Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 436
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 1 155
Мацах.
Ще трябва се замъкна до магазина. Килеша пържоли искал. НачЕ,  кат ми каже: а протенитЕеее ииии ми се идвааааа да го халосам с един протеин по главата 👀🤭 Ай, мноо взеха да знаят.. От тоз фитнес, мозък не им остана. Викам, протеина ти е последния проблем, ве младеж 🧐

Прити, честито да ти е детето! Радост и гордост да ти причинява , а на теб 💐
Тази торта така ми се прииска да и бодна един пръС 😆

Ай, отиОм, че протеинитееее 😫
После ще се изкажа по другите ключови въпроси у беседата 😃 Освен ако не сте започналЕ нови 🥴

# 1 156
Честит рожденик Прити, да има късмет в живота и на ръце да те носи. Стана време да си тръгвам от каторгата. Айде, до после.

# 1 157
Аз съм от много бърборещите,ама забивам и в другата крайност,не ми ли харесва някой,убивай ме няма начин да си мълча с него.Режа и не ме занимавай.Много ми личи,обаче.Не мога да си причиня такова изтезание,да се видя с някой,че думите му да тегля.Абсурд!

Прити,жив и здрав да е младежа!

Естела,няма страшно! Ще идваме да бутаме бебето с Бобча,тя таман ще е изучила как да спи повече и...Smile

Да се отбележи в протокола,чистих.Дори и едно калпазанско сладко набърках.

Тарти,дека си цел ден днеска? Как си?

# 1 158
Боже,в някои отношения колко си приличаме с Кро.Така ми личи, когато някой ми е неприятен,че на околните чак им става неудобно.Но само на живо.Не мога с хора,които реално не ги познавам,да се държа така.В онлайн общуването се губят и не се усещат нюансите ,интонацията,жестове.Често при опит за шега от моя страна остава неразбрана,друг път пък е ирония,а някой го приема шеговито.Абе,друго си е на живо да му изсумтя на някой,и да започна да му въртя очи, веднага се усещат 😂

# 1 159
  • Варна
Туй със повечето спане ще е много важно. Ще разчитам на таланта, на Бобчи 😊

# 1 160
Ох, забравих кой попита дали можем да говорим общи приказки с всеки, ама го четох на обяд :0
Изобщо не мога, ама и хич не се старая. Ако се заформи приказка ок, ако не, не Simple Smile Не ми тежи да не си мълча с някого. Имам приятелка, която изобщо не може да търпи мълчание.
За сметка на това и на мен много ми личи като не ми е приятен някой и мълча, защото не искам да говоря с него.

# 1 161
  • София
Естела, и аз мисля, че възрастта няма да е спънка. Единствено, ако не си от енергичните натури би било по-трудно когато започне да щъка човечето, но то тогава е трудно и на 20-годишните. Смяната на памперси, спането, храненето и т.н. са си неща, които се случват независимо от твоята възраст. Даже би била предимство възрастта според мен, защото от висотата на житейския си опит би могла да си спестиш драматичното преживяване на някои етапи, приемайки ситуацията по-философски отколкото би я приела на 20 г.

Аз понякога искам да говоря с някого, но някак не върви диалога. И когато се пъна да говоря нещо само за да наруша мълчанието, изтърсвам такива тъпотии, че съжалявам, че изобщо съм си отворила устата.

# 1 162
Прити, честит рожденник! Жив и здрав да ти е и нека само радост да ти носи!
Фил,не можах да изпитам тези чувства, колкото и да опитвах. Не ми се получиха нещата с кърменето,мъчих цели 6 месеца да цедя ,ставах дори нощем на всеки 3 часа,но кърмата намаляваше и намаляваше, докато съвсем не спря. Плаках,получих обвинения,че не съм била достатъчно настоятелна,че съм търсела лесното... До скоро ми се натякваше при всеки удобен случай, че детето ми не е кърмено , сякаш заради това ще й се случат ужасни неща и аз трябва да се чувствам виновна. Тази близка "приятелка" вече не е в обкръжението ми! Кърменето, обаче ще си остане болезнена тема за мен.

