Горди Ноемврийски мами гушкат бебчета засмяни

• 12 283
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
MAMAMINION СИ ИМА МОМЧЕНЦЕ!!! КАЗВА СЕ КААН 3820 ГР И 52 СМ. РОДИЛ СЕ Е ВЧЕРА В 21.33 ЧАСА Всичко е минало нормално Simple Smile

# 181
ЧЕСТИТ ЮНАК НА MAMAMINION!!! Да е добричко бебе, а на мама - бързо възстановяване!

Dil - защо се притесняваш че бебчо иска само кърма? Доколкото знам колкото повече го кърмиш сега толкова по-бързо ще мине жълтеницата - затова ме и учуди твоето притеснение...  Peace

# 182
Честити бебчета на мама Мими на Dr. Jend и на мама Миньон! Да са им живи и здрави!

Честито и  на именниците днес! Да им е живо и здраво името!

# 183
АЗ ползвам памперс и за двамата и съм много доволна- на мен не ми пропускат изобщо- а няма да казвам на Ран памперса с каква тежина е сутрин, като е изпил половин литър айрян след 20 часа Simple Smile има два варианта- да пропускат- или са малки или са големи- при Неда ползваме 1-ца, но така й го слагам, че лепенките се срещат на коремчето- иначе ще й хлопа и ще се мокри

В четвъртък беше 3 кг!!! Днес пак ще я меря гола и ще кажа колко е качила моята лакомничка !!! Пу-пу - вече се заглежда разни предмети и тати й сложи въртележаката на леглото- мноаго им се усмихнва-ама аз да питам записвалите по лекциите- на каква възраст ги репоръчваха тия неща

# 184
Да е жив и здрав юнака на мама mamaminion! smile3525 smile3525 smile3525

Аз също ползвам Памперс 1 и засега съм доволна, предвид на това колко е пълен всеки път и тежестта му...от самото начало ползваме Памперс и досега няма издънки...моя приятелка е много доволна от Либерото...
За жълтеницата Теодор пие 5% Глюкоза вместо вода...в АГ-то докито каза поне 2 седмици да му я давам...

# 185
  • София
Здравейте,момичета!Много благодаря за хубавите пожелания  Hug !
Ние с малката вече сме си в къщи и се опитваме да спазваме някакъв режим.
Родих секцио по спешност-кръвното ми е било високо известно време без да разбера и плацентата ми се беше отлепила.За щастие всичко приключи добре благодарение на докторите от Втора градска болница.
Велинова радвам се,че Ангелинка вече си е вкъщи!Какво АМ и даваш?
ЧЕСТИТО на всички обебили се мами,а на останалите пожелавам успех и леко раждане  newsm51  newsm51  newsm51 !!!

# 186
  Честито на мама Миньон   bouquet! Да и е жив и здрав големия юнак   bouquet! Много да спинка, да папка и да пълни пампите   bouquet! На мама бързо възстановяване   bouquet!
  Цвети, и ние сме на 1-цата и лепя лепенките почти една върху друга, но ефекта е: Боил мокър до ушите, а папмпата суха  Tired! Изхвърлям ги почти сухи, но нали моя все по нещо е пръцнал, а за 2 дни събрах дрехи за 1 пералня заради скапаните памперси! Преобличам го понякога и през час  ooooh!!
  Ние сме само на кърма! Не пием вода, а само цокаме! Обаче ми е един портокалов...  ooooh!!

# 187
  • София
Честито бебче на mamaminion!!! Да й носи много радост и щастие!    bouquet   

# 188
  • София
ЧЕСТИТО НА МАМА МИМИ И МАМА МИНЬОН!!!

ЧЕСТИТО И НА ИМЕНИЦИТЕ!!!

Добре дошла на Бубалина77! Радвам се, че всичко е минало както трябва.

Днес е прегледа на Клюки дано да е напреднала в изглаждането на шийката. Praynig

Гери аз явно много съм се впечатлила от твоето преживяване, защото сънувах шантав сън: На запис на тонове съм като тебе в Тина Киркова и ми казват "Имаш много контракции, отивай да те прегледат". Отивам аз и доки ми съобщава, че съм със 7 см. разкритие #Crazy и скоро ще раждам. А аз му викам "А не. Трябва да отида до вкъщи да се изкъпя и тогава ще идвам" а на ум си мисля "Аз ще раждам в Шейново. Там имам уговорка". Да, но доки не ме пусна и ми сложи коланите, а аз след 15 мин. му викам "Усещам напъни", а той "Стига глупости", но ме погледна и се шашна, защото бебо му махаше (голяма лудост нали Joy Joy) и направо на това легло си родих без да усетя въобще болка. Като родих се обадих на мъжът ми и му съобщих, а той "Как така, нали ще раждаш в Шейново. Взимай си бебето и отиваме да си раждаш там"

Е това беше моят луд, луд сън. Направо голям смях падна сутринта като го разказвах на мъжа ми.

