Горди Ноемврийски мами гушкат бебчета засмяни

• 12 309
  • 284
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте и от мен в този късен час!  Simple Smile

ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА КАРИЛ!ДА Е ЗДРАВ И СИЛЕН, МНОГО ПОСЛУШЕН И ДА РАДВА МАМА, ТАТИ И КАКИТЕ!НА МАМА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ  Peace
ЧЕСТИТ БЕБОК И НА МАМA GUGI!НЕКА ПАПКА, СЛУШКА И ПЪЛНИ ПАМПЕРСИТЕ!

Velinova, радвам се, че малката Ангелинка вече си е при вас  Simple Smile Нека сега още по-бързо да наддава в домашна обстановка.
Добре дошли отново на Рени, Дени4ка и Дари М  Hug Много са ви сладки бебчовците  baby_neutral
Стискам палци за утре на Др.Jend, ZLATNA и БЕДСТВИЕТО  Praynig Дано всичко мине колкото се може по-леко.
Благодаря на Весето и Дилянка за инфото относно температурата  в стаята.
Веси, за капките Лефакс знам от опита на моя приятелка, че са ефикасни, тя беше доволна от тях.

Ние вчера също бяхме на първа разходка, а днес на втора с автомобила на бебка.  Wink Много и харесва навън...спи непробудно през цялото време.
И Теа се скъсва от рев, когато сменяме памперса  Cry Направо чак се плаша понякога, дано да отшуми и при нея.
Мами аз пак имам едно въпросче  Embarassed С какво завивате мъниците нощно време? Все се притеснявам, че може да и е студено, а на сутринта тя е със запушен нос.Завивам я с памучна пелена и одеалце, дали е добре така?  newsm78 Моля ви споделете своя опит и знания.

На бременните мами искам да кажа ... наслаждавайте се на коремчетата си докато сте с тях.После ще сте много щастливи мами, но има малко носталгия по бременния период.Поне на мен малко ми липсва коремчето, което сега спи в легълцето си и ме прави безумно щастлива.

Лека нощ от мен!   bouquet

# 136
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=56114
Поздрави от КАРИЛ на всички мами, и снимки на неиното съкровище.

# 137
Момичета да знаете какъв ден имах! Цял ден чакам моя любим де се прибере, следобед дойде да ме вземе и отидохме да купим памперси, и др. работи и купихме и цифрово апаратче да снимаме бебко! Толкова бях щастлива! Но от сутринта имах чувството,че нещо не е наред...
И така се оказа - дойде сметката за тока...Двойно повече от предишните месеци ни е надписано, няма въобще изчислена нощтна тарифа...Цялата съм обляна в сълзи не спя, Пепи е заспал и не искам да види че плача, толкова е несправедливо...изтрепва се някакви стотинки, аз само пестя, почти нищо не си купувам, дори зимата ходих със ледени и мокри крака...а някой хора така се подиграват...за тях тези пари са нищо , но за нас в този момент всичко е важно...упойката за родилното е 150, а другите разходи за бебко...толкова ми е мъчно
Просто...какво да направя, аз след 3 дена ще раждам, а мъжът ми е на работа-едвам ще се освободи да е до мен в този толкова красив момент - как да се разправям с такива изроди...
Толкова съжалявам, че ви пиша за това, така ми се ридае от безсилие...Толкова се разстроих..вместо да се смея и да се радвам аз съм се потдадох на мъката... cry

# 138
  • София
Честити бебчеta на Карил и Гуги!  Много да са  здрави и да радват, и слушкат!

Добре дошли на другите вече мами... Бебоците ви са супер сладки!

Мерелин, мерси за инфото. Другата седмица ще отида до болницата направо с анестезиолог да говоря. Иначе на теб стискам палци за понеделника...!!!

Момичета, това с ананаса не помага, цял компот изядох снощи, и даже и контракции нямах...  newsm78. А метода със секса... пак се увенча с неуспех поради нашия страхлив татко  Embarassed

# 139
 smile3525 smile3525Честито бебче на мама Karil! Да се гушкат и обичкат и скоро да са в къщи !   smile3525 smile3525 smile3525

Благодаря, на майчетата, които се отзоваха на помощ с киселините...За съжаление това лекарство U-protect засега не съм го намерила. Купих си сакъз и се опитвам да ям по-често,,направих си списък от форума - на кого какво е помогнало.Засега не виждам ефект..Е, вярно - днес нямам киселини и спах като пън, но причината е че здраво съм настинала  Sad

iveto 75, ти как се оправи? И аз нямам температура, слава богу, но гърлото ме боли каааааааааански,,,и хрема имам. Вчера цял ден пих чайове, ядох лимони и мед, инхалации с лайка и спирт в ушите,,ама днес не виждам подобрение ...

Роси, за кошницата - не се притеснявай. Аз доста четох по въпроса, тъй като количката, която си купих е Чико Дуо - тя е с монтираща се кошница на лятната основа и смятам да разхождам бебчето зимата в кошницата. Ако се притесняваш за извивката все пак, винаги можеш да сложиш една възглавничка и да изравниш положението/стойката на бебчо!  Peace

Фъстъчка, доколко четох, помага само СУРОВ ананас Simple Smile

Pepipetya, съжалявам за сметките ви. И при нас е почти постоянно така.. Все ни начисляват повече..Но виж - за това че нямаш грам нощна тарифа, ще ти върнат парите..Съседката ни отгоре имаше същия проблем и подаде молба за оплакване. Отговориха и че уж ще и възстановят загубите..така че опитайте - то е невъзможно наистина, да нямаш нощна тарифа!!! И друго - недей забравя, че скоро повишиха тока!

# 140
Добро утро, мами дебелани Simple Smile И не само дебелани..

Мисля си аз, че днес-утре сигурно вече ще изпишат и Ива...
А нас още не ни "вписват" даже..

Като стана дума за болни, знаете ли някакво лекарство за кашлица, което да става за бременни.. хомеопатично или друго? newsm78

# 141
Добър ден мами, и бъдещи, и осъществени Simple Smile
Честити Катерина на Gugi, Данаил на Karil, и Боил на Рени. Да се живи и здрави, и много сладки прегръдки.   smile3525  newsm51  newsm53
Рени, наистина прекрасно преживяване е било раждането. Simple Smile
Благодаря на всички мами за разказите за раждането... звучите положително, независимо дали е било нормално или секцио, и някакси двъхвате кураж, че страшните раждания са останали някъде назад във времето.
Стискам палци на днешните мами, тръгнали на среща с бебенцата.. очакваме щъркелчетата.
Лек ден на всички, и много положителни емоции.

# 142
Здравейте, прекрасни настоящи и бъдещи майчета! Flowers Bouquet
Между две хранения успях да седна пред компютъра и да ви почета. Само да кажа, че проблема с гърдите вече отшумява. не ги чувствам "като бомби", а Теодор си сучи без проблем. малко ме наболяват зърната, но и това ще мине... Praynig
От вчера определено сме с колики. Снощи 2 часа се е мъчил горкичкия, тази сутрин пак. Знам че трябва да премине през това, но като видя малката душица така да се гърчи и мъчи, се разревавам. Давам му капки Еспумизан и засега имат ефект...
Пъпчето ни падна още в болницата в деня на изписването и сега с таткото се чудим къде да го метнем... newsm78

Дари М, при нас рева при смяна на памперса е съпроводен от време на време с бонус...я ще се напишка, я ще пръцне, а тази сутрин дори се и изака...направо незнам дали да плача ли или да се смея... Mr. Green

pepipetia, съжалявам за притесненията ти. Опитай се да се успокоиш...много е важно за бебко...трябва да се срещне с една усмихната мама след 3 дни...аз също се притеснявам за сметките за тока, че като гледам електромера как се върти направо  #Crazy незнам дали ще се справим през зимата...

Ей, мамета, не се притеснявайте за килограмите...аз качих 15 и оставих 11кг. в родилното. Сега трябва да сваля останалите 4 и 10кг., които бях качила преди да забременея... Mr. Green Само незнам с това кърмене за колко време ще ги сваля...

Спокоен, изпълнен с позитивни мисли ден! Очакваме днешните щъркелчета! lovekiss

# 143
Здравейте на всички!
Честити нови бебчета newsm32 newsm32 и успехи на тези, които още са в очакване preggo(като мен). newsm10
Жени, за кашлицата опитай със Стодал.Това е хомеопатичен сироп за кашлица.Друго , което може да ти помогне е сока на изцеден лимон и мед.Пожелавам ти бързо да се оправиш! newsm10
Момичета, как се оправяте с подутите крака.Вече трети ден съм като бухтичка!Слав Богу нямям албумин, но все пак...

# 144
Жени, за кашлицата опитай със Стодал.Това е хомеопатичен сироп за кашлица.Друго , което може да ти помогне е сока на изцеден лимон и мед.Пожелавам ти бързо да се оправиш! newsm10
Момичета, как се оправяте с подутите крака.Вече трети ден съм като бухтичка!Слав Богу нямям албумин, но все пак...

За сиропа - не се препоръчвал на хора с алергии, както и повечето хомеопатични средства Sad.
Говорис с док и тя каза да си взема Мукоплант, ЕСБЕРИТОКС Н - за повишаване на имунната защита. И мед и масло, равни части, по 1 чаена лъжичка няколко пъти на ден.