# 1 163
Сиси,не си сама 🤗.За мен това беше най-неприятният момент от майчинството.При някои е физиология намаляването,и при мен беше така.Какво ли не пих,какво ли не правих,и си намаляше ли намаляше.Даже именно покрай нощните ставания за цедене открих темата.Що клипове и щуротии съм изчела,че да не заспя.Нямах повече от два часа сън без събуждане,или от алармата,или от заместника ѝ.Не искам и да си спомням.Ай, наздраве по повода.(така и не мога да свикна с "наспорт" 😁)

# 1 164
Преди да почна с готвенето, отварям един бирчок, казвам ви наспорт и ще си дам петте стинки, да не изостана и аз 😂

Сестра ми роди на 39. Със сигурност е и до натура и характер, но тя милата... хич не я бива с нервата и паниката. Споделяла съм тук, как племеницата е все едно мое дете. Та исках да кажа, че не е само до жизнен опит, а и до човек.
За празноговоренето, съм Кро 😂 Не го умея тва. Никакъв такт и дипломатика. Много ми личи, което е най- кофтЕто 🙄😂 Че и с маската, пак... тряя ми маска на очите 👀 Те ме издават. Не напразно ми казват лошия поглед 🤓 Във виртуала също ми личи.. Ем, к’о да напрая.
Фил 🤗 Чудесно си се справила. Не мога да разбера какво чувстваш, щот не съм кърмила моите, но те поздравявам.
И все пак да си кажа- не съм се депресирала никога, че не съм могла или пък да се чувствам виноват. На мнение съм- който си го може и ли се е получило браЛ, за останалите като мен- здраве да е. Ама чак мъка и сълзи, тц.

# 1 165
  • Варна
Сиси, ужас, егати нетактичната приятелка.
Панди, дърта съм, обаче съм и много жива, две кучета джак ръсели имам,  тренинг да искаш. 😂😂

# 1 166
Прити, здраво и щастливо да ти е момчето, само радости да преживяваш около него!
Говоренето ми зависи и от събеседника и от моментното ми състояние. Естествено с хора, с които не съм на една честота съм мълчалива. Но, ако ми е тегаво, не искам разговори и с тези, които обичам. В такива моменти дори тел. ми е изключен, просто искам да мълча!
Мисти, Бърд Heart Мисля го прегледа, но не зная къде да отида. Няма да е в наше село. Миналата зима изтрих плочките пред невролога.
Чука ме с чукчЕто, а крайниците ми отиват на тавана - Госпожа, вика, депресивна сте, ето тия АД за закуска. Мигрената знаете, не се лекува, пийте си там каквото си пиете за обезболяване, не се претоварвайте и мислете позитивно. Доообре, той позитивизмът тече на талази към мен, нали...кво ми пречи да си плувам в него?
На теория е лесно, на практика искам някой да ми покаже как става! Някакъв познат на МУ му казал, че в някаква болница в София излекували главобола на дъщеря му с хомеопатия. Малко съм скептична, щото онзи е бая хвърчипланест, та много не му вярвам, но ще пробвам. Иначе си търся невролог от София ( там ми е най- сгодно)  И ако някой даде насоки, ще съм благодарна. Цял ден ми е зле кратуната.

Последна редакция: чт, 06 яну 2022, 17:54 от Caramella

# 1 167
  • Наблизо
О Сиси,хубаво си направила че си се отървала!Имам чувството,че някои хора садистично удоволствие им доставя да човъркат в младите майки и да им натискат точно тези,бутонимот които ще ги заболи.
Значи само аз харча като за последно Sad Дайте лек как се спира това.

# 1 168
Естело,ше ти изплюшя един задвратник!Дърта е баба ми.Като бях бременна се запознах с друга бременна ,на 47 беше.Ами супер готина беше.Да ,не е като на 20,но пък тогава мен лично живота ме дърпаше за въшкарника и не ми се миеха дупета.На 31 поисках и не стана ,на 35 родих.Важното е да си жива ,жилава и толкоз.Тъй или инак Господ ни дава толкова колкото може да понесем.Един съвет-не натоварвайте децата си с очаквания .Спящи,ревящи ,кот доди.
Сиси,заради такива коментари съм си казала никога да не питам някой кърми ли.И аз се чувствах едва ли не като слабачка.Предала се ,не опитала и т.н.Та нектару,бози,бири ко ли не ме караха да пия ,ми не стана.Може и в мен да е вината,но аз съм супер майка и толкоз!Ай наспорт ся за детето на Прити,то е ясно че от нас по-убави няма!
Моите са в терариума а.к.а апартамента на свеки,аз чистя,ся ще спортя малко и толкоз!

# 1 169
Бюти,постави си цел,с голямо финансиране,и спри с импулсивните покупки.Въздържай се и от разглеждане на сайтове или магазини,предлагащи неща,от които нямаш спешна нужда.Обмисли добре,имаш ли нужда от това,точно сега.Последната година това работи при мен.Но нямам друг избор в момента, трябва да огранича импулсивните и ненужни покупки.

Общи условия

Активация на акаунт