Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 139 989
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 1 545
Оооо още една козичка! Много станахте! 😜
Яна, бъди жива, здрава и щастлива!💐🎂🎁
Оги, не се давай на някакви си там вируси! Бързо да оздравяваш!

# 1 546
Тия па верно сите козироШки тука, мали... честити да сте, аз вече забравих коя кога е. Ма лочкам си чай за ваше здраве и така. Всеки ден нова рожденичка, а още не сме преполовили месеца.

Днеска се поизморих да кажа и аз... вчера времето беше гадно, валя почти цял ден и никъде не можах да мръдна. Днес слънчево и трябваше да изляза да се поразмърдам и разтъпча малко, но толкова народ ... рояк от хора, верно че е неделя и хората естествено използват да излязат като има слънце ама така пък никой да не се съобразява с дистанцията, значи :/ омръзва ми вече някой като ме доближи да викам като луда "дистъъънс, дистъъънс плийс", хич им не е на ... та затова, вместо по паркове днеска, обикалях из улиците на квартала.

# 1 547
Янче,честито помъдряване!Обилно се полей с Бейлис .
МУ ми звънна като тръгва от работа да минел ли през магазин ,ами викам не .Всичко има ,солети му се ядяли.И от едни солети си иде с две торби,добре че розов джин ,тоник и лимони се мъдреше в едната .
И Кейтито ли?Наспорт и за нея значи!
Адриана,а тъй,да не си мислим че само тука се ръгаме един в друг.

# 1 548
Не. И тука се ръгат, мани ти. Несъобразителен народ има навсякъде, така да ми е писнало вече, не че някой ме пита или се интересува от мойто мнение ама баси ... елементарни правила поне да се спазваха.

# 1 549
  • Пловдив
Яна, Да си здрава и все така усмихната Kissing Heart

# 1 550
Яна, честита да си! Здраве, любов, мечти и още внучета!
К'во стана тук, бе? Ще преядем с толкова рожденици, ще трябва да ходим с пижами на работа Simple Smile))

# 1 551
Елифко,има и още!😃😃😃😃

# 1 552
Янче, честита да си! Много здрава и обичана да си и дълги години да имаш пред теб да се радваш на бабиното злато! Наздраве! Cocktail

# 1 553
Честита да си, Янче! Много радостни мигове с бабиното злато!

Ама наистина как сте се подредили една след друга Simple Smile Че и още има, казва Весето Simple Smile

# 1 554
Весеее, отивам за XXXXXLLLL денонощница. #нямауправиясвас

# 1 555
Честито и от мен! Много щастливи моменти с любимите хора!

Весе, ти ли си следващата рожденичка?

# 1 556
Янче, честит рожден ден! Здраве и много усмивки! 🌺⚘🥂🍾🎂

# 1 557
Здрава да си,Янче,все така чудна сладкарка и най-добрата баба!
Докато Скъпия режеше мезе,а малкия му се моташе из краката,заключи,че майчинството с него трябва да ми го смятат като първа категория труд 😈

# 1 558
Ренко, много е мъдър ТМ. Евала.

# 1 559
Мистик,не.Ама от мен толкоз.

Яна,жива и здрава да си! Да се радваш на децата и на децата на децата на децата!

Общи условия

Активация на акаунт