Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 004
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 1 530
Ха-ха, Мързелче, бях трезва, първо си налях "татин гроздомицин", а с пицата домашно червено вино. Не си представяйте количества, едно хоризонтално пръстче ракия и три вино. Ииии се омагьосах. Вече клюмам, а баницата още се пече. Нарочно седя на ъгловото в кухнята, че полегна ли, баницата ще стане на въглен.😃

# 1 531
  • София
Колежката до мен дето седи е с Ковид, кара го края на 9 месец, сега пак. Дано не ми е метнала нещо.

# 1 532
Наспорт за Добри,че оцеля в крокодиловия ад.
Мид,дано.С три ваксини си,дано си се опазила.Мен ме канят на ресторант,на две съм.Хем ми се излиза,хем не ща да се бутам баш в пика .

# 1 533
Той, пикът, сега започва ...

# 1 534
  • Наблизо
Бобчо,пикът сега започва.При нас сме в разгара му.Близо 400к случаи на ден.Огромни опашки пред барачките за тестване.
И аз нещо не искам да се виждам с хора поради тази причина.Днес така се разкапа една плейдейт,през седмицата мислим за обяд ама то ресторантите много не отварят като гледам.Сигурно персонала е масово болен..

Днес Ме мързи.Ама много, цял следобед лежа.Затова и съм изхабило 1000 калории по малко от по принцип.Голяма чесалка е тоя Смарт часовник,ама поне ме кара да ставам и да се движа.

# 1 535
  • Euskal Herria
Добър вечер, общество!
Наспорт!

Помъдрявам днес.

# 1 536
  • Оптимист по принуда
Честита да си, Янче Heart

# 1 537
Честит празник, Яна! Да си здрава, щастлива, да те радва бабиния сладък Simple Smile

# 1 538
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Добър вечер, общество!
Наспорт!

Помъдрявам днес.
Честит рожден ден! Здраве и щастие на теб и близките ти!

# 1 539
Янче, честито помъдряване! И наздраве!

# 1 540
Наздраве, Яна! Жива и здрава да си! МАКАК така без някоя от твоите красиви торти?!

# 1 541
Аре,още един брой Козичка!
Честита да си,Яничка,да илядиш в живот и здраве, щастие и любов! Наздраве!🥂
Ако оставя о, рахаля без контрол,нямате си представа какво излиза написано!😃
Не мога да го изключа,и ми подчертава нарочните граматически грешки!Айшамусеневиди!,😄
Казах ли Наспорт?

# 1 542
Добра ви вечер, девойки!
Поздрави специални на Фил и Мисте за рождения ден!
Бъдете, здрави и обичани!
Моя мъж беше вчера, в камерен състав го обелязахме, беше хубаво и зареждащо.
Лошо, че днес дигнах температура и утре ще бягам да се тествам. Май ще слагам короната🤨.
Редактирам се, Янче, честита да си!

# 1 543
Оги и Ре, бързо да оздравявате! Ама другите вируси не са отменени. Не е задължително да сте коронясани.

# 1 544
  • France
Янче, ма ти си била астрална близначка на Кейтито Мидълтън, бе?! Да си здрава и щастлива, и близките ти също да са здрави и щастливи Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт