Горди Ноемврийски мами гушкат бебчета засмяни

• 12 306
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА МАМА Karil И НА МАМА Gugi. ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА СЛУШКАТ.   smile3525
На тези, които им предстои среща с бебоците стискам палци! УСПЕХ! newsm10
ЛЕК И СПОКОЕН ДЕН НА ВСИЧКИ!

# 151
Григ, старахотна си!!

А бебката на Карил е такъв сладур...пу-пу

Роси, ти какво правиш още по форумите- няма ли да раждаш?!?? Д-р Дженд, мама Мими е толкова финна, къде я е побрала тази 5 килограмова госпожица ?!?? Очакваме добри новини от теб скоро

Жени, аз бях с отвратителна хрема по време на раждането- гърло, сополи- ужас!!! Какви ли не билкови капки и сиропи пих- нищо не помага- оправи ме биопарокс- антибиотик е, но локален и става за бременни и кърмачки

Lightblue, не се притеснявай за запушения нос на беба- то не е от болест или хрема- бебите се чистят и за това им се капе в носа физиологичен разтвор и се чисти с клечка- аз го правя поне по няколко пъти на ден- ако не ти е казала педиатърката - купи си ампула - мека, пластмасова с физиологичен разтвор и й капи- ако ви е казала- прави го по- често и няма да имате проблеми- според мен завивките са й достатъчно- предполагам, че в стаята не е 18 градуса..

Деничка, кърменето не само, че не пречи на отслабването, но и го ускорява Simple Smile

# 152
Благодаря на всички за съветите !!
Цвети, тя доки предложи антибиотик, ама аз отказах и дори не разбрах какъв има предвид.. преди съм ползвала този Биопарокс и си спомням, че много добре ми повлия. Днес ще пробвам с тези лекарства, които вече взех и утре ако не се събудя видимо по-добре ще взема мерки още.. че то утре ми е първия термин..

А Роси верно се ослушва вече...

# 153
  • София
преди съм ползвала този Биопарокс и си спомням, че много добре ми повлия.

Jenny_b ,Биопарокса е локален антибиотик, но помага наистина преди да са се задълбочили проблемите.... Стискай зъби - бебсъна ще излезе утре и тогава ще му мислиш.
А, един въпрос- какво значи "А Роси верно се ослушва вече..." Какви са сигналите ?! Бих помолила мамите, които вече минаха през това да споделят  дали и как се усеща момента преди да почнат контракциите newsm78 Питам, защото от няколко дни имам сериозни болки в тазовите кости и коремчето ми е доста смъкнато....

# 154
А, един въпрос- какво значи "А Роси верно се ослушва вече..." Какви са сигналите ?! Бих помолила мамите, които вече минаха през това да споделят  дали и как се усеща момента преди да почнат контракциите newsm78 Питам, защото от няколко дни имам сериозни болки в тазовите кости и коремчето ми е доста смъкнато....

Аз имах предвид, че термина й мина.. А и моето коремче е смъкнато доста, но както и това с болките, не е сигурно че скоро ще дойде бебо.

# 155
само да кажа да стискаме палци и на goris(Гери)-че днес се засякохме на тоновете и както си прикавахме ,че и двете нямаме никакви признаци на раждане и покрай болезнен цикъл не усещаме що е тва болезнена котракция-така след записа я изстреляха към приемното за раждащи в тина киркова за преглед-оказа се че има доста регулярни контракции-там пред кабинета я оставих и й ститскам палци ако са я приели всичко да мине по вода(е може и фалшива тревога да е-ама се съмнявам Wink) така 4е ще се ослушвам и за нейното щъркелче Praynig Party
на мен ни направиха последни изследвания,написаха ми всички бумаги(голямо писане падна) за да мога в понеделник рано-рано да мина първа под ножа Mr. Green(как звучи само Crazy)-и така-ще си почивам като за последно тия 2 дни и ще чакам тук новите бебоци за да се зареждам с положителна енергия
на всички мили момичета,които надничат тук-желая чуден weekend и само весели емоции-целувам ви Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 156
  • София
Леле гледай ти какво става. Вчера си хапваме сладко и си говориме как никой няма признаци, а днес Гери я изстреляли към родилното. Стискам палци и дано всичко мине бързо и лесно. Е тя не ги ли е усещала тези контракции се чудя?