# 189
Честито на мама Мими и Dr. Jend и mamaminion !!! newsm51 smile3504 newsm51
 Честито на всички именяци !
Странни сънища сънувате, но така е  Grinning Wink
Аз вчера бях на запис на тонове, всичко е наред, и след това докторката реши да ме прегледа за разкритие , а не да чакаме до понеделник
 и... 1,5 см.  Grinning 
След прегледа имам съвсем леко кървене, като зацапване, което било нормално  Wink, а дне с май ми падна и тапата  Grinning
Така че , явно беба си гони графика Simple Smile

Много приятно ми става , как вече в темата се говори за памперси , кърмене , режими  Joy живи и здрави и всички останали скоро да сме на такава вълна Hug

# 190
  • Sofia
Честито момченце на мама mamaminion smile3525 smile3525 smile3525

# 191
  • Отвъд алеята зад шкафа
Здравейте и от мен, малееее докато изчета всичко 1 час си мина.......

Честити бебета на Dr.Jend, mamaminion и Мими !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Аз слагам Памперс на Емка и не е мокра, но залепвам лепенките на 1-цата плътно една до друга. Засега нямаме колики, но си пийваме Еспумизан преди всяко хапване. А иначе добре хапва и пълни памперса по 8-9 пъти за денонощие. Много е кротичка и явно обича да се къпе, защото във ваничката направо се размазва от удоволствие - окорва си очите и мята крачета, а по някое време застива и само си лежи без да мърда, ама си личи, че й харесва. Даже като мем само дупето на чешмата пак си кротува милата.  :lov

Айде стискам палци на Горис и всички останали бъдещи мами. Сега ще кача и още снимки при "Нашите бебета"

# 192
ДАНИ (Dani Djoneva) СИ ИМА МОМЧЕНЦЕ - ВЕЛИМИР - 3465 гр, 52 см!!! Засега не знам подробности, като разбера ще ви пиша. Да са живи и здрави!!!   bouquet

# 193
ЧЕСТИТО НА МАМА ДАНИ!!!!  МНОГО ДА Я РАДВА МАЛКИЯ ВЕЛИМИР И ДА РАСТЕ ЗДРАВ И КРАСИВ Simple Smile

Искам да попитам мамите,  които ползват капките Сап Симпекс- каква беше дозата и дали се дава преди всяко ядене- че на Неда пак започнаха мъките с коликите, а батко Ран накъса упътването, а аз не си спомням какво точно беше...

# 194
Здравейте Мамчета!  Simple Smile

ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА МАМА МИМИ НА Д-Р ДЖЕНД И НА МАМАМИНЬОН!   bouquet   bouquet   bouquet ДА СА ИМ ЗДРАВИ МАЛКИТЕ СЛЪНЧИЦА И ДА ОГРЯВАТ ДНИТЕ ИМ!

Цвети, благодаря ти за отговора !  Hug Аз пръскам от как са ни изписали спрей физиологичен разтвор, който е с бебешки накраиник за носленцето.Но понеже почти нищо не изхвърля и колкото и да чистя с клечки, нищо не излиза, бях решила да питам.
МЕРЕЛИН, стискам палци за понеделник и ти желая най-вълнуващата среща с малкото човече!

Мина, честит имен ден!   bouquet Желая ти най-хубавия подрък съвсем скоро!
Честит имен ден и на малкия Вики!  baby_neutral

По отношение на памперсите и аз ползвам на Памперс, размер 1.Не са ми пропускали до сега, но и аз застъпвам хубаво лепките една върху друга, защото иначе са и широки на Теа.
Цвети, това което знам аз е, че бебовците започват да различават предмети и да се заглеждат след първия месец.В момента виждат сами сенки.Но ние нашата играчка сме я сложили над леглото още от началото.Имаме и една нощна лампичка-звездичка, която пее и прожектира на тавана разни меченца и звездички.Когато й ги пусна на Теа, определено се заслушва и започва да върти очички все е дно вижда.Мисля, че поне не им вреди на мъниците, така поне започват по отрано да си тренират слуха и зрението.
Моята бебка много обича да си пийва водичка и чайчето на Хип против колики.Педиатърката каза, че сама щяла да си покаже дали иска вода и ако си пийва да и давам.
И ние вчера си взехме акта за раждане  Simple Smile Остава да я запиша при педиатърката с него и да подам документи в социалните за еднократната помощ и за майчинските.

Момичета, стискам палци на всички бременни мами, защото то ноември си напредва и може във всеки един момент вашите щъркелчета да долетят до нас с добрата вест.  Peace

Лека вечер!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт