Cam sil, доста от пакетираните хранителни продукти- също? Или грешката е в нас, че не посещаваме Бим, Шок, Онур и т.н.?

# 149
Има ли магазин/и тип джъмбо в Одрин? Имам предвид голямо разнообразие на стоки тип домашни потреби, текстил и т.н..

Общи условия

Активация на акаунт