Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 058
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 1 485
За кратко се зачудих сутринта за палачинки, ама бързо ми мина Grinning

# 1 486
  • София
Аз попара на малката направих, не закусвам, за големия нещо друго.

# 1 487
Момичета,снощи като легнах ми нямаше нищо. През нощта в просъница усещах,че ми се вие свят като се въртя,а одеве като станах,направо съм като пияна. Имате ли идея от какво може да е? Нямам апарат за кръвно. Не знам и какво да правя,но е много неприятно. 😖

# 1 488
Ени, отоневролог е твоят човек. Нещо на вестибуларния апарат, ама само специалист ще може да ти каже с точност. Скоро някой също се оплакваше в темата.

# 1 489
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
За кратко се зачудих сутринта за палачинки, ама бързо ми мина Grinning
Вече ги направих 😂

# 1 490
  • sf
И на мен ми се вие свят и ми е зле, ама знам от какво е. Махмурлук му викат...🥴 едва разходих кучето, пия кафе и пак си лягам.

# 1 491
Ени, ако не е кръвно, ти трябва невролог. При мен проблема идва от шипове и сколиоза на вратните прешлени. Имала съм досега само една зверска криза, мислих си, че ще се гътна. Чудех се дали да викам спешната, аз ли да се замъкна в спешното. Да будя ли детето и баба, ако се събудят и мен ме няма, малкият ще се стресне. И реших да чакам сутринта. В седнало положение, не можех да легна, особено по гръб или корем веднага започваше да ми се гади зверски. Можех с триста мъки да легна настрани. 
Невроложката ме прати на снимка, лъснаха сите убавини- шипове, сколиоза и прочие. Пих хапове, пратиха ме на физиотерапия. Оправих се от тази криза, слава богу не съм имала втора такава, понякога ми се вие свят, особено при някои дейности - бърсане на прозорци, простиране на дрехи,  понякога като при теб, когато се завъртам в леглото докато спя. При теб може да е мениеров синдром. Утре иди на лекар не отлагай.

# 1 492
  • France
ДобрЮтро и от мен. Скапан сън сънувах. Бях ходила на козметичка за веждите и ме беше окипазила отвратително. Сега се чудя има ли някакво скрито значение Thinking

# 1 493
Мерси,момичета. Ще ида утре до ЛЛ. Май е нещо подобно на този синдром. Сега ми поразмина като че ли. Имам и едно наприятно пукане в едното ухо,то е от няколко месеца и се случва по няколко пъти в седмицата,но може и да има връзка. Ще видим. 🤗

# 1 494
  • Наблизо
Добро утро и от мен Simple Smile Вече 4 часа сме будни де,но сега успях да намина.
Разкърших и снага на йога упражнения и да ви кажа помогна за гърба.Ще гледам да съм по-редовна.Най се радвам,че и родителите ми решиха да минат на режим с мен и ще се подкрепяме взаимно.
Ауу Фил гаден сън,но ми напомня че моите са в ужасно състояние и трябва да ида да ме оправят.
Какви са тези палачинки?? Аз правих фатдоу банички и да ви кажа вкусни бяха.

# 1 495
ДобрЮтро и от мен. Скапан сън сънувах. Бях ходила на козметичка за веждите и ме беше окипазила отвратително. Сега се чудя има ли някакво скрито значение Thinking
Повече вярвам,че зависи с какво чувство се събудиш след съня.
Като бях бременна редовно някой казваше "готвих,ама няма да ти кажа какво" 😁,много ме дразниха . Нищо не ми се е прияждало както бях чувала,все същите неща си ядях .Или пък нещо да има друг вкус и да кажа уау,само това ще ям
Получих просветление -ирландско кафе,така ще си пласирам уискито.Но ме рови и на Уиш идеята за бренди с бейлис ли беше ,Уиш?Че ми се заби като пирон в мозъка .

# 1 496
  • Оптимист по принуда
Ауу, кафенце с магнолии. Така искам да си отгледам една Heart

Ени, на мен ми се е случвало, но така и не се прегледах, тук не че някой щеше да ме извика за преглед, по телефона щеше да е. Обикновено е свързано с вътрешното уШо.

Аз в петък сутринта мислех, че или умирам, или получавам инсулт. Събудих се нормално, стомаха леко ме стягаше. Като станах да слизам надолу за кафе, така ми причерня, седнах долу на дивана, болките в стомаха бяха точно със същата сила и усещане като контракциите, когато раждах. Като менгеме от двете страни. Вместо да ида в банята, реших, че по-добре да се върна в леглото, мислех, че умирам. Лазих по стълбите. Нищо не виждах почти, една студена пот по цялото тяло, пижамата, гащите, всичко вир-вода. Продължи около 15 мин. Не знам какво беше, но се уплаших доста.

За пола на прахосмукачката, мисля, че е жена, точно, щот полягва под тоя скрин и се наглася така, някакси, кокетно. Ама сте прави де, то и мъже има такива..кокетни. Та знае ли се Joy

Ще излизаме с куч на разходка. И тя ме притеснява, беше разгонена за първи път,  отмина, но гърдите и' сега са едни подути, не каквито бяха преди разгонването.

# 1 497
На Уиш беше идеята за бейлис с бренди. Уиш даже е пробвала идеята. Премляс!

# 1 498
Ще те последвам за още кулинарни съвети!
Деми,това звучи много гадно .
Ени,в някоя аптека иди да ти измерят кръвното .

# 1 499
Аха, Бобч, бейлис с бренди е манЖа. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт