Горди Ноемврийски мами гушкат бебчета засмяни

• 12 280
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАМА ДАНИ! НЕКА Е МНОГО ЗДРАВ МАЛКИЯ ВЕЛИМИР А НА МАМА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!

Цвети, САБ-а се дават преди хранене по 15 капки, като преди това добре разклащаш шишенцето.Според мен започват да действат след по-продължителна употреба, поне при Теа така се получава.Дано да помогнат по-скоро на малката Неда  Peace

# 196
  • Sofia
Честито бебче на мама Дани!Да е жив и здрав малкия Велимир smile3525 smile3525 smile3525

# 197
Здравейте момичета!!!!
Честито на новите мами   bouquet!!!!
На именяците- също  Crazy!!!!!!!

Аз, като една бъдеща, неопитна майка искам да кажа, че в България не съм обръщала внимание, но напоследък тука се заглеждах по пакетите с дайперси и какво установих- че и "Pampers" и "Huggies" преди размер "1" имат един друг размер "N", който се води за новородени или до 4.5кг... Единицата е за бебоци от 4 до 6 кила... и на двете марки, един пакет, който съдържа 40бр. дайперси, размер N струва около $10...
Чудя дали в БГ номерацията е същата, а ми е любопитно и колко струват...  newsm78

Ако някой иска да ме види на портрет от снощи- 39 седмици и 2 дни- моля  Whistling http://snimka.bg/album.php?album_id=37313&view=1&photo=185
Чао засега, отивам да лапам!!!
Желая много щастие на всички!!!

# 198
Честит имен ден на Мина, батко Виктор на Tedy91 и татко Виктор на Gadamer!
 Да са живи и здрави именниците, а на Мина, специално пожелание за леко и скоростно раждане .. тия дни до термина Wink
Честити бебе Александра на Dr.Jend  и мама Мими, бебе Каан на мама Mamaminion и бебе Велимир на мама Дани!
Много щастливи мигове на семействата с новите попълнения, а на мамите бързо възстановяване.   bouquet newsm51  smile3525
Да си похваля мъжа - днес сглобяваме (основно той, аз придържам предимно) еднокрило гардеробче, което той начерта като размери. Стана доста добре, като за първо изпълнение Simple Smile Още малко и ще го инсталираме на мястото му, а аз утре/вдругиден ще го напълня с наши дрехи. Остава да се появи само скрина за бебо и с мебелите сме приключили. Simple Smile

# 199

Аз, като една бъдеща, неопитна майка искам да кажа, че в България не съм обръщала внимание, но напоследък тука се заглеждах по пакетите с дайперси и какво установих- че и "Pampers" и "Huggies" преди размер "1" имат един друг размер "N", който се води за новородени или до 4.5кг... Единицата е за бебоци от 4 до 6 кила... и на двете марки, един пакет, който съдържа 40бр. дайперси, размер N струва около $10...
Чудя дали в БГ номерацията е същата, а ми е любопитно и колко струват...  newsm78

ами същото е положението и тук- само че N при нас е 1 - от 2 до 4 кг мисля, че беше- продават се 44 в пакет и струват 16 лв

Lightblue, благодаря ти за отговора- ние до сега по настояване на таткото давахме по- малко капки и първоначално даваха ефект, но с усилването на коликите спряха- и нали нямаме лисктовка- той не ми вярва, че се дават по 15 капки...

Гледам в списъка има доста мами с минал термин, които не са се обадили...

# 200
  • София - Дианабад
СУПЕЕЕЕР, пак започнаха бебчетата Grinning.
ЧЕСТИТО БЕБЕ КААН НА МАМАMINON И БЕБЕ ВЕЛИМИР НА МАМА ДАНИ! ДА СЛУШКАТ МНОГО, ДА СА ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ, НА МАМИТЕ - БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!  bouquet  bouquet  bouquet
Ние с таткото днес решихме да изчистим основно, дано и бебчето реши да се ражда, ама не - единични пробождания от време на време и това си е. Нито тапа, нито контракции, нито води - нищо Sad. Май много се чуди дали да излиза, или да си постои докато му свърши наема следващата неделя Mr. Green.
На тръгналите да раждат мами - успех! На останалите - целувки на бебчетата! Hug
Приятна вечер!

# 201
Честито на всички нови мами!!! smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

Да се похваля и аз stork-boy,че на 6.11.2006 в 15.27ч. се роди малкия ми слънчоглед ИВЕЛИН - 2197гр. и 44см. newsm30

Засега е в болницата още и се борим с една инфекция и килограмите. Надявам се след още 1 сед. да си го приберем. Praynig

Леко раждане на чакащите мами и целувки на всички бебчета!!!

