Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 012
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 1 515
  • София
Ще докладвам. Имам си обоняние и вкус, че и апетит за съжаление 😁.

# 1 516
  • София
Текущият грип сигурно. Но тази Т е ужас.

# 1 517
Ренски,има комбиниран тест за ковид и грип.Ако изведнъж те е втресло, прилича на грип,ама кой да ти каже!Пий много течности и чай.И оздравявай бързо!Казах!

# 1 518
  • София
Ужас е, сега я посвалих. Наистина от години не съм вдигала.

# 1 519
  • Наблизо
Ре,мъжът ми се беше докарал така по Коледа.Не беше Ковид,явно сезонния грип,но при него се стигна до антибиотик и бронхит..защото седя 3 дни на лаврата ,че нямал Ковид.Затова тест и ако не е К,бързо на лекар.

И аз спах два часа.Ми то хубаво бе!

# 1 520
Оо,Ре,бързо да минава!
Температура и аз не вдигам.Последно имах преди 11-12 год.Даже не знам това дали е добре.

Да дам отчет.АГ-то не видя нищо притеснително,с изключение на стари проблеми,една нова киста и т.нар. раничка на шийката на матката,която си знам, че е там и я следя.Имало малко изменения де,ама ще чакам резултати от цито. Най-вероятно кървенето е хормонално.
Да ви кажа под секрет,не издържах до вторник и днес сутринта случайно видях ,че днес има свободен час.По принцип не съм паника,като става въпрос за мен,но този път бях доста притеснена.Не искам да влизам в болница и да съм без бебето.Confused

Днес ще си сипя,че тия дни само в това ми беше акъла,дори не ми се пиеше! Grinning

# 1 521
  • France
И аз трябва да отида на гинеколог. Ама нямам желание.

# 1 522
Ре, да минава леко! На грип ми прилича.
И аз на кратка разходка. И мъглива.

# 1 523
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Успях! Довърших четенето. Simple Smile какво запомних е отделно.
Честит рожден ден на Фил и другата козичка - Мистик, и две именички имаше и едно Дечко, но му поизгубих дирята.
И на близалчицата да кажа - радвайте детето докато можете, отплаща се Wink
Донси с гаджето няма как да пропусна. Wink
И на всички, които ме мислиха - нямате късмет, не ме е изял крокодила. Simple Smile

# 1 524
🙊

Последна редакция: нд, 09 яну 2022, 18:01 от Anyyyone

# 1 525
Риюниън, бързо и леко да минава, каквото и да е!

# 1 526
  • Mediterraneo
Ре, кво се сколаса? Да минава бързо!

Изгладих. И това е всичко за днес, наистина. Децата утре тръгват на училище след 3 седмици ваканция, оле!
Изгледах си Добрият доктор, сега започнах Селцето- испански комедиен сериал, пуснали са трети сезон.

# 1 527
Ре, бързо да ти минава, каквото и да е! Наливай се с топъл чай, ако трябва даже насила. Ще ти помогне за сваляне на температурата, а и за по-бързо оздравяване. Дъвчи и джинджифил ако можеш и поне по една лъжица мед на ден/ако има с пита в буркана да я дъвчеш още по-добре/.
Добри, кво е туй нящо, ако ще е крокодил, дай снимка на истински. Не ни дръж в напрежение, кажи как мина разходката по Нил. Ходихте ли до пирамидите?
Втора поредна вечер преяждам с пица.🐷 Пека и баница да има за закуска, пък и тийна да си вземе за училище.

# 1 528
Добри, много ме изкефи крокодилът от кърпи!

Мрън - трябва да мия косата на малката, после на баткото, после и моята... мразя неделите...

На болните - оздравяване, на трезвените - наспорт!

# 1 529
  • France
Ре, да минава леко! На грип ми прилича.
И аз на кратка разходка. И мъглива.

Страхотна снимка! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт