Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 035
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 1 455
Голямо четене я чака. Поне 1000 нови мнения от последното ѝ влизане.

# 1 456
  • France
Добриня, да престане да се задява с разни Еркюл Поаровци ами да вземе да драсне някой ред 🤨
Леле, как се наплющях със сладки картофи на фурна! Това е заради онази Уиш, само подкукоровства и после на нас се лепи. Грррр!
Нямаме вино. МУ щял да намаля алкохола. Алооу, аз току що го почнах, къде ще ми го намаляш?!

# 1 457
На Добри утре ѝ е понеделник,та сигурно тогава ще прочете и ще се разпише.Ще чакам с нетърпение разказ,придружен със снимки!
Днес не готвих,ихууу 🥳. Скъпия беше дежурен по скара,от мен само салата.
Шефчето ми скрои номер,и спа изключително малко.Поне дъжда спря,та бесня вън,иначе щеше да стане още по-нетърпимо вкъщи.Идват още дъждовни дни,усещам как пак ще мухлясваме 😫

# 1 458
Фил ма,вие да не сте с общо гърло?Айде който ще намаля да намаля,ние другите ще си пием.И МУ не пие,ама аз Яла ма виж 🥃

# 1 459
Аз, виноват!
Скрит текст:
Ама, много си виноват! Бива ли така?!
Ама, Фил, сладките картофи са диетични.

# 1 460
  • Пловдив
Аууу, и ние бяхме на пица Simple Smile

Балагодаря още веднъж на всички! Heart

Тарти, е тва ако е мързел Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 461
Мистик,да си жива и здрава!Спокойно да ти е на душата,широко да ти е около врата и синковеца да не ядосва! ТУ да те заведе на мечтаните почивки,колежките отпуск преди теб да не видят! Шефа да ти вдигне заплатата,а ти да си вдигнеш самочувствието и да разкараш този аватар негатив,да не ти загрявам трибуквието!

Нищо не съм чела.Квото видях,знаех,че ще го видя.Наспорт и да се пазите!

# 1 462
  • Пловдив
Joy
Лека нощ!

# 1 463
Хубава работа,рожденничка пък си ляга с кокошките. Отивам за наспорт за Мистиково здраве.Ще го мъча това уиски,като няма хляб и кюфтето е боб е казал мислителят.

# 1 464
Мисте,да си жива и здрава, да си много щастлива и от сичкУтУ по многУ.Наздраве Wink

# 1 465
  • Somewhere in the World
Честита да си, Мисте Flowers Rose
Да си здрава и обичана ❤

# 1 466
Най-сигурния начин да кача номерацията на дрехите е като се "сложа" на диета...Та тази вечер реших да е разтоварваща, недовършените вечерят, аз отстрани седя, не съм гладна казвам Innocent....отварям шкафа, едно пакетче ядки останали на дъното, викам ще ги хапна, така и така не вечерях, хубаво...повъртях се, гледам останало едно парче тутманик от снощи, я и него да хапна, нали не вечерях, а и до утре ще изпръхне, а и тавата да измия, хубаво....завъртях се още малко, а я да видя онези две парчета баклава дали стоят още, че и тази тава тамън да измия, ми стояха си и тях смотах. Сега ме е страх пак да се завъртя в кухнята, че кой знае, какво още ще изям. Едно време се смеех на колежките, на обяд се мъчеха на едни салати, все на диета бяха, а аз си набивах пържоли, после стане три часа, изяждаха вафлите в барчето и все се чудеха, аз колко ям и съм слаба, а те милите гладни умирали пък все дебели.

# 1 467
Добрутру!
Много спите. Надигнах се в 5 ч. 🥱

# 1 468
  • София
Добро утро.

# 1 469
Хич даже не спим, вече.

Общи условия

Активация на акаунт