Горди Ноемврийски мами гушкат бебчета засмяни

• 12 289
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
Честити бебчета на всички щастливи мами и татковци   bouquet
Добре дошли на завърналите се при нас bouquet 

Благодаря и на всички, които намират време да споделят с нас опита си!
Незнам какво става, но още е едва 10-ти, а бременните останахме малко, тези бебунки много бързат да излизат. Нашата варненска групичка все още е с пълни редици. Ако знаете само Мина каква вксуна баница беше ни приготвила днес .. мммм .. и тортичка ... мммм .. , а д ави кажа ли и за палачинките, които нейната мама ни беше направила ... ади няма да ви казвам да не ви дразня  Mr. Green  .... ама после защо ми били отекли краката  Sick
Хайде, ние продължаваме да си носим килцата и май ще почакаме докато гушнем нашите звездички ... На всички лека и спокойна нощ  Hug

# 166
Честито бебче на татко д-р Дженд и мама Мими  Hug
Мерелин - ако не се засечем до понеделник - стискам и палци и показалци да мине ОК всичко !! Все пак отиваш за да се срещнеш с бебка !!!!
ИСКАМ И АЗ ВЕЧЕ СРЕЩА С МАЛЕЧКО !!! smile3504

Лека нощ и от мен, мами!

# 167
  • Sofia
Честито на мама Мими и татко Дженд  bouquetДа Ви е жива и здрава малката-голяма мома Александра baloni baloni baloni

# 168
Здравейте сладурчета и от мен и моето слънце Калоянчи. Hug
Най-напред благодаря за поздравленията на всички ви .  bouquet
На новите майчета честито а на тези още 2 в 1 не се бойте време не остана.
Ние се завърнахме от болницата преди два дена но с идването ни в къщи и бебешките проблемчета ни заляха. Grinning.
За раждането да разкажа че беше доста тежичко продължи около 14 часа но повярвайте ми всичко се забравя когато ти го поставят в ръцете и ти си гушнеш това съкровище. Hug
В болницата имахме малко проблеми с бебо понеже имаше някаква инфекция и се оказа че заради това не е пораснал достатъчно та трябваше да изтърпи доста инжекции милото направо ми се късаше сърцето като го гледах но благодаря на докторите за усилията които положиха за него. newsm51
За капак на всичкото два дена преди да ни изпишат получи обрив по цялото тяло и това вече ми дойде в повече. smile3511 smile3515.
На изписването педиатърката се изпусна че това най-вероятно е от козметиката която ползвали там а неговата кожа е много чувствителна .Направо побеснях.
Нокакто и да е днес вече след баня и с козметиката на Мустела и едно мехлемче се изчистиха newsm47 newsm53.
Днес имахме и малко колики но Саб Симплекса май свърши хубава работа.
Ами това е за сега храним се на кърма да чукна на дърво да е за дълго, акаме по много ,плачкаме по малко и така по цял ден.
Айде че стана много а и трябва да се събуждаме вече smile3521
Извинявам се но нямах време да изчета цялата тема и моге да съм пропуснала нещо но ще наваксам като имам време.  bouquet

# 169
  • София - Дианабад
Благодаря за стискането на палци, момичета! Много съм трогната.
Само дето още съм си 2 в 1. За малко да не пиша тая вечер.
Отивам аз на ЖК и акушерката нещо се притесни - уж тоновете му били много хубави, пък главата не била слязла достатъчно, щяла съм да пренося. Казвам аз, че цикълът ми е по-дълъг, а те - ходи на един запис на тонове. И без това бяхме тръгнали нататък, че и с Мерелин се срещнахме /супер Grinning/, но като легнах на кушетката и почнаха контракциите - за 30 минути 3-4 някъде бяха - усещат се, но не бяха болезнени и не се притеснявах изобщо. Идва обаче докторката да ни види и: "Аууу, ама вие имате родилна дейност! Сега ще ви изпратя на втория етаж в приемния кабинет да ви прегледат и да кажат дали ще ви приемат, или ще се приберете вкъщи." И се качихме на 2-ия етаж, чаках докато дойде някой лекар да ме прегледа, но се оказа, че не ме искат още. Шийката ми била назад /не знам какво значи/ и засега няма признаци за раждане.
И така се прибрах, а татито се беше настроил тъкмо за среща с бебчето, ама то не се знае Laughing - от време на време си имам контракции, нерегулярни са засега, но знае ли човек...

ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМИ КАРИЛ, ГУГИ, СЪЩО НА МАМА МИМИ И ДР. ДЖЕНД. ДА СА МНОГО ЗДРАВИЧКИ И ПОСЛУШНИ БЕБЧЕТАТА, ДА БЪДАТ ЩАСТЛИВИ ВСИЧКИ В СЕМЕЙСТВАТА!
Есма, радвам се, че се включи в темичката. Да цункаш принцеските от нас!
Клюки, стискам палци за утрешния преглед! Всичко да мине добре!
На завърналите се вкъщи мами - добре дошли със сладките бебчета!
Дари М, знам, че може би ти е напрегнато, но би ли споделила кой педиатър избра и дали си доволна от него?
На всички мами, тръгнали за среща с бебчетата - успех и леко раждане!
Засега е това от мен.
Лека нощ на всички!

# 170
  • Sofia
Добро утро,мили мамчета!
Станах преди малко и реших веднага да проверя дали няма някоя хубава изненада newsm32
Искам да поздравя всички именници.Да Ви е живо и здраво името baloni
Черпя Ви и за моето момченце Виктор Wine Glass
goris,вчера с тати сте се  разминали сьс срещата с бебчето,но сьвсем скоро и това ще стане!
Момичета,време не остана,вече и аз нямам тьрпение да си гушна малкото пиленце.
По-кьсно пак ще се включа  bouquet

# 171
  • София
Привет и от мен  Hug
Нямам представа кой празнува днес, но да са живи и здрави всички именници и специално Виктор на мама Теди   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet
Тези дни е голямо затишие сред нашите редици Sad Дали това не е предвестник на бум от бебчета   Mr. Green
Аз снощи пак не можах да спя - имах продължителни менструални болки и само се ослушвам като гърмян заек и не знам какво да правя! newsm78
Силно се надявам, че ще различа родилните болки, но знам ли #Crazy
Желая лек и слънчев ден на всички ноемврийски мами и на вече родилите се ноемврийчета  baby_neutral

# 172
Здравейте, момичета!   lovekiss Теодор спи блажено, попръцквайки и пълнейки памперса Crazy, та рекох да ви навестя и да проверя редиците на ноемврийките! Днес е термина, на който трябваше да родя, а аз вече гушкам малкото си мече newsm32. Пожелавам на всички мами 2 в 1 скоро да се радват на своите рожби и да изпитат това велико чувство майчинството! Hug

Да е жива и здрава малката госпожица Александра на мама Мими и татко Дженд! Да ви носи много радост, да се гордеете с нея, да бъде хубавица като мама и с лекота да разбива мъжките сърца! baloni baloni baloni

Честит празник и на всички празнуващи, специално на Минаbouquet Весел празник и наздраве! Wine Glass

Tedi91, ще пийна една боза (нямам голям избор, докато кърмя  Mr. Green  ) за здравето на синчето ти! newsm03

Хубав и слънчев ноемврийски ден на всички! Kissing Heart

# 173
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!

ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА Д-Р ЖЕНД - ама тя наистина голяма мома, лелей... Да е жива и здрава!!!

jenny_b, Цвети - ами какво да правя... ако не родя този уикенд в понеделник съм пак на преглед, да видим дали са понапреднали нещата или какво... и на мен като на goris този понеделник ми казаха, че шийката на матката е назад - goris, това означава че няма да зараждаш всеки един момент, има време - обръщала се като започнат контракциите. Пък и ти имаш време Wink, виж за мен е интересното.

...
Силно се надявам, че ще различа родилните болки, но знам ли #Crazy
...

Ще ги различиш, не се притеснявай - като започнат и няма да спрат, просто няма как да ги сбъркаш Wink.

Мда, тези вируси са отврат... Сестра ми още не се е оправила, както и племенничката, майка ми и тя нещо говори носово. Свеки и тя е болна - ние мислехме тези дни (като вляза в родилното) Иво да спре Йоана от детска и някоя от бабите да я гледа, но така рискуваме да се разболее... изобщо - много сложно стана; а и аз не съм се оправила още съвсем. Пфу, как мразя тези болести!

Клюки и Мерелин - тази нощ ви сънувах, супер идиотски сън беше... Нещо като филм, ама не съвсем  Laughing.

# 174
  • София
Роси, ти никакви признаци ли нямаш за скорошно раждане? Нещо контракции или знам ли?

# 175
Роси, ти никакви признаци ли нямаш за скорошно раждане? Нещо контракции или знам ли?

Честно казано - вчера вечерта имах 1-2 стягания на кръста и едновременно на това и ниско долу, както и оня ден - обаче само това... Май набирам инерция за започване на раждането - но кога ще е никой не знае... Както и да е - на 8-мия ден от преносването трябва да ме приемат в болницата със или без признаци за раждане... Обаче ако знаете за 2 седмици как ми е пораснал корема... чак е плашещо!  Thinking

# 176
  • София - Дианабад
Добро утро и от мен!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ /НА МИНА, НА ВИКИ НА МАМА ТЕДИ И ОСТАНАЛИТЕ/! МНОГО РАДОСТ И КЪСМЕТ!  bouquet
При мен тази нощ беше много спокойно, засега нямам никакви признаци за предстоящото събитие. Май ще си откарам до термин все пак. Роси 74, благодаря ти за информацията, която ми даде Hug! Молим му се тук на човечето вече да излиза, ама то не ще Wink!
 И понеже вчера забравих: Добре дошла вкъщи на малката Ангелинка! Да расте здрава, весела и да радва близките си!
Това е от мен засега. Ако има промяна, пак ще пиша /или щъркелчето Wink/.
Приятен слънчев ден на мами и бебчета!