А за отеклите крака - храната да е без грам сол !! На мен преди 2 седмици ми се подуха жестоко краката, 2 дни ядох безсолно и се оправиха. Сега си хапвам почти без сол и са леко подути, но не е каквото беше. И аз бях без албуминСтискам палци!!
 Praynig

# 145
  • Sofia
Здравейте,мамчета!
Честито на мама Gugi!Да я слушка и порасне голяма малката принцеска newsm51
На мамите завьрнали се в нашите редици-ДОБРЕ ДОШЛИ  bouquet
На тези,на които днес им престои великото сьбитие стискам палци и им пожелавам кьсмет fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
pepipetia,разбирам колко си се ядосала,но вместо да се тревожиш така отидете и подайте жалба или молба да бьде преизчислена сметката ви.Естествено,че паричките ви трябват за бебчето.
Жени,кашлицата се успокоява като ядеш мед и масло.Смеси гии ги разбьркай.
Жужа,на мен краката са ми много надути.Аз сьщо нямам албумин.Предполагам,че е от тежестта,защото като отпочина и ги вдигна на високо спадат.
Лек и спокоен ден на всички  bouquet

# 146
Здравейте, мами!
Аз днес бях на ЖК, та да се отчета. Проведох следния разговор с доки:
Той: Ами, то раждането дошло....
Аз: Ами, дошло....Аз скоро няма да родя
Той: Някакви признаци за раждане имаш ли?
Аз: Не
Той: Колко пъти ставаш през нощта до тоалетната?
Аз: Нито веднъж
Той:  Shocked Е, ти май наистина няма да раждаш скоро...
Преди да започне прегледа на ехографа, при опипване казва: "О-о-о няма да раждаш скоро, главичката е много високо."
Е-е-е, така де, така, кажи нещо ново.... Laughing
Това малко за развеселяване....Иначе, бебка е около 3 150, като термин ми излиза точно моята дата и така. Чукнала съм +15 килца (а уж до скоро бях +10).
М-м-м да, усещам си аз, че пак ще се преносва, но здраве да е...Най-важното е всичко да е ОК!
Хайде, мамчета, лек и усмихнат ден от мен!

# 147
...
Той: Колко пъти ставаш през нощта до тоалетната?
Аз: Нито веднъж
Той:  Shocked Е, ти май наистина няма да раждаш скоро...
...

По този показател значи трябва съвсем скоро да родя! Ставам минимум по 5 пъти след лягане  Embarassed.

Рени - и аз мисля, че Боил ти е одрал кожата! Наистина някои бебета още в самото начало приличат на някой от родителите си Simple Smile.

Добре прибрали се в къщи и на Дачи и Дари М! Наистина колко е хубаво да се прибереш след престоя в болницата...  Flutter

Целувки на останалите все още 2 в 1 мамчета, а на другите - хубав ден със сладките бебоци!!!

# 148
  • София
Здравейте сладурки! Аз си минах поредната разходка и сега сядам за малко пред компа, че в това време е най вероятно да заспя в най-скоро време ...
Роня, аз нямах абсолютно нищо друго освен температура, а скъпия ми донесе вечерта осцилококцинум и спирулина плюс прополис - и от двете пих по 1 на 4 часа, но не повече от 3 приема на ден. На другия ден нищо ми нямаше. А при предишно боледуване много ми помогна стърган лимон с мед - по колкото пъти искаш на ден и много важно - инхалации с лайка и малко сода.
Жени, на теб също бих ти препоръчала инхалациите (уверявам ви, че наистина помагат!), мед и лимон и Стодал - при една такава комбинация се оправих бързо, а кое точно помогна ...
Успех в лекуването!   bouquet

# 149
  • София
Ха-ха-ха Pam, и аз имах подобно изживявяне пред кабинета на лекарката при която мисля да раждам.
Мацката излезе, огледа бременните и каза да влизат тези в "големите месеци" Joy аз определено не бях сред посочените, а до термина ми остават само 20 дни Joy По-бременна от това няма на къде да съм, ама......
Искам да честитя на всички мами бебчетата и да им пожелая много радост и само прекрасни мигове !!!!    bouquet
Аз не съм се загубила отново- редовно ви чета, но не пиша......от срам  Embarassed Обещах си да спра работа като вляза в 9-ти месец, ама не се случи.  Embarassed Сега продължавам да се бъхтя и всеки ден се моля на бебсъна да си изчака термина, защото трябва да спазя поетите ангажименти Embarassed Вечер, когато едва се довлачвам до леглото се чувствам адски гузна, но....
Погледнете само с какво се занимава бременна в последните дни :http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=72046 вместо да шие бебешки дрешки hahaha
На промоцията на втория албум на моята фолк-дива бях голямата атракция след нея. Мъжагите от балета и се разминаваха с мен по коридорите към съблекалните и трудно вярваха на очите си  smile3532 за капак мацката ме качи на сцената и тогава шока и недоумението стана всеобщо....
Както и да е... продължавам да дерзая , но ви целувам и желая късмет на всички за които часът на срещата е дошъл.
Иначе и аз вече приличам на истинска бременна с доволно голяма тумба  newsm44 ей ме на : http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1509845

Общи условия

Активация на акаунт