На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 37

• 84 476
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • Димитровград
Тези от вас, които пазаруват и в други супермаркети освен Мигрос, има ли недостиг на същите стоки, който прогресивно се увеличава в Мигрос? Тоест, в другите вериги също ли липсват Ариел, Персил, Fairy, Ernet, Cam sil, доста от пакетираните хранителни продукти- също? Или грешката е в нас, че не посещаваме Бим, Шок, Онур и т.н.?
Днес пазарувах в Мигрос - имаше си от всичко по много. Последно като ходих в голямата лудница наистина имаше празни рафтове. Днес  беше супер спокойно навсякъде. Левове сменят на 7,40. Дизела около 13 лири.

# 151
  • Варна
Има Омо, Ариел, всякакви таблетки Fairy, Finish Quantum, Persil, различни разфасовки  и видове Barilla и т.н ? В четвъртък и петък нямаше нищо. Празни рафтове, с туби наливен сапун и Доместос само.

# 152
  • Русе
Зависи в кой ден се посещава Мигрос и кой Мигрос също е от значение. Ако е Мигрос в Кипа АВМ в петък, събота или неделя е ясно защо липсват. Всички автобуси там водят туристите.

# 153
  • Димитровград
Има Омо, Ариел, всякакви таблетки Fairy, Finish Quantum, Persil, различни разфасовки  и видове Barilla и т.н ?
Да.

# 154
  • Бургас
Тези от вас, които пазаруват и в други супермаркети освен Мигрос, има ли недостиг на същите стоки, който прогресивно се увеличава в Мигрос? Тоест, в другите вериги също ли липсват Ариел, Персил, Fairy, Ernet, Cam sil, доста от пакетираните хранителни продукти- също? Или грешката е в нас, че не посещаваме Бим, Шок, Онур и т.н.?
Днес пазарувах в Мигрос - имаше си от всичко по много. Последно като ходих в голямата лудница наистина имаше празни рафтове. Днес  беше супер спокойно навсякъде. Левове сменят на 7,40. Дизела около 13 лири.
Извинявам се за глупавия въпрос, но как ги делите тези лири, чувала съм делим на 6, делим на 7... Как аджеба се случва това делене? 🤣🤣🤣

# 155
  • Ст.Загора
Герита85 на мен ми е по лесно да умножавам Grinning . Например ако курса на лирата е 0,13ст. , умножавам цената в лири по 0,13 ( 100 лири по 0,13 = 13лв )

# 156
  • Русе
Извинявам се за глупавия въпрос, но как ги делите тези лири, чувала съм делим на 6, делим на 7... Как аджеба се случва това делене? 🤣🤣🤣
Ами, като знаеш колко лири са за 1 лв и така делиш. Ама и на мен ми е по-лесно да умножавам.
Абе, най-лесно беше при 10ст/лира Joy

# 157
  • Варна
1 лев делено на 0.13лв=7.7 лири
Затова цената примерно 10лири делят на 7 /грубо/.
На мен също ми е по лесно да умножавам /10лири *0.13=1.30/

# 158
И на мен така Grinning

Герита85 на мен ми е по лесно да умножавам Grinning . Например ако курса на лирата е 0,13ст. , умножавам цената в лири по 0,13 ( 100 лири по 0,13 = 13лв )

# 159
  • Mostly in my mind
И аз така.

# 160
Здравейте! Понеже няколко човека ме питаха на лични- да споделя публично, може да е полезно и за други. Някой от вас около Коледа сподели за един превозвач от Турция до България. Използвах го за доставка на детски дрехи от един мой любим магазин. На 29.12 направих поръчката онлайн, платих с моята кк и на 11.01 си получих пратката по куриер. За 3.3 кг заплатих 23 лв за услугата отделно куриера. В пакета беше сложена и фактура за услугата от превозвача. Не пиша нарочно името на фирмата, за да не се счете за реклама.

# 161
Кажете поне същия сайт ли е, който посочиха преди време?

# 162
Да, същият е.

Последна редакция: ср, 12 яну 2022, 14:06 от domino56

# 163
Да, същият е. Ottrza.bg
Добре е да знаем

# 164
Нямам търпение да ги ползвам, обаче нямам нужда от нищо.
Разгледах сайта. Още не съм се регистрирала.
Не разбрах стоката ли посочваме, линк ли пращаме, к'о пра'йм? 🤔🤭

Общи условия

Активация на акаунт