# 177
  Здравейте, момичета! Докато Боил спи реших да драсна някой ред и да прочета пропуснатото  Mr. Green!
  Честито на Dr. Jend и мама Мими за голямата госпожица  newsm51! Да е жива и здрава, много да папка и да слушка, а на мама бързо възстановяване  newsm51!
   Фъстъчка, прочетох че се притесняваш как ще родиш, ако не ти сложат епидурална! Аз родих и двата пъти без упойка, а бях твърдо решила този път да съм със! Но така стана, че въпреки че съм с нисък праг на болка се смях до почти пълното разкритие, а после нещата се развиха толкова бързо, че едва не родих в предродилна и после много бързо забравих, че ме е боляло  Mr. Green! Както е казал д-р Илиев на Мария - "Пожелавам ти бързо и леко раждане като на Ирена"  Peace!
   Да ви се похваля - снощи ни падна щипката  Mr. Green! Сега още слагам спирт и Топоцин и се надявам да нямаме проблем с пъпчето!
    Боил е ненаситен  Mr. Green! Дните през които бяхме в болницата почти не ядеше, а само спеше и спадна с 370 гр.! Като се прибрахме в къщи обаче започна да се буди през час и да иска да яде  ooooh!! Вчера започна да се буди през 2-3 часа и днес е горе долу така! Май имаме колики обаче, защото вечер към 10 много плаче и свива крачета  Tired! Чакаме обаче баба и дядо в понеделник да ни донесат капки за колики от Испания и да видим дали ще ни помогнат  Praynig!
  Да ви питам: Какви пампи ползвате? Ние сме с Памперс, но дрешките му са все мокри, дори и да не е пишкал много! Чудя се дали не е защото е много слабичък и пампата му е широка  newsm78? Кажете имате ли такъв проблем?
  Честит имен ден на всички празнуващи! Да си носят името със здраве дълги години!
Мина, да си жива и здрава и скоро да си гушкаш малкия принц   bouquet!

Чао за сега, че колко работа ме чака из нас...  Whistling

# 178
 Здравейте и от мен  bouquet
 Първо искам да честитя на Др.Дженд-ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ЩЕРКАТА,МНОГО,МНОГО РАДОСТ ДА ВИ НОСИ newsm51 smile3501ПОЗДРАВИ НА МАМА И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ  bouquet
  Аз също съм без признаци за скорошно раждане Wink,вярно,че термина ми е на 24.11,но според "наблюдатели" Laughing коремът ми се е смъкнал Rolling EyesАз дори снощи бях на рожден ден на една приятелка,но малката г-жица вътре в мен още на  първия час възнегодува срещу силната музика и цигарения дим в кръчмата  Grinning,и си тръгнахме-друго си е като си полегнеш-веднага се кротна Laughing
  Днес очаквам гости,въртя две манжди на котлона и едва ли ще ми остане време да ви посетя отново-казвам го за всеки случай,де-да не помислите,че съм се разраждала Laughing
  Кураж и спокойствие на мамите 2 в 1, а на обебилите се мами- Hug и целувки за бебчовците Heart Eyes

# 179
Честит имен ден на всички празнуващи!!!  bouquet
Честита радост на мама Мими и татко Dr. Jend!  bouquet Да им е жива и здрава малката чаровница!   bouquet
На завърналите се бебовци и майчета добре дошли !   bouquet

Относно пампите - В болницата и първата седмица в къщи бяхме на Хъджис - страхотни са, не текат , дупето е сухо ... а бе супер, само че не се намират навсякъде, пробвахме Памперс много текат и бебо е мокър от едно напишване - нещо не са като едно време, днес купих по  5 бр. от  Молфикс и Либеро за да пробвам. Ще докладвам за резултатите.
Аз да се оплача малко - Георги изобщо не пие течности, различни от кърма, което от своя страна е проблем за лечението на жълтеницата / нивото на билирубина вчера е същото, като при изписването/ Док каза аз да пия повече, за да разреждам кърмата и да го храня по-често. Ама това ужас - постоянно или бебо или помпата са закачени на млекоцентралите - много се изморявам от това, все едно съм копала.. Mr. Green Дано поне има ефект..... Praynig
Не искам да  ви натоварвам с моите проблеми, но ми олеква като си изплача болката ...

Желая Ви слънчев и спокоен ден!

Общи условия

Активация на акаунт