Горди Ноемврийски мами гушкат бебчета засмяни

• 12 307
  • 284
  •   1
Отговори
# 105
  • Ботевград
Добре дошла Рени!  Hug
Добре дошло и бебенцето Боил в нашата групичка!  baby_neutral
Да ти е живо и здраво, да слушка и папка по повече и да има късмет в живота си!   bouquet
Тъкмо си те бях избрала за щъркелче и чаках да се завърнеш с натърпение!
Радвам се, че при теб раждането е минало добре и че крайният резултат - мама и бебо са добре!
Как е щастливият татко!
Вече родили мамчета - да Ви попитам как казахте на татковците голямата новина?
Аз лично искам да го направя по много специален начин, искам и той да запомни този момент за цял живот!   bouquet  Hug
Целувки и до скоро надявам се!

# 106
  Добре дошла,мила Рени HugМного ни липсваше,радвам се много,че раждането е оставило само хубави емоции у теб/имайки предвид предходното Confused/,най-вече,че ти и бебо сте добре/страхотно име,между другото Peace/!!!
   ЧЕСТИТ СИН НА КАРИЛ-ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ БЕБУН,А МАМА-БЪРЗО ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯВА И ДА СЕ ВРЪЩА В НАШИТЕ РЕДИЦИ!!! newsm51 newsm44 smile3525
  БЕДСТВИЕТО,ДР.JEND,ZLATNA-стискаме палци,с вас сме и сме сигурни,че всичко ще е наред и ви очакваме с хубави новини Praynig Hug
   Цвети,надявам се,че бебка ще се успокои скоро,душичката-дано бързо й минат коликите PraynigЦелувки от мен Heart Eyes

# 107
  ЧЕСИТ МОМЕЦ НА КАРИЛ-МНОГО ДА Я СЛУШКА И МНОГО ДА Я ГУШКА!
 Рени-добре дошла милаа!!!
Оше не съм изчела днешните новинки ,но бързам да сложа снимките от нашата мини срещичка,а после пак ще се вклщча....http://www.snimka.bg/album.php?album_id=75369

# 108
  • София
Честито на всички нови мами  bouquet

Рени, добре дошла, много се радвам, че всичко е минало добре и леко за вас Hug

Аз днес ходих до док, всичко си е нормално, чакаме резултати от контролната микробиология, ама дали ще ги дочакаме, никой не знае... Нямам търпение вече...

# 109
   Благодаря ви, момичета   bouquet! Забравих да ви кажа, че днес изписаха и Дачи! Тя милата много се оплаква от конците, но иначе изглежда добре! Беба Магдалена пък е страшна сладурана! Има едно много сладко чипо носленце и рошава косичка  Mr. Green!
  Като смъкна снимките на Боил ще ги кача в албума!

# 110
   Такаааа... след като изчетох всичко мога спокойно да попиша малко повечко:
  Срещата ни беше много приятна и вкуснаааа-отново сепнахме заведението с нашите шкембенца ,а персонала беше пак така мил и усмихнат-Мони пропусна само нещо мнооого вкусничко,но е документирано от Жени  ТАКА ,ЧЕ ЗА ДА РАЗБЕРЕШ КАКВО Е ЩЕ ТРЯБВА ДА ПОЧАКАШ!
  Рени-още веднъж мила,много се радвам ,че всичко мина толкоооова добре за теб и бебо( името е много хубаво)
  А за чакащите утре -естествено ще стискаме мноооого силно палци!!!
 А сега да се оплача,днес абе май още от снощи съм с високо кръвно,поради което се чух с акушерката при която ще раждам-сега пия едни хапченца по-нейно предписание и ми спадна на 135 на 83 по-късно пак  ще мерим, а в събота ме вика на преглед да видим дали бебо щте излиза самичък или ще го теглиме:)другата седмичка!!!

# 111
  • София
ЧЕСТИТО НА GUGI!!!  bouquet

Рени добре дошла с бебко у дома! Hug

БЕДСТВИЕТО,ДР.JEND,ZLATNA-стискаме палци,с вас сме и сме сигурни,че всичко ще е наред и ви очакваме с хубави новини Praynig Hug

Стискам палци и аз.

