Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 063
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 1 470
А, спим, ама май малко повечко от вчера ми се събра Simple Smile

# 1 471
Не спим Sad За пореден път се оказва, че съм купила боклук от Кауфланд. Хапнах малко снощи и по-късно - болки в корема почти до сутринта. Къв е тоя мой късмет да нацелвам добре изглеждащи гадости????
Добро утро!

# 1 472
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Не спим Sad За пореден път се оказва, че съм купила боклук от Кауфланд. Хапнах малко снощи и по-късно - болки в корема почти до сутринта. Къв е тоя мой късмет да нацелвам добре изглеждащи гадости????
Добро утро!
Добро утро!
Какво си купила от Кауфланд?

# 1 473
Добро и от мен!
На свекърва ми отдолу трябва завеси да и закача,че това вратата за нищо я няма!Бум,тряс,бум Rage
Отделно Недовършения и той тръгна по горите, то кучета лаят,то джипове бръмчат..
Викам,хубу ставам кафе да пия (тва преди час време,нали).Пуснах даже една пералня,сложих кафето иии последно преди да седна долепвам уше до вратата на спалнята...мдаа,Шефчо се събудил. Astonished

Приятна неделя,мацки!

# 1 474
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Всъщност се събудих в седем часа, благодарение на алармата на телефона, която не спрях вчера, защото забравих. Разкошно.
 Напрегнато ми е, другата седмица детето е рожденик, и почвам да се притеснявам, защото май правиме глупости за да му угодим на него. Или по скоро да го зарадваме....Не знам кое е по правилно да се напише.

# 1 475
  • Пловдив
Добро!
Айде, че е време за второ кафе Simple Smile Пролетно ми е нещо...

Бобчи, ам то след поста на Кротева кво ти остава...падаш и лягаш Joy
А шампанското си ми остана неотворено, та ще диря повод, па може и без Wink

Благодаря и на късно включилите се с пожелания Kissing Heart

# 1 476
За час отхвърлих толкова задачи, че чак не мога да повярвам. Супата и манЖата къкрят на котлона, хлябът се пече, пералнята вече приключва... Една купчина палачинки са готови и очакват да бъдат изядени. Такива работи.

# 1 477
  • Пловдив
Забравих да питам Кро дали ми харесва новата премяна? Simple Smile ако не ми избери нова, че оная мноу огън, кармазъ...не е за мен...

Кло, ма тия фъркотдевица бе Simple Smile от де тоя пауър? Аз съм още на кафето и катми (агейн, за кой ли път) и пратих мм да хвърли боклука и да пусне тото, че за някои от пожеланията ви им трябва спонсор Stuck Out Tongue Winking Eye  и смятам да ги изпълня.

# 1 478
.

Последна редакция: нд, 09 яну 2022, 09:32 от Сирос

# 1 479
  • София
Ще ви дам адрес да пращате баници, палачинки, който каквото има Grinning Така със снимките е много гадно Grinning Огладнях

# 1 480
  • Пловдив
Ауууу! Yum  още една пъргавелка ... ам изоставам аз. Отивам да пека.

# 1 481
Правя си кафето и ще нападаме с тийна мекиците. Добро утро и от мен. Ококорих се в 6, вече ми се доспа, може да похапна и после да полегна. Имахме едно местно радио, та от него непрекъснато пускаха следните  мъдрости "Поспахме, а сега да похапнем" или "Похапнахме, а сега да полегнем".😄

Последна редакция: нд, 09 яну 2022, 09:45 от wind and fog

# 1 482
Говорете за храна, ама не показвайте, де. Две бременелки си имаме, да не им стане нещо рано сабахлем.

# 1 483
  • София
Аз пия кафе, за малката закуска.
Ще приберем елхата
Инди пере, трябва и да чистя

# 1 484

Общи условия

Активация на акаунт