# 202
  • София
Честит имен ден Мина!
Честито и на всички обебили се мами! Да ви радват много слънчицата!

# 203
ЧЕСТИТО МОМЧЕНЦЕ И НА ПАЛ4ЕТО!!! Стискам палци бързо да се пребори с инфекцията и да си го вземете в къщи!

# 204
 Здравейте мами ,малко късно ,но наи-после се поуспокоих и реших да ви пиша!До сега съм плакала,колкото и да не ми се щеше да ви занимавам с моя реф няма как да го прескоча!Днес както Мони е написала-бях на преглед при акушерката която ще ме изражда!Бебо си е много добре разположен обаче церебралната ми тръба вобще не била отворена и тези дни изобщо нямало надежда да раждам!Термина ми е в петък и за това в четвъртък пак ще ходя да ме преглеждат и ако пак не била отворена-познайте:ровене,раздразване и някакви такива работи ще ми се случват newsm45.2-3 ч ходене на ден не били никак достатъчни трябвало непрекъснато да ходя,защото килата ми:20-21 били ужасно много и съм мъчела бебето ,понеже то било готово за излизане а аз с моите кила съм увила шийката с много мас,която пък пречела бебето да излезе!За капак на всичко и кръвното ми не слиза под 130 и трябва да го следя да не надвишава 140,че бебчето ми ще страда(а аз нестига че така се притеснявам от 2 седмици все ми е ввв главата дали всичко ще е наред)и само това ми липсваше да ми кажат newsm45 newsm45 newsm45 та и олекнахме с едни 100лв за апарат за кръвно newsm61. М и друго важно днес цял ден съм ту с болезнени ту с неболезнени контракции,а акушерката ми вика(че ми била казала)при контракция да ставам и да се разкрача,а не да седя ,че притискам бебо-аз такова нещо не помня-това е важно и не бих го забравила,а и мъж ми е бил с мен винаги и тои не помни, ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕДЯ!Та от цялата работа аз съм виновна за всичко и се чувствам ужасно!!!!
      ПОЗДРАВИ НА ВСИчКИ щАСЛИВИ МАЙчЕТА!!!
ДАНО УТРЕ СЪМ ПО-ДОБРЕ И ВИ СЕ ИЗВИНЯВАМ,чЕ ВИ НАТОВАРИХ С МОИТЕ ТЕЖЕСТИ!!!!
     ОБИчКАМ СИ ВИ txtloves  Kissing Heart Heart Eyes

# 205
Честито бебче на Палчето Simple Smile И бързо да си го приберете в къщи  Praynig

Аз също си мислех колко бебчовци има родени на термина си до сега.. не съм гледала списъка. А моя термин си мина днес и все още ниииищо.

Клюки, по-спокойно! Че то кръвното ти от емоции още повече ще се вдигне Sad
Кой какво разбрал и недоразбрал - няма значение, нали вече знаеш как трябва да стоиш по време на контракции, та от сега нататък максимално ще си го облекчаваш момченцето, спокойно !! И аз за пръв път го чувам това за разкрачването, но сигурно има логика newsm78 newsm78. Така че спокойно само!

Хайде, лека и спокойна нощ на всички Simple Smile

Последна редакция: сб, 11 ное 2006, 22:27 от jenny_b

# 206
  • София
Честити бебчета на всички майчета!!!    bouquet   bouquet   bouquet   bouquet
Много да папкат, спинкат и слушкат!!!
Вече си имаме 40 бебчета  Laughing  Joy
Клюки, не се притеснявай и не плачи, защото така тревожиш и бебчето. Аз знам за жени, които са качили по 30 кг и не са им казвали подобни неща! Не мисля, че причината е в теб или в килограмите. Ще видиш, че всичко ще бъде наред. Най-важното сега е да си спокойна!!!

# 207
  • София
Здравейте и честито на всички с нови бебчета! Страхотно е, че са толкова много бебоците  Grinning

Цвети, за коликите - аз установих, че като пия чая за кърмачки на Хип (този на пакетчета, не на гранулите), малките нямат колики. Може да пробвате.

Pal4eto, честито и на теб и дано наистина бързо да се оправи малкото съкровище и да си го гушкаш вкъщи.

За памперсите - знам, че при момченцата е важно пишката да е надолу, защото иначе (ако е нагоре) като пишкат и то излиза и са целите мокри. Аз също ползвам памперс 1 и съм много доволна, в началото пробвах с хъджис, ама нещо не се справихме с тях и девойките редовно се подмокряха.

Хайде, чао за сега, тръгвам, че идва време за хранене... Поздрави и успех на тези, които предстои това вълнуващо преживяване - раждането.   bouquet

# 208
Клю,
утрото е по-мъдро от вечерта... надявам се си се успокоила!!!
Тая докторка чак мене ме издразни- може ли така да се държи и такива глупости да говори на жена в твоето състояние... Ами, че мене ако ме питаш- твоята структура си е точно да раждаш дечица!!! Каква мас, какви 5 лева!?!?  Shocked
Да ти кажа- едва ли става въпрос за "церебрална" тръба, както пишеш, ами "цервикална"- демек, шийката на матката още не се е отворила- но какво пък- за бебко сигурно е по- добре така...
Мойто разкритие също си стои 1см от 10тина дни, и тъй като термина ми е в сряда- мене ще ме бъзикат в четвъртък сигурно...  Mr. Green
Обаче имам една приятелка, която точно на следващия ден след тази манипулация роди много бързо и леко, а преносваше 10тина дни, така че аз нямам нищо против!!! И без това корема вече мнооого ми тежи.
Иначе- апарата за кръвно е добра инвестиция- не му се ядосвай Simple Smile Тъкмо като се роди бебко, може после таткото да го ползва Simple Smile)))))
Хайде със здраве и не се ядосвай!!!
И да си следиш кръвното...   bouquet

# 209
Клюки, аз за това не ги харесвам акушерките- големи всезнайки са да му се не види!!!! Това с разкрачването не съм го чувала никога, а все си мисля, че имам някакъв опит след като съм родила 2 деца. За килограмите- има значение разбира се, но доколкото на мен ми обясниха това пречи най- вече при раждането- и не са ти чак толкова много килограмите- аз миналия път бях +35 и ми се караха, но родих нормално - ана термин- без чужда намеса, а сега бях +20 и на никой в Шейново не му направи впечатление. Я не се ядосвай за глупости и си чакай спокойно раждането- най- важното е да мислиш положително- а за апарата за кръвно - това си е много хубава инвестиция и наистина трябва да го следиш, защото ако се качва много мисля, че това пречи на плацентата да захранва добре бебето

Общи условия

Активация на акаунт