Днес след срещичката трябваше да отида до работата и писах годишен отчет #Crazy Направо не е за вярване. Ами ако бях родила какво щеше да стане newsm78 Луда работа.

И да почерпа ввсички виртуално - мъжът ми вече се дипломира и както казва той "вече може да раждаш" Grinning

# 112
Benighted, добре дошла отново сред нас заедно с бебе Боил! Радввам се, че така леко е протекло раждането при теб и че всичко е наред! Дай боже с всички ни да е така  Praynig
Zlatna, успех, мила! Ще стискаме палци и на теб!
Благодаря и на Есма за разказа и че намери време за нас  Hug
Клюки, дано не вдигаш повече кръвното, че май в края на бременността е показател за предизвикване на раждането   Praynig

# 113
  • София
  -Мони пропусна само нещо мнооого вкусничко,но е документирано от Жени  ТАКА ,ЧЕ ЗА ДА РАЗБЕРЕШ КАКВО Е ЩЕ ТРЯБВА ДА ПОЧАКАШ!

Хайде Жени казвай какво пропуснах. Знаех си, че така ще стана ама какво да правя Mr. Green

Клюки следи си кръвното не е шега работа. А как ще ти предизвика раждането каза ли?

# 114
Честито бебоче и на Карил Simple Smile
Добре дошли и мамите с родените бебенца !  Hug Много да ги храните и много да ви слушкат Simple Smile

След малко ще видиш какво си пропуснала, Мони:) ХАХАХА

обаче сега като погледнах на лентичката колко време ми остава до финала..... малииииииииииииии.................. #Crazy

# 115
Здравейте приятели!

Специални поздрави за benighted! Доколкото си спомням, твоята бременност май беше най-трудна! Много се радвам, че всичко е минало гладко и само добри спомени.  Grinning Радвам се, че и колегите са оставили много добро впечатление. Все пак има доктори и ДОКТОРИ!  Grinning

Добре дошли на всички малки сладурчета!  Hug 

Момичета, благодаря за подкрепата!   bouquet

# 116
  Мони  ето какво пропусна мила  а и БУБАЛИНКА СЪщО щЕ СЪЖАЛЯВАААА:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=75369   о и честито на мъжът ти, а за раждането ще науча в събота

# 117
честито на мама Карил Hug newsm44-много да слушка малкия- голям мъж(добре че се спази прогнозата за момче та да има малко равновесие в семейството-че иначе горкият тати Mr. Green

Рени,радвам се че отново си сред нас newsm51

момичета,много ме е яд за срещата днес-че я пропуснах-виждам че пак сте се събрали,че и славно сте похапнали-аз спрях-сладкото от понеделник и мисля събота и неделя да съм само на кисело мляко-тъкмо да избегна клизмата Crazy Sick-че чукнах 20 кила и съм в потрес #Cussing out-на моето дупе се пишат после  Sad
снощи в Кауфланд се разминаваме с една мама с близнаци и тя мило ми се усмихва и вика' и ти чакаш близнаци нали? и моето коремче беше такова огромно #Crazy"-като й казах че е едно и че е момиче жената беше  #Shocked

БЕДСТВИЕТО,ДР.JEND,ZLATNA-стискам палци утре
все гледам снимките в албума на бебоците и така ми се иска да го гушна моето-ама и якото шубе ме тресна- Crazy-дали всичко ще е наред и там нормалните майчини страхове tantrum
пък и някаква носталгия ме гони и лека депресийка-свършиха лекцийките и лежерното мързелашко похапване след това newsm45 -така си свикнах с вас момичета-пък сега с тия студове-кой знае кога ще се съберем пак скоро(ей да знаете че може да се събираме заедно да си ги гледаме бебоците-айде-каня ви у нас от сега Joy)
оффффф-ай че ме подгони бремелинската ревливост Blush-отивам да готвя,че горкият ми мъж после скоро няма да види що е то готвена манджа-вчера се запаси с консерви все едно отива на война hahaha

# 118
Хубав стих написах днес.
Поздрав светъл, слънчев, мил... него бебко сачини до-моито цвете-ДАНАИЛ 

Поздрави на всички мами от Карил и неиното бебче (3,550 / 40см)

Последна редакция: чт, 09 ное 2006, 18:31 от arenni

# 119

Общи условия

Активация на акаунт