Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 021
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 1 500
Пак кулинарствате от ранни зори Simple Smile
МанЖата на Уиш е направо мастършефско изпълнение.
Аз пържих мекициЙ за закуска. Някой друг път ще отслабвам.

Ени, много неприятно. Хубаво е да се провери кръвното на първо време, но се консултирай с лекар.
И на мен ми се е случвало нещо подобно като при Деми. Единият път в къщи точно след събуждане, вторият път на морето. Тогава се бях засилила до аптеката да купувам нещо на МУ и не успях да се прибера. Приседнах на един бордюр да го чакам да ме прибере. И двата пъти премина сравнително бързо, за около 15-20 минути. Пу-пу, отдавна не се е повтаряло.

# 1 501
Ние си направихме пазаруване с разходка до Долни Воден, масълце, кашкавалче, сиренце. Ей такива неща. Маслото на 14 лв./кг си е на далавера, щом вече е по 7 за 250 гр. от измисленото немско в квартала.

# 1 502
Жива е Добри,не са я яли крокодилите .Явно се е нагърбила с нелеката задача да ни чете .

# 1 503
Мина ми,но по гадния начин-Синеочка цяла сутрин лежи и се омотава в едно одеало,студено й било. За нея е нетипично да лежи толкова време. Пипах я,не беше топла,но не беше и като друг път хладна. Та погледах я час-два такава омърлушена,пък й дадох малко Ибупром. Каза,че и главата я боли. 😖  Сега е ок вече,но аз забравих за всякакви световъртежи и работи.
Бобчи,да ида,ама аз съм на село и нямаме работеща аптека. Сега ще отвори в 16 до 18 и я чакам да взема Инфлуцид и витамин Ц,че всичко е свършило.
Тъй,оплаках се.
Деми,много страшно звучи твоето. 👀🤭 На мен така ми се случи веднъж,бях с гнойна ангина и на инжекции. Отидох до здравната,сложиха ми дозата за деня и като се прибрах,като ми причерня.. Дребната беше малка,не ходеше още на ДГ. Викам ще пукна,да й изкарам акъла. Пиша на МУ,той ми вика оо аз имам много работа,не мога да си дойда. 🙄 Лежах сигурно един час и после лека полека се примъкнах за кисело мляко,та направих айрян и ми просветна. Много гадно беше. Абе... егн,ко да правим. 😁

# 1 504
Добър ви ден Simple Smile Пак станахме в 11, лека закуска, разходихме с малкия кучето, то си е свободно на двора, но си иска и разходка. Въртя незнам коя пералня от вчера, бяло, цветно, вълнени, на детето (още го пера отделно, да ме питате защо?!), чаршафи... край няма.
Деми, такава болка съм имала два пъти през ноща и веднъж посред бял ден, оказа се спукана задържана киста. Става излив на кръв и остър корем, първия път бях сигурна, че умирам и нарочно не събудих ММ, за да си умра в нас, а не в болницата. После вече знаех какво е и чаках да мине. В 90% от случаите течноста се абсорбатора сама, но има опастнос и да не може и се води опасно състояние. Не е лошо да те погледнат на видеозон, но при вас като знам как става, май няма да е лесно. За всеки случай се набрйдавай, и ако усетиш неразположение тези дни имай едно на ум.

# 1 505
  • sf
Ох, махмурлукът на 40, не е като този на 20. 🥴
Още ми е зле, а спах досега. Ще се пробвам да разходя кучето.

Последна редакция: нд, 09 яну 2022, 16:54 от donsita

# 1 506
Донси,стара тибетска рецепта за махмурлук-хапваш нещо мазно ,пиеш една зелева чорба и лягаш да спиш.Довечера ще си готова пак да се хванеш за покривката .
Сали,аз от тримесечна спрях да я гладя,от шест пера с нашето.То сега не смогвам,ако отделям и нейното цветно,тъмно и бяло по-добре да турям въжето.

# 1 507
Бобчи, баш за въже си е работата Joy за градене, май гладих само първия месец, после на сушилнята разчитах, ама пусто пране, знам че е безмисрено да е отделно и все си усложнявам живота.

# 1 508
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Обикалям из квартала, пазарувам, попаднах на сърдита продавачка. Емии, няма да се ядосвам.

# 1 509
  • Оптимист по принуда
Егн  нъл, Ени. УжасТ. Дано Синеочка да не се разболява, пупу Hug Ама ти иди и се прегледай Hug

Сали, направо ме хвърляш в размисъл с това предположение.  Напълно е възможно. Лекар тук няма да ме види, хеле пък вече като е отминало. Дано не се повтаря, но определено ще се наблюдавам. Очаквам цикъл скоро, дали не е от това.

Леглото на детето е в нашата стая и си спинкаше кротко. На мен обаче вече ми се въртеше сценария да я будя и да звъним я на майка, че беше нощна, я на мм. Инструктирала съм я и знае как да звънне на 999 /БП и полиция/, как да набере баща си и баба си. На домашния съм залепила листче с адреса ни и имената, ако няма мобилен и звъни от домашния, да може да ги прочете и каже .. Като се освестих сутринта и я водих на училище, преговаряхме инструкциите. Притесни се горкото, ама трябва да знае, че всичко се случва. Нали мин.година така майка се беше строполила в банята, не ми се мисли, ако бяха сами двете...

# 1 510
  • София
Кашлям ужасно и съм с 39 градуса. От години не съм вдигали температура.

# 1 511
Ох, Ре, бързо да минава.

Разходихме се малко да освежим главите.
Скрит текст:

Не е студено, ама много мрачно.

Последна редакция: нд, 09 яну 2022, 16:38 от Birdflower

# 1 512
Аууу, Ре! Неприятно! На грип прилича. Каквото и да е, бързо да минава. Кой извежда бебето? Сигурно му е много мъчно, че не му обръщаш толкова внимание.

# 1 513
  • София
Днес синът ми го изведе. Ще ходя на лекар и да се тествам.

# 1 514
  • София
Ре, ужас. Да кажеш резултат.

Общи условия

Активация на акаунт