Горди Ноемврийски мами гушкат бебчета засмяни

• 12 294
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
Ей, Роси, вярно, че и ти си в райноа Simple Smile, който може да се включва в разходки в южния парк, а и не само Simple Smile

За кошницата- първо честити придобивки- много са качествени наистина-  няма никакъв проблем да си слагаш бебо вътре-  те за това са измислени- формата наподобява утробата- ние нашата принцеса я изнесохме от родилния дом с кошница и сега я слагам пред камината в кошницата да се люлее на топло и да слуша как се пукат дървата- много й харесва Simple Smile

# 91
Здравейте приятели!

Ама-а-а-а-а-а, големи сме шматки!  doh Отиваме днес росни-пресни около 11 при Доки, а той решил, че щом не сме дошли в 8 часа, значи няма да дойдем въобще. Никой не ни каза, че за индуцирано раждане се идва в 8.   33uu Не сме се разбрали. Та-а-а-а, остана за утре!

Секса засега не дава резултат.  Sad Ние си мислехме, че Аля ще каже: "О-о-о-о-о, тате, моля те, чакай да изляза и тогава ..." А наш'та воайорка вика : "Давай тате, давай тате! ..." Сериозно - кротка се вътре и въобще не дава признаци, че нещо сме и нарушили комфорта с наш'те похотливи мераци. Душичка!  Hug

Kambanska, пратихме много поздрави на Доки от теб. Днес, поне това свършихме. На Мими днес и е първия неработен ден, а и аз не съм записвал пациенти за днес. Поне ще прекараме един цял ден заедно, което мно-о-о-о-о-ого отдавна не се е случвало! Даже си мислим да отидем да се кефим на Братя Мангасарян довечера в Клуб "Мармалад". Ама с тия цигари там ... не знам дали ще издържим.

Момичета, благодаря ви за подкрепата! Ще разчитаме на нея и утре!   bouquet

Май станахме много нахални, а?  Embarassed

# 92
Zdravejte momi4eta ,
pyrvo iskam da pozdravq novite mami Simple Smile)) Novinite sa strahotni , da si gu6kat sladkite bebeta i da se vyztanovqvat byrzo Simple Smile))
Az se razminah s rajdaneto dnes , za6toto doktorkata mi vleze v spe6na operciq Sad(( E , qvno 4e taka e bilo pisano , moje pyk bebo da re6i sam da izliza ( makar 4e nqma nikakvi priznaci , hahaha Simple Smile

Tova e na byrzi4ko ot men ... Pove4e slynce da ima Simple Smile Pozdravi

P.S. telefonyt mi e 0886 301016 . Jiveq v Geo Milev Simple Smile))) I syjalqvam za latinicata , no kedor ne raboti  newsm78

# 93
Здравейте приятели!

Е, к'ва стана тя и bedstvieto за утре! Бебоците си отложиха срещата с родителите с един ден, май, а?

Най-сърдечни пожелания за нашата мила поетеса Карил!     bouquet  Hug

Нали се притесняваше, че е много едър момъка. Бързо да се възстановявя и да си гушка рожбата!

# 94
  • у дома...
Честит юнак на karil! Да е жив и здрав и много да слушка, а на мамчето  - бързо възстановяване.

Много съм щастлива че Ангелинка е вече у дома! Спинка сиромашката... и папка. Аз я храня с адаптирано мляко, защото нямам кърма  Cry Вчера когато я храних за пръв път се изплаших - от предписана дажба 60 мл на ядене госпожицата едвам хапна 20... и то защото спеше и не можахме да я събудим  Laughing Опитвахме какво ли не... Сега вече и свикнах - храни се много добре /да чукна на дърво.../ и много се кефи на банята  Laughing А за коликите лекарката ни изписа Еспумизан на капки и за сега нямаме проблем. Само малък запек... но стария изпитан метод с мушкатото у дупето даде резултат! Сега спинка с баба си  Laughing

Стискам палци на утрешните мамчета! Dr. Jend - с вас съм майна - макар и в Драгоман аз съм и ще си остана майничка  Embarassed Mr. Green

# 95
Значи днешните останаха за утре, а утрешните родиха... Mr. Green
Bedstvieto и Dr. Jend, с вас сме и утре, нали знаете...Ще стискаме палци, а и на всички, които ще се видят с бебоците си  Hug
Велинова, много се радвам, че вече си е в къщи малката Ангелинка и си хапва. Все така да е и занапред!

# 96
Здравейте мили мами!  Grinning

Бързам да ви се похваля, че на 01.11.2006  родих моята дъщеричка Катерина!  Joy Роди се със секцио по спешност, че не бяха добри тоновете, но всичко е наред и с беба вече сме си вкъщи. Мерките и като се роди бяха 3180гр. и 50см. Всичко стана много бързо и нямах под ръка телефоните на щъркелчетата, за това сега ви казвам лично, макар и с малко закъснение...
Сега отивам да се храним. Целувки на всички!   bouquet

# 97

Честита дъщеричка , Gugi !Да ти е жива и здрава, умна и красива !

Bedstvieto и Dr. Jend , стискам палци за утре Hug Бебоците явно са си харесали друга дата  Wink, то знае ли човек  Grinning

# 98
Честита дъщеричка на Gugi !!! Да е послушно бебенце - да папка редовно и да нанка много!  Hug

Цвети - благодаря ти за отговора! Значи няма да се притеснявам че ще деформирам бебка Wink. А ето я и кошницата - качих снимките в албума за бебоците -
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=58921&photo=116

И като съм започнала да се фукам - и количката е супер - лека, маневрена, побира се без да се сгъва и в нашия много малък асансьор; всичко и се сваля и се пере в пералня... абе с две думи: супер е! Deltim е (това марката ли е или модела  newsm78).

Значи днешните останаха за утре, а утрешните родиха... Mr. Green
Pam_219 , душа - от твоите уста в Божиите уши! Аз започнах да си мисля че пак ще пренося 8 дена, а вече нямам търпение! Да не говорим че корема ми е огромен вече... Трябва и аз да опитам освен като д-р Jend - пък току-виж тръгнало  Joy.

П.П. Виждате ли кошницата? Защото аз лично - не.
Пам - благодаря за отговора - направих корекция. И дано не е така при нас с това "хабитално" преносване...

Последна редакция: чт, 09 ное 2006, 15:39 от Роси74

# 99
Gugi, честита дъщеричка! да ти е жива и здрава и много да ви радва!

Роси, дано не преносваш! И аз с баткото преносих 4 дена, та си мисля, че и сега ще е така (дано да бъркам, де). Между другото моят доки на ЖК ми обяснява, че при някои мами имало т.нар. "хабитуално" преносване, т.е. ако при първа бременност си преносил, при следващи - също преносваш. Аз лично не откривам никаква логика в това твърдение, ама знам ли... newsm78   А кошницата и аз не я виждам...

# 100
  • София
Първо искам от сърце да честитя на всички, които са станали мами през последната седмица. Въпреки голямото ви желание, просто не успявам да намеря дори по 5 минути на ден за форума – надявам се това да се подобри в близките месеци.

Специални поздрави на Карил и Ивиче! Много щастие!   bouquet
Цвети, и на теб честито и най-най-добри пожелания!

Ние сме добре, малките буби наддават и се хранят с апетит.

Бях обещала да разкажа за Тина Киркова. Надявам се интересуващите се да са още на линия. Ето го и моя разказ:
След почти месец лежане в патологията на Тина Киркова за задържане, където срещнах Фъстъчка – радвам се, че бързо си излязла от там и ще се радвам да се видим при по-добри условия някой ден – един ден вдигнах кръвно и по спешност ме свалиха в родилна зала. Там след приемането ти дават тяхна нощница и в отделението нямаш право да обличаш друга. Нощниците ги сменят всеки ден. Следва клизма и запис на тонове. Аз бях за секцио и веднага ми включиха системи, за да ме подготвят за операцията. След това ми сложиха катетър – най-неприятната част от цялата работа, поне за мен. Не искаха да ми го сложат след упойката, защото тогава трябвало бързичко да се извадят бебетата. След около един час влязох в залата, сложиха ми спинална упойка – не боли изобщо и до 5-10 минути извадиха бебетата. Това стана наистина много бързо – докато разбера, че операцията е почнала и вече чух гласчето на Станислава. След операцията ме изведоха да се видя с таткото и му показаха бебетата. Следва настаняване в реанимация, където лежиш 24 часа – аз станах по-рано въпреки протестите на акушерката, защото това беше единствения начин да видя малките. След 24 часа ме преместиха в родилно отделение, вече в нормална стая. Тези, които раждат нормално ги местят след 2 часа. Бебетата в началото са в детско отделение, но тези, които раждат нормално могат да си ги вземат при тях в стаите още след втория час. Иначе другите ходят да ги взимат за хранене по график. Ако поискаш бебето да спи при теб, принципно ти го дават без проблем. Даже при нормално раждане не те питат дали искаш ами като отидеш да го вземеш за хранене в първия възможен час от графика за хранене, ти казват, че остава при теб. На тези, които са родени нормално не дават добавка от АМ. Тези, които са секцио ги хранят докато майката се сдобие с кърма. Ако бебето и майката са добре, майката храни бебето всеки път, независимо дали кърми или ползва добавка. Изключение е нощното хранене – бебетата, които спят в детско ги хранят  акушерките. Бебетата, които спят при майките си, естествено ги хранят майките. При мен операцията мина леко. Най-трудно ми беше на втория ден, а след 4-5 дни вече се движех и се грижех за малките свободно. След 10 дни бях забравила, че са ме оперирали.

Това е моят дълъг разказ. Извинявам се за което, но не успях да разкажа по-кратко.

Поздрави на всички и успех в раждането и грижите за бебоците. Целувки от нас.   bouquet

# 101
  • Ботевград
Здравейте настоящи мамчета и Вие, очакващи като мен!  Hug
Влизам на кратък отчет!
Днес ходих на лекар, разкритие няма  Crossing Arms но въпреки това ще си спазя уговорката и утре постъпвам в Окръжна  Rolling Eyes
Малко ме е страх, но съм сигурна, че Бог ще е с мен, а и Вие сте страхотна дружинка и ще ми стискате палци!
След като родя ще Ви съобщя по щъркелче, а после като се върна ще Ви пиша лично!
Благодаря Ви предварително, че ще сте мислено с мен и ще ни стискате палци всичко да мине добре!  Hug
Gugi, честита дъщеричка!
Добре дошла и на мъничката Ангелинка, да е жива и здрава за гордост на мама Велинова и тати!  baby_neutral Да е много послушна и да има късмет в живота!   bouquet
Bedstvieto, Dr. Jend, ще стискам палци утре, на Вас и на всички, тръгнали да се срещнат със слънчицата си!
Обичам Ви и Ви целувам силно!
Ще ми липсмате много тези дни докъто съм в болницата  Hug
Дано се засеча с вече родилата Ивиче и с настоящата мама Жени! Ще ми бъде много приятно!
Успех и леко раждане на всички ноемврийки!

# 102
    Здравейте, момичета  Hug! Ние с бебе Боил вече сме на линия  Peace! Преди малко се прибрахме! Благодаря на всички, които ми пратиха SMS - и за да ме поздравят   bouquet! Страшно ми липсвахте  Hug!
    С Karil се чух за малко тази сутрин, но беше в реанимация и не можах да я видя! Надявам се понеделник като отида в болницата да се видим! Секцио се е наложило, защото на бебо главата била много високо и не искал да слезе!
   Честито на всички мами които са родили, докато съм била в болницата   bouquet! Да са им живи и здрави бебенцата, а те бързо да се възстановят   bouquet!
  Раждането ми мина като по вода благодарение на прекрасния лекар, който беше до мен през цялото време въпреки, че не беше на смяна! Не мога да ви опиша колко съм му благодарна! До 7-8см. разкритие се смях и си говорихме глупости с доктора! На 8 см. ми даде да дишам кислород и на 3 напън който получих щях да родя в предродилна, едва се качих на магарето и там на 3 напън бебе Боил се роди с 2 пъти увита пъпна връв около вратлето! Благодарение на бързата реакция на лекаря и акушерката бебо е добре! Въпреки очкванията за дребно бебе, родих един голям мъж - цели 3450 гр и 52 см.  #Crazy  Mr. Green! Ако беше останал до термин, щеше да задмине батко си! Добре, че послушах доки да предизвикаме раждането по-рано  ooooh!! Родих без епидурална и само с епизиотомия, без никакви разкъсвания  Mr. Green! Благодарение на лекаря си имам прекрасни спомени от това раждане за разлика от първото и сега съм адски щастлива   bouquet!
   Бебо е много мързелив и не иска много, много да суче въпреки, че кърма не ми липсва  Tired! Честно казано за сега това е единственото, което ме притеснява! Дано започне да суче по-упорито!
   Слава Богу изследванията му са ОК и мама не го е заразила с гадости! Praynig Hug
   Охххххх, искам толкова много неща още да ви разкажа, но всичко ми е адски хаотично в главата все още! Като ми остане време пак ще ви пиша отново   bouquet!
   За сега чао от нас двамата с Боил  Mr. Green!

# 103
Рени, добре дошла- радвам се, че след всички притеснения и тежка бременност краят е повече от щастлив Simple Smile 

моята госпожица от днес май е с колики...само се гърчи милата- дори когато е гушната , а днес доста време е така..

# 104
Рени - добре завърнала се в къщи с малкия Боил!!! Радвам се, че така добре е протекло раждането ти - дори и без упойка! Ти си герой! Hug

ZLATNA - ще ти стискаме палци утре, разбира се! Всичко ще бъде наред, сигурна съм!  Peace

Цветина - съчувствам ти искрено за започването на коликите... дано поне не продължат дълго време! Много е кофти като гледаш мъничкото човеченце как се гърчи, а ти не можеш да му помогнеш почти с нищо... Sad

Общи условия

Активация на акаунт