Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 463
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 1 170
За шопинг да не чуя Таман малко се поспрях .Имам купища парцаля,обувки,чанти ,козметика ,от всичко в количества .Пренаситих се явно,сега продавам ненужното в олх и групите на фейса

# 1 171
Благодаря за подкрепата,дами! Тя въпросната така и не разбра защо на една разходка с колички само се врътнах и си тръгнах,без да обяснявам,даже ми се сърдеше 😂🤣!
Тогава казах край,не мога повече,това беше.
За спиране на харченето съвети не мога да дам. За обратното мога с най-голямо удоволствие 😜

# 1 172
  • София
Като много раждали, да ме успокоите, че с предната бременност ми беше пей сърце. Днес бях на контрола, ембриона си е там, расте, всичко 6, но някакъв хематом видяха и от 14:00 насам, като затече… Уж при 25% от жените имало такова нещо Simple Smile Много ме успокои доктора, и да станело и да не станело, нямало много какво да се направи.
Само с мрачни неща ви занимавам, ама аз обичам да плещя, особено онлайн, на живо не говоря толкова много, особено ако не познавам хората.
На живо само, ако съм много нервна - на интервютата вместо да си глътна граматиката и не спирам…
Иначе съм си май малко социопат станала, което май не е много добре Simple Smile ама каквото, такова.
Иии честит рожден ден на рожденика Simple Smile много хубава торта Simple Smile Да е жив и здрав и така Simple Smile.
Мамата я чета от 10 години, от 6-7 по-активно Grinning Много помощ съм намерила тук Simple Smile

# 1 173
Ама ся, начЕ не сте ми другарки.. Ми мое ли да не ми кажете, че от мацането не съм се измила добре 😂 Отиом на магазиня, рекох да плащам и колежката отсреща ме поглежда тъй.. подзрително. Викам си.. сигур девойката нещо Флибена.. не е на център. Ам гат са оглявам, пръститИ на ръката ми с карамазЪ маслена боя😂😂 Кво ли сий рекла 🙄
Пия, готвя, готвя, пия... не знам, не знам..😃

# 1 174
Erin, нормално е да тече, щом има хематом. Всичко ще е наред.

# 1 175
Мараба,девойки!
Честит рожденик на Прити мама,да е жив,здрав и успешен!/не съм сигурна Прити или Прети,ни нам инглиша/
По темата-на младини много шляпах, изключително контактно същество бях,с течение на времето и това,че имам намален слух,станах темерут.А когато някой не ми хареса или ме обиди, директно се намусвам, казвам, че не ми е приятно с него и дотам!
Пп-Фил,забравих те ,Козичке,да си жива и здрава!!И да те слушат твоите мъже!,🥰🥰

# 1 176
Ерине,в коя г.с си?Ще се оправи хематома ,наистина е често.
Сиси,правилно.Обграждаш се с хора,които имат твоите възгледи.Аз нямам нищо против чуждите,все пак кой как си гледа детето не ме късае.Техните деца са тяхна грижа.

# 1 177
  • София
6гс+4, много хляб има още. Ама ембрионът е упорит. За седмица е удвоил размера и се вижда и сърдечна дейност, но пусто кървене (и болки в кръста де).

# 1 178
Болките в кръста да не са контракции?Прогестерон приемаш ли?

# 1 179
Ерин Hug
Прити, да ти е живо и здраво момчето!
13, аз само пия, без да готвя. Сипах си червено вино. Нещо не съм в ред, веднъж на високосна година пия червено вино, ама имам към 2 литра домашно от село.
Уж работя, зяпам "Стани богат" и обогатявам математическите си познания, които са почти нулеви.
Сиросче, де си?

# 1 180
  • София
Пия дустафон, друсам се с ношпа Simple Smile Аз съм много чувствителна натура в областта на таза. Предната бременност изпих супер много ношпа и от 4я месец яко магнезий. Все не ми стига тоз магнезий. Сигурно милата ми матка се опитва да махне там каквото е събрала, като отпадък, но ми иде да я набия. Simple Smile

# 1 181
Ооо ,сетих се че чакам два бб крема и една книга в Спиди .Книгата е " Мъжете си падат по кучки" или защо добрите момичета намират място в рая,а лошите в мъжките сърца 😂.Знам,тийнейджърско,ама отдавна ми е любопитна и я мернах на старо за 8 кинта,къде не съм ги хвърлила .
Но шпа пих три по две първите седмици,все усешах бодежи,а то се довкопавал ембриона. Кринон гел ,той е прогестерон до 14 седмица и после три по две магнезий.Така ми беше успана матката,че контракции не знаех що е до деветия.
Няма да махне нищо,те са борбени ембрионите .Първо ние се борим за тях,после те се преборват за нас 🤗

# 1 182
Дъщерята много исках да я кърмя, но нямах кърма. Почти от ден 1ви беше на АМ.
Чувствах се гузна и виновна пред нея, после проумях, че няма за какво.
Може на някой и да не му е харесвало, но никой не е правил негативни коментари.
Както и аз не съм коментирала кърменето на близка приятелка на детето й до близо 6- годишна възраст.
За сина вече бях съвсем наясно със себе си, че не искам отново да преминавам през негативните чувства и обвинения от мен към мен относно кърменето, говорих с гинеколожката ми, беше предупредена и след раждането веднага ми дадоха хапчета за спиране на лактацията.
Пак нямаше драма, никаква.

С майки по градинки целенасочено съм избягвала да контактувам.

Но пък щО книги изчетох по време на разходките и посядването по пейките, ехееееееее!

# 1 183
Не е важно бебетата да са кърмени, а майките им да оцелеят без да станат алкохолички! Наздраве по тоз повод!

Кротето здраво се е трудила, поласкана съм, че бях първа, ще се преоблека после Heart
Не сварвам да ви чета, готвя колкото да не умрем от глади уча за един изпит. За спиране на харчове най-добрата рецепта е празната карта и портфейл, следвайте ме за още препоръки Joy

# 1 184
Ерине, всичко ще е наред!
Прити, да ти е живо и здраво момчето! Да е щастлив, да е късметлия и да сбъдва мечтите си!
С първото чадо се наложи да влезем в болница,  малко след раждането. Докато разберат какво му има/чревен вирус/ от нерви, стрес и рев ми спря кърмата, а имах като за 2-3 бебета. Обаче диагнозите бяха епилепсия , не дишал както трябва, едва ли не чакай го да умира. Второто слонче мамино, се роди 4100 гр. Изписаха ни, яде, а не ака. Гладен запек, каза личната!!!! За да го нахраня качествено трябваше да съм крава рекордьорка. Докато имах кърма давах, но включих АМ, по-скоро АМ беше основно, кърмата за десерт. Повече от три месеца не са кърмени, ноооо хич не ми е било проблем, нито тогава, нито сега. Не са останали гладни, пораснаха, сега ми късат нервичките. Та кърмени или не ще пораснат дечковците, нищо им няма.

Общи условия

Активация на акаунт