А какво ли става с Бедствието,  Златна и мама Мими на д-р Джед newsm78

# 157
   ЧЕСТИТО И ОТ МЕН НА ВСИЧКИ МАЙЧЕТАКОИТО ГУШНАХА СВОИТЕ БЕБОЦИ!ПОЖЕЛАВАМ ИМ ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВ ЖИВОТ!    bouquet
  Моята дундичка е много послушна.Не плаче нито при смяна на памперса,нито при къпане,хапва стабилно все повече адаптирано мляко,кърмата ми е много оскъдна и много страдам заради това.Помагайте,ако знаете как да я увелича.А също искам да питам колко често акат вашите бебета,забравила съм от баткото,София го прави само веднъж на ден.
  Много съм доволна от Мустела,беше се изринала по лицето още в клиниката и с едно намазване със крема им Стелатрия изчезнаха.
   Моята лекарка казва,че последните новости в медицината доказват,че не е необходимо омазняване на бебешката кожа.Аз бях приготвила зехтин,но не го ползвам засега.Вие омазнявате ли бебчовците си след къпане?
  Отивам да я храня,доскоро!

# 158
Да знаете само, че е фалшива тревога - Гери си е в къщи. Peace

# 159
ЕЕЕ точно се бях настроила да чета друга новина Wink-нищо-аз и без тва й казах да стиска до утре,че е празник Peace-сега ще я чакаме да се включи да разказва Praynig

# 160
  • София

Май е по-редно да кажа "жалко". Вече си мислих кога ще видя съобщението за бебето на Гери. И най-накрая да се разбере момче или момиче е Thinking

Гери  драсни някой ред да кажеш какво са ти казали! Hug

# 161
и понеже Карил я няма(по най-прекрасната причина) Heart Eyes а тя много добре ни действаше със стиховете си-ще ви споделя едно,което макар да не е съчинено от мен и да не може да се мери с духа на нейните-мисля че ще ви допадне-приемете го като комплимент към всички вас-жени и бъдещи и настоящи мами

Жена

Как тревожно е да си жена.
Красота и усмивка да бъдеш
сред всекидневния сив къговрат
вярност - срещу изменчивия вятър,
нежност - в загрубелия свят.
От безбройните пътища земни
най-рискования да избереш -
безразсъдния път на сърцето
и докрай да го извървиш.
Твоя единствена радост да бъде
радост да даваш... Да бъдеш в нощта
светло прозорче, което чака,
първа стъпка, разбудила утрото.
Ти, слаборъката, да подкрепиш
силата на ръката корава.
И непростимото да простиш,
и да градиш живот от отломки.
Отговорност е да си жена.
Бъдещето да носиш в утроба.
Да продължиш в един детски вик
дългата мълчалива целувка.
Вечност да сториш от краткия миг.
Твоите прострени ръце за прегръдка
люлка да станат за нов живот.
Нощем над него безсънна да тръпнеш,
светла като звездоокия свод.
Всяка детска усмивка - със бръчка
да заплатиш и в косите със скреж.
Сълза по сълза на новото стръкче
своята хубост да предадеш.
Нищо за себе си да не оставиш.
Саможертва е да си жена.
И до ранена, разбита гръд
чистите извори да защитаваш -
просто, за да съществува светът.
Горда съм, че съм жена.

Блага Димитрова

# 162
  • София
Благодаря Мерелин за прекрасното стихотворение Hug Ех как ще ми липсват нашите срещички. Много ще ми е мъчно да знаете дори мога да си поплача малко. Hug

# 163
Момичета, тъкмо разглеждах темите за първолачетата и на какво попадам:д-р Дженд и мама Мими си имат момиченце Александра!Родила се е 4125 гр. и е 52см! Да им е жива и здрава и много, много да ги радва! smile3522  bouquet  bouquet  bouquet
 Аз благодаря на всички за съветите.Успокоявам се с това, че вече останаха 12дни.Ще ги изкарам някяк си-дали по-честичко ще си полягвам или ще ям безсолни храни(аз и без това така се храня).
От мен спокойна нощ на всички : и на мамите с бебета baby, и на тези, които още са в очакване pregnant!

# 164
  • София
Честита госпожица Александра на д-р Дженд и мама Мими!!!

Момичета, не се давайте на финала с тези вируси. Не остана!!!
Мерелин, страхотно стихотворение. Благодаря  bouquet  Стискам палци за понеделник! newsm10
Хайде Гери да пише какво е станало днес, че се притесних - как така няма да усети контракциите???
Чакаме още новини за бебчета Laughing  Laughing  Laughing

Последна редакция: пт, 10 ное 2006, 22:37 от bubalina

Общи условия

Активация на